Teşekkür ederim canım benim inşallah uyarımOyy kuşum arada kaynadın gittin simdi hemen anlatıyorum.
Her pazartesi sabah aç karnına tartiliyoruz.
1 kg ve üzerinde kg verenler başarılı ve çalışkan etiketi alıyor
En çok kg veren haftanın 1. Si oluyor.
Şimdi biraz da diyet ve spordan bahsedeyim.
Diyette
Ekmek sadece sabah kahvaltısında 2 dilim var.
Öğle ve akşam yemeğinde ekmek yok.
2-3 litre arasi si içilecek.
Bol sivili yiyecekler ve yeşillikler tuketilecek.
Tavuk , et, balık yemek serbest.
Tatli yok onun yerine bal ve pekmez şerbeti içilecek.
Meyve sınırsız.
Salata sınırsız.
Spor gün icinde en az 10 dakika.
Dans 20 dakika oynak müzikler eşliğinde
Bu kadarcık.
Adet tarihine 16 gün kala bitli çayı içme canım29 canım aynen istiooorumm
Börek tatli hamur işi ve hazir paket gıda yenmiyor. Uzak dur hedefine ulaşana kadar.Teşekkür ederim canım benim inşallah uyarımevde çoçuklardan dayanamıyorum yemeseler ben yiyorum yada misafirliğe gidince yada yakın akraba gelince diyet uçup gidiyor . Gizliden zayıflıyorum kimse bilmiyor akrabalar falan çünkü kurumuşsun diyorlar . Ama ben hedefime ulaşmak istiyorum . İnşallah sizlerin desteğiyle ulaşacağım bu defa inanıyorum canım Benim
Tamam canım inşallah tüm isteyenlerle birlikteAdet tarihine 16 gün kala bitli çayı içme canım
Soyleyeceklerim bu kadar. Ozellikle nane ve maydanoz yeme bile olur mu ?
İnşallah tatli mi tatli şekerpare tadında bir bebişin olur
Benim uzak dur dediğim şeyler çocuğun tutunmasını engelleyen şeyler canım ondan diyorum.Tamam canım inşallah tüm isteyenlerle birlikteaslında birebir yapmıyorum sadece kesinlikle uzak durmamız gerekenler var işte klasik diyette de vardır şeker margarin işlenmiş gıdalar beyaz un vs öyle işte
İnşallah cnmBörek tatli hamur işi ve hazir paket gıda yenmiyor. Uzak dur hedefine ulaşana kadar.
Sağlığın için.
Bilmiyom gıcık oldum kahvemSenin yuruduklerin nereye gidiyor kuzu
Diyet yapıyormusun kuzu tek başına işe yaramıyor diyetsizBilmiyom gıcık oldum kahvem
Yapıyorum aslında, çok çok sıkı değilDiyet yapıyormusun kuzu tek başına işe yaramıyor diyetsiz
Biraz sık bakalım kalori hesabı yap değişiklik olucakmiYapıyorum aslında, çok çok sıkı değil
En azından almamısimBiraz sık bakalım kalori hesabı yap değişiklik olucakmi
Bir yazı vardı bulursam atarım kuzu tartıya da çok takılma dönem denem böyle cikabiliyormusEn azından almamısim
Inş öyledirBir yazı vardı bulursam atarım kuzu tartıya da çok takılma dönem denem böyle cikabiliyormus
Buldum yazıyı kuzuInş öyledir
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunBenim uzak dur dediğim şeyler çocuğun tutunmasını engelleyen şeyler canım ondan diyorum.
Hamile kalınca da uzak dur dusuge sebebiyet verebilir
Aynen hatta nette aynı kiloda farklı görünen insanlar var. Misal ikisi de 60 kilo ama biri daha kaslı daha sıkı o yüzden hiç belli etmiyor kilosunuBuldum yazıyı kuzu Eki Görüntüle 2862491
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?