- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Üç gün yapılıyor. Sonra sağlıklı beslenmeye devamCok iyi❤❣
Burdaki cok kisiyi baya hedefe ulastirir o zaman. Ben de esime yaptirayim bunu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç gün yapılıyor. Sonra sağlıklı beslenmeye devamCok iyi❤❣
Burdaki cok kisiyi baya hedefe ulastirir o zaman. Ben de esime yaptirayim bunu :)
Şu an karnım konuşuyor bolca gaz yaptı bendeKesin yapım o zaman
Ben suan gunluk tam 3 lt. Iciyorum gobek erimiyor temelli sıstıEn önemlisi = 2-3 litre arasi su
Sağlıklı beslenme
Fit olma
Spor ve dans
Sohbet dostluk ve destek
Yulafı sevdim cnm . Dişim agrıyordu apse yapmış . Antibiyotik kullanıyorum . Ondan dolayı diyeti erteliyorum biraz sabah yulaf yoğurt yedim akşam yemeğini yedim ama diyeti bozdum sen nasıl yapıyorsun cnm yulafı hangi öğünlerde yiyorsun cnm anlatırmısınYulaf benim gercek aşkım ise yaramadigi hic bir bünye görmedim. Insallah guzel sonuc alirsin.
Haftanin 3 4 gunu evde olmuyorum ben.
O günlerde cok zararli seyler yiyorum
Bu aralar cok moda kabak detoksu :)
Insallah guzel etki eder. Yorumlarini bekliyorum
Yulafı sevdim cnm . Dişim agrıyordu apse yapmış . Antibiyotik kullanıyorum . Ondan dolayı diyeti erteliyorum biraz sabah yulaf yoğurt yedim akşam yemeğini yedim ama diyeti bozdum sen nasıl yapıyorsun cnm yulafı hangi öğünlerde yiyorsun cnm anlatırmısın
Teşekkür ederim cnm . Bende sabahları dediğin gibi tüketiyorum cnm .Gecmis olsun
Ben sütle pisiriyorum icine de tarcin kuru meyve kuruyemis evde ne varsa onlardan azicik koyuyorum, kucuk bi parca da muz ezip koyuyorum icine. Sabah bunu yersem butun gun hic bisey aklima gelmiyor.
Soguk sütle veya yogurtla pek sevmiyorum. Yumusamayinca guzel gelmiyor bana.
Veya bunu hazirlama imkanim olmazsa (genelde evde olmuyorum) yulafin uzerine kaynar su dökup yumusamasini bekliyorum. Yine meyve, süt vs imkanlara göre tatlandiriyorum.
Muhteşemoo ben de yapam kııız mâşâallah sana.İlk günden aynada karnımın indiğini fark ettim. Ayıptır söylemesi bağırsakları çalıştırdı, ödem attırdı
Kız bu hafta senin olacak birincilik 300 gram gitmişti 2 gündür sabit kaldım bugün de yaprak sararken bir sürü yedimEki Görüntüle 2864098 gecen hafta burda kilo bildirimi yaptim mı bilmiyorim ama artı gelmiştim 200 Gr 77.300 gelmiştim
-700 Gr i p e k Catlak-kurabiye
O my Gadd :-(Kız bu hafta senin olacak birincilik 300 gram gitmişti 2 gündür sabit kaldım bugün de yaprak sararken bir sürü yedim
He ya nası hayır diyeyim ki sarıp buzluğa atcam Bi tadına bakayım yeter dedim ama tadımı çoktan geçtik neyse akşam yürüyüşü biraz daha uzatayımO my Gadd :-(
Sarmaya direnmek de zor tabii tadimlik yiyebileydin keşkem.
God'ı dogru mu yanlış mi yazdim diye düşünürken yanlis oldugunu fark etmek aaa rezilO my Gadd :-(
Sarmaya direnmek de zor tabii tadimlik yiyebileydin keşkem.
Ben devammGünaydın arkadaşlar bu topige katılmış olup benim sonradan farkettigim arkadaşları da listeye ekliyorum.
Zayiflamak ve suyu düzenli içmek isteyenler pazartesi itibaren bu zayıflama yarışında ben de olmak istiyorum diyenler lütfen yazsın.
Yazan kişileri etiket yapicam. 🏋
clara
Catlak-kurabiye (3.haftanin 1. Si)
Migrenben
Niloyatospikk
GeyikliGece
Tenceresiz kaldim anne (2. Haftanın 1. Si)
Nana929
Mneozgurrr09
B baby girlL
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
athena (mezun oldu ama su içmeye devam ediyor)
Magnifiaque ( bebisi için sağlıklı besleniyor ve su içiyor)
Mintimint
Meybuz
ASSOSyal
Cookiie
Keira-
Hifaa
Z Zerre
MssPARE
Aktif Lora
ozelbir_i
R rana20
mavimli
M megg
Nevreste
Chocolita
Ahtapot Anne
Summer-girl
BereliPenguen
memurhanim
mavispreyboya
IcimdekiSonsuzDeniz
D Dediyy
i p e k
Gruptan çıkmak isteyenler de devam etmek isteyenler de yazsın.
Pazartesi sil baştan başlayalım.
Ben çıkıyorum cnm bu dönem devam etmiyorum . Dişim sorunlu biraz diyeti bırakacağım gruba dahil ettiğin için teşekkür ederim canım benim yoruldum sanki diyetle.bu aralar kendimi koruma moduna geçeceğimGünaydın arkadaşlar bu topige katılmış olup benim sonradan farkettigim arkadaşları da listeye ekliyorum.
Zayiflamak ve suyu düzenli içmek isteyenler pazartesi itibaren bu zayıflama yarışında ben de olmak istiyorum diyenler lütfen yazsın.
clara
Migrenben
Niloyatospikk
GeyikliGece
Nana929
Mneozgurrr09
B baby girlL
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Mintimint
Meybuz
ASSOSyal
Cookiie
Keira-
Hifaa
Z Zerre
MssPARE
Aktif Lora
ozelbir_i
R rana20
mavimli
M megg
Nevreste
Chocolita
Ahtapot Anne
Summer-girl
BereliPenguen
memurhanim
mavispreyboya
IcimdekiSonsuzDeniz
D Dediyy
i p e k
ben devam ediyorum suyumuda diyetimi de ohhhhhh düğüne kadar hatta düğün den sonrada ideal kiloma gelene kadar devam edeceğimGünaydın arkadaşlar bu topige katılmış olup benim sonradan farkettigim arkadaşları da listeye ekliyorum.
clara
Migrenben
Niloyatospikk
GeyikliGece
Nana929
Mneozgurrr09
B baby girlL
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Mintimint
Meybuz
ASSOSyal
Cookiie
Keira-
Hifaa
Z Zerre
MssPARE
Aktif Lora
ozelbir_i
R rana20
mavimli
M megg
Nevreste
Chocolita
Ahtapot Anne
Summer-girl
BereliPenguen
memurhanim
mavispreyboya
IcimdekiSonsuzDeniz
D Dediyy
i p e k
Günaydın arkadaşlar bu topige katılmış olup benim sonradan farkettigim arkadaşları da listeye ekliyorum.
clara
Migrenben
Niloyatospikk
GeyikliGece
Nana929
Mneozgurrr09
B baby girlL
Kahve __Kokusu
Minnosprenses
Mintimint
Meybuz
ASSOSyal
Cookiie
Keira-
Hifaa
Z Zerre
MssPARE
Aktif Lora
ozelbir_i
R rana20
mavimli
M megg
Nevreste
Chocolita
Ahtapot Anne
Summer-girl
BereliPenguen
memurhanim
mavispreyboya
IcimdekiSonsuzDeniz
D Dediyy
i p e k