- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Çok teşekkür ederim kahvem iyi oldu bu yazı şuanBuldum yazıyı kuzu Eki Görüntüle 2862491
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kahvem iyi oldu bu yazı şuanBuldum yazıyı kuzu Eki Görüntüle 2862491
Bayılırım detokslara.Günaydın kızlar. 3 günde 3 kilo verelim miiii .
Yarın kabak detoksuna başlıyorum. Benimle başlamak isteyen var mı ?
clara burada yazdım canım. Kabakları rendeleyip tavada soteleyip yoğurtluyoruz.Şöyle oluyor
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, yeşil çay
Öğlen: 2 kabak, 1 kase yoğurt
Ara: iki porsiyon meyve
akşam: 2 kabak, 1 kase yoğurt
Kabakları rendeleyip yoğurtmamak gerekiyor ama farklı tarif de yapabiliriz
Bende aynı durumdayım canım . Yulafa başladım inşallah işe yararBen cok kacamak yaptim bu hafta, ama sulari hep ictim.
Foto atarmısın cnm merak ettim nasıl ilk defa duyuyorumİyi akşamlar kızlar. Kabak detoksunun 1.günü
Gün boyu harfiyen uydum. Akşam tatlı krizim tuttu. Şekersiz çikolata yedim. BİM’in şekersiz çikolatası çok başarılı
Bende aynı durumdayım canım . Yulafa başladım inşallah işe yarar
Nana929 burada
İlk günden aynada karnımın indiğini fark ettim. Ayıptır söylemesi bağırsakları çalıştırdı, ödem attırdıYulaf benim gercek aşkım ise yaramadigi hic bir bünye görmedim. Insallah guzel sonuc alirsin.
Haftanin 3 4 gunu evde olmuyorum ben.
O günlerde cok zararli seyler yiyorum
Bu aralar cok moda kabak detoksu :)
Insallah guzel etki eder. Yorumlarini bekliyorum
Kesin yapım o zamanİlk günden aynada karnımın indiğini fark ettim. Ayıptır söylemesi bağırsakları çalıştırdı, ödem attırdı
İlk günden aynada karnımın indiğini fark ettim. Ayıptır söylemesi bağırsakları çalıştırdı, ödem attırdı