Ben su içiyom acıktıkçaYa ben ya ben
Hormonlara bir sey oldu yine
Tıka basa yiyorum bu beni aksama kadar götürür diyorum oturma odasinda biraz zaman geçirince mide kazinmaya başlıyor, o kadar sey nereye gitti diyorum
Kız espri yaptim, aynaya gozluksuz bakinca zayifim yoksa normal duruyorum no no nooİncelmis olabilir.
Benim eşim de dün iltifat etti nasıl sevindim 3 kilo mu verdin dedi . halbuki gecen hafta verdiğim kilo 700 gr
Sporun gözünü seveyim kadını taş gibi gösteriyor
Yapma canim ya, yumurta bari ye. Az da olsa.Ben su içiyom acıktıkçagulk gulk gulk midemden gelen ses
Miden niye kazinıyor ne yiyorsun bakim senKız espri yaptim, aynaya gozluksuz bakinca zayifim yoksa normal duruyorum no no noo
Ama vazgecmek yok devamke
Tamam canımYapma canim ya, yumurta bari ye. Az da olsa.
Bol zeytinyagli haslama yımırta hocam.Miden niye kazinıyor ne yiyorsun bakim sen
Benim evde yeşil elma bitti bugün alicam.Bol zeytinyagli haslama yımırta hocam.
Peynir. Az ekmek. Salatalik domates biber.
Meyve.
Bazen zeytin. Bazen yoğırt.
Normal kahvaltilik hocam.
Bi bulaşık yıkıyem, sonra acıkıyem.
Tamam canımaynen yerim . Böyle dayanamıyom zaten
Dün 3 tane yedim.Benim evde yeşil elma bitti bugün alicam.
Senin de yoksa kesin al. İlaç gibi düşün.
Aciktikca at ağzına bir tane süper tok tutucu.
Sen de erkencisin ben gibi.Sizi çevrimiçi bulup böyle sohbet etmek daha hoş oldıinsana hasret kalıyoz pandemide.
He erkeni seviyom.Sen de erkencisin ben gibi.
Artik güne başlasak iyi olacak.
Ben yataktan kalkayim da azıcık spor yapayım sonra güzeldir duş alayım herif e de diyeyim kahvaltıyı ona hazirlatayim
Günaydın kızlar
Kac kg fazlalik var missim?Günaydın kızlarbenim spor belli bahçede ordan oraya koşturuyorum
Suyu cok içiyorum çünkü terliyorum işlerden dolayı sıcak altında iyi geliyor
Yürüyüş zaten bol bol var
Nedense teli bir kenara.koyma huyumu bir türlü ayarlayamadım gün içerisinde 10 bin adımı çoktan geçiyordur
Ama akşam olunca mesela dün koca tabak kızartma yedim
Yemesem daha iyi olucak ama yedim iste
Neyse kızmayın tamam tamam dövmeyin ben gideyim
10 var nurcum ya kışın alıyorum yazın veriyorum hatta 10 kilodan fazla veriyorum ama kışın alıyorumKac kg fazlalik var missim?
Birincilik de mi var canımBu hafta senden çok ümitliyim.
Hadi 1. Miz sen ol bu sefer