Neden pazar oldu canım hani pazartesiydiPazar gününe sayılı günler kaldı bakalım kimler kac gram vermiş olacak?
Ödüller kimleri bulacak ?
Haftanın 1 . Si kim olacak .
Hedefine yaklaşanlar kim olacak?
Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
MGeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
D Dediyy
MssPARE
Aktif Lora
Magnifiaque ( düzenli suyunu iç sen sağlıklı beslen)
Geçen hafta birinci minik mi olmustuPazar gününe sayılı günler kaldı bakalım kimler kac gram vermiş olacak?
Ödüller kimleri bulacak ?
Haftanın 1 . Si kim olacak .
Hedefine yaklaşanlar kim olacak?
Niloyatospikk
Minnosprenses
Migrenben
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Tenceresiz kaldim anne
MGeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
D Dediyy
MssPARE
Aktif Lora
Magnifiaque ( düzenli suyunu iç sen sağlıklı beslen)
Pazar kaçamak yaparlar belki diye one çektim aslındaNeden pazar oldu canım hani pazartesiydi
Ben salı günü paylaşmıştım ya ondan bi düşündüm şuanPazar kaçamak yaparlar belki diye one çektim aslında
Sadece su içiyorsak ben en az 3 litre içiyorum
Pazartesi iyi mi Pazartesi ac karnına mi diyeyim yineBen salı günü paylaşmıştım ya ondan bi düşündüm şuan
Yok yok sadece su olur mu biz çok güzel zayıflıyoruz.Sadece su içiyorsak ben en az 3 litre içiyorum
Bu hafta senden çok ümitliyim.
Canım normalde adım topiğine takılıyorum.Günde en az 10 bin adım yürüyorum.Yok yok sadece su olur mu biz çok güzel zayıflıyoruz.
Oncelikle bizde ac kalmak falan yok tıka basa yiyoruz salatalari salataliklari meyveleri elmayi yeşil biberi , sebze yemeklerini.
Et, balık, tavuk olmazsa olmazimiz.
Sadece yanına pilavmis ekmekmis bunlar artık yok.
Bir de en güzel haberi vereyim oynaya oynaya kg veriyoruz.
Ister arap oryantal ister erik dali gevşektir şarkısıyla
Kuzum benim adete çok az kaldı bi saldım o yüzden de yazmaya yüzüm yokdu su içiyorum ama
Cok geçmiş olsun. Biz de zaten sağlıklı beslenme var.Canım normalde adım topiğine takılıyorum.Günde en az 10 bin adım yürüyorum.
Sağlık sorunların var.1 aydır kendimi yoramıyorum.Oynama mümkün değil yürümeyi bile kestim.Doktor randevum var ondan sonra bakacağım.
Yeme konusuna gelince ramazan ve öncesinde 2 ay kadar her şeyi kestim 1 kiloyu bile zorla verdim.
1 yıl öncesine kadar çok kolay veriyordum.Şimdi bir sıkıntı var.Doktor endokrine yönlendirdi kapanmadan dolayı gidemedim.Yani derdim yeme içme,spor,su değil
Zaten 5-6 kilo fazlam varFazlasını istemiyorum