Günaydınn Nurcum
@
@Niloyatospikk
@Minnosssprensess
@dut agaci
Catlak-kurabiye
@H M
@Mimariye
@Minik Meleklerim
M @morportakal
@renksizgokkusagi
@ASSOSyal
@Assos32
Summer-girl
@baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
H @Hale yada lale
@Chocolita
Mintimint
@Pembe Lotus
M @morpapatya_
@BereliPenguen
Ahtapot Anne
i p e k
@Dediyy
Ayyy aynı bendennn bi tane daha tek değilmişim. Kışın bi 10 kg alıyorum yazın rahat rahat veriyorum.Keşke verdiğim kiloyu koruyabilsem de her yaz diyetle uğraşmasam10 var nurcum ya kışın alıyorum yazın veriyorum hatta 10 kilodan fazla veriyorum ama kışın alıyorum
Maalesef
Canım evde smoothie makinası varsa onunla yoksada robotla 1 yeşil elma,bir tutam maydanoz,limon ve tercihe göre salatalık ile taze naneyi bi güzel çek çok lezzetli bi içecek oluyor + yağ yakıyorDün 3 tane yedim.
Ayy ekşi ekşisevmem aslında.
Ama beni aciktirdi. Sindiriyor, aciktiriyor elma beni. Yeşili de öyle yapti. Ama yerim yine.
Çeşit çeşit meyve yiyorum, vitamin bol.
Benim bagirsakları küstürmemem lazım, onların çalışkan olması lazım, ona dikkat ediyorum hocam
Ben yazın pire gibiyim ordan oraya durmam bahçe var bahçe işleri koşturmaca iyi geliyor bana bütün yaz çalışıp kışın inzivaya çekiliyorum emeklerimin karşılığını alıyorum resmenAyyy aynı bendennn bi tane daha tek değilmişim. Kışın bi 10 kg alıyorum yazın rahat rahat veriyorum.Keşke verdiğim kiloyu koruyabilsem de her yaz diyetle uğraşmasam
Aynen canım yazın bende çok hareketliyim ama kışın tam tersiBen yazın pire gibiyim ordan oraya durmam bahçe var bahçe işleri koşturmaca iyi geliyor bana bütün yaz çalışıp kışın inzivaya çekiliyorum emeklerimin karşılığını alıyorum resmen
Girip çıkıp yiyorum hele bide.pandemi.oldu harekete yok gelsin kilolar lop lop yağlar
Bak şimdi acıktım al iste ne yesem acabaAynen canım yazın bende çok hareketliyim ama kışın tam tersi
Bahceni cok merak ediyorum, açık hava bi sey olmaz deyip bi gün gezintiye gelecegim senin o tarafa.Günaydın kızlarbenim spor belli bahçede ordan oraya koşturuyorum
Suyu cok içiyorum çünkü terliyorum işlerden dolayı sıcak altında iyi geliyor
Yürüyüş zaten bol bol var
Nedense teli bir kenara.koyma huyumu bir türlü ayarlayamadım gün içerisinde 10 bin adımı çoktan geçiyordur
Ama akşam olunca mesela dün koca tabak kızartma yedim
Yemesem daha iyi olucak ama yedim iste
Neyse kızmayın tamam tamam dövmeyin ben gideyim
Gel hayatım beklerimBahceni cok merak ediyorum, açık hava bi sey olmaz deyip bi gün gezintiye gelecegim senin o tarafa.
Ayni sehirde misiniz?Gel hayatım beklerim
Nasıl verdiğini de anlatırsın o zaman bize10 var nurcum ya kışın alıyorum yazın veriyorum hatta 10 kilodan fazla veriyorum ama kışın alıyorum
Maalesef
Tabi haftanın 1. Si seçiliyor her haftaBirincilik de mi var canım
Ayni sehirde misiniz?
Nasıl verdiğini de anlatırsın o zaman bize
Su an istedigim sey bahceli bir eve tasinmak.. sanki butun agirligim hafifleyecek..
Vallaha bol bol salatalık domates süper kurtarıcıBak şimdi acıktım al iste ne yesem acaba
Düşman çatlatırsin kızGünaydın kızlaracayip mutluyum
i p e k canım geçen hafta sadece 300 gr vermiştim ya bak bu haftakine tamm
2 kilo 200 gram gitmiş
Aslında o hafta demiştim adet döneminin şişliği var tam belli edemedim kaç kilo verdiğimi. Bu hafta o şişlikte gitti.
62.6 ile başladım diyete
2 hafta sonra yani bu sabah 60.1 olmuşum