2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

Gelırken bısey ıstıomusun hftasonu gelıorum dye hayır saolasın canının saglıgı dedım esımde kımle msjlasıosn dedı halanla dedım gosterdım.. Ya dedıgım gbıı halası kotu bırı deılkı ama kım yenı ewlyken ewınde mutfagnda bırılerını ıster kı eşinin cok duskun olup cok deger verdıgı bırısı ıse.

bilezik altın konusunu pek anlayamadım bilezikleridemi aldı kaynanan..iste bence borcunuz varmış iste bozdur borçları kapat yoksa uçucak en azından borcunuz kapanmış olur..ahh ya nasılda dolmuş öyle kıyamammm işin zor be güzelimmm 2,5 aylık daha sanki 15 yıl geçmiş bi birliktelikl var gibi herşeyi tüketmişsiniz gibi

bız bınada yenıyız kmseyı tanımıoruz ona bıraktık bılzklrı cnm guvenlı olsun dye ama sunu suna takarım bunu buna takarm dye hesaplr yapıodu kendınceama hepsını tam alıp kredıyı azaltmamız lazım kapanmaz ama azalıcak....

bence adamın gözünü bi güzel korkutmak var kızlarrr yorumlarınızı bekliyoruz bu adama napabilirizz :)

bence bugün eşinle konuşun altınları almak için haftasonu zaten onlara gitceksiniz isteee yoksa uçucak :) vala güzelim sana şöyle bi örnek veriyim benm annem hep sessiz kalan her dediklerini yapan bi gelinmişti birde yengem var milletin burnundan fitil fitil getiren yüzsüz gelinn şimdi hala degerli olan o kazanmak için yüzsüz ol konuş kötü oll ezilmeeeeeee :))

ısım zor ya sohbet etmıor yada bırden bısey oluo kavga cıkıor dun cok ılgıszdm ama dızıyle ılgılendım snra uyudum:)bısure oylemı takılsam..mıllı pıyango cıkarsa ısyerındekı kıza soz vermıs onada cok az bı mıkatrını verckmıs ıkramıoye cokbuyuk ya.kız demıskı cıksa banada 250bın verrmısın oda ooo o kdr param olsa 250bın ne kı verırım demıs:)snra ısyerındekı müdürüde sen bole dıosun ama bakalım esın ne dıcek demıs bunlr ıddıaya grmısler oda dmeıskı esım benım sozumden cıkmaz sen soz verdysen ver der o bole seylre taklmaz demıs geldı sormustu bıkacgun once dedım tanımıom etmıom kendı yaknlrım warken ndn o elaleme verym vermem tabıkı ama ısyerındekılere karızmam cızılır ben ısyerındekı dıger cocuk ggıbı karıkoylu deılım sorarlrsa esım tamam ya sen soz verdysen yapck bsey yok dedı dedı. Bende banane dgru sole dedım sankı cıktı da hahah bunun ıcın bıle bozustuk:) ısyerlerınde karı koca bı cıft var beraber calısıolar cocuk cok lıghtmıs ona uyuz oluor asla oyle olmam fln bende dedım eger mutlu olmak ıstıosan braz oyle olucaksın bole dedıgım dedık cokmu mutlusun:)

YANI PAZAR HALASI GELIOR ONLRA GTMEK ZORUNDA KALALIM SES CIKARMAYIM DYE BI ON RUSVET YOK DEDIM GECEMHFTA GTTIM DHA BEN ANNEMLERE:) YOK DEDI BEN GELMDIM YA YANLS ANLAMSNLR SNRA GDERZ DEDIM GERCI ASAGI TUKUR SAKAL YUKARI TUKUR BIYIK:) PAZAR HALASI GELDIGI ICIN MECBUR GDECEGZ GIBIME GELIOR BIZI MSJ VE CAGRI MANYGI YAPICKLR KEZA BIZ GTMESEK ONLAR GELICEKLER:) OYZDEN CMT FIKRINI DEGERLNDRSEMMI AMA BI UMUT BEN CMT CALISICAM YARIM GUN EWE DONUNCE BELKI GUZEL VAKIT GECRRZ DYE EWDEMI DURSAM DIORUM:s O CMT PAZAR HEP IZINLI BEN CMT YARIM GUN CALISIORUM GENELDE:s KARAR VEREMEDIM BID EGUZE VAKIT GECREMEZ SIKILIRSAM ANNEMLERE GTMEDIGIME PISMAN OLURUM KI ORDA SUPER VAKIT GECIOR ANLAMIORUM BLE HEE SOBANIN SICAKLIGI ILEDE MEST OLURUM EWDE DOGALGAZDAN DONUORUZ ANNEMLER HALA SOBA KULALNIOR CANIM ANNEM

bence adamın gözünü bi güzel korkutmak var kızlarrr yorumlarınızı bekliyoruz bu adama napabilirizz :)

gtttıgımızde ewlerı cok sıkıcı sureklı mac ne sohbet war ne bsey arada annesı konusuor akrblrnın komnsulrnn dedıkodulrını mutfkta ona yardm ederkn kafamı utuluor he ebıde bızım ewdekı eksklklrı soluor soleyene kdr alsana be kadın:) ama monce parayı bayılın demek ıstıor hc oralı olmuorum hahaha:)

aslında esıme soleyecegıme o takı olaylrını dırek kaynnma solesem esımle kavga etmzdım ona hcbsey dıyemedım esımın burnundan getrdım aramız bozuldu hersy o acgozlu kadının yuzunden neymıs zamnnda annesı cok cekmıs babası onlrı brakıp sheır sehır gezmıs bunlrı yalnz brakmıs fedakrmıs ıyıde bencıllgın neden bana dılerım allahtan oyle bır gelın versınkı benı mumla arasın sessız sakınn saygszlk etmedım salak sandı ..esımde dıorkı fesatsın bana soledıklerıne bak gercktn kotu olabılsem kaynnma solerdım

bekarlar cocuk askere gtmdı ne olcagı bellı deıl aldıgı dogumgunu hedıyesıne bak kı cocuk cok cımrı benzının hesabını yapıor onu arabayla gezdrrken tatıle gttıler herseyı ortak odemısler herkes kendı hesabını:) dogumgnde o ona enfazla 100tl ye spor ayakkabı alıor kotu ornek resmen kaynnam dıorkı ee benım oglum ucuz deıl kı ucuz bsey alınsın :)

Canım hem tombişmiş hem de hala dünyaları yeme derdinde.
Senin kocan kusura bakma ama çekilir bir dert değil, sen henüz küçük ve saf olduğun için bunu pek farkında değilsin ama birkaç zaman geçsin, lanet edersin bu günlere. Kusura bakma.
Bu iştahla zaten doğal yollardan ayrılırsınız.
Sinir oldum kocana kusura bakma yeniden.
İnsanların Şubat ayında hamile kalmaları yasaklanmalı ki Kasım ayında Akrep burçlu çocuk doğuramasınlar, çekilir dert değildir akrepler. Tüm noksanlıklarına rağmen bir de kendilerini herkesten üstün görürler, Allah verecek onların dersini, başka türlü gerçekleri asla göremezler, kördürler.

patronu ıcın muhasebecıye ıhtyc warmıs bana tandk warmı flnd edı pek yuz vermedım anladı heralde msj atms ben kynnmlra gecen gtmedım fln yazmıs orda ısım wardı buluscktık sewgılmle ordan gttımm blmem ne ben dedım sadece gecnhfta deıl kachftdr neyse fln yazdım oda gorucek ıclerıne grsın sımdı o bole hedıyeler fln alıor kynnma tel bataryası getrmıs ama gecrk yuzlerını o onların gorucek onlrda onun..kaynım dıomus askere gtmeden ewlnsemmı annesıde dıor ee kız nolcak yalnbz oturur annesı olmaz ıyı szle otrsun demıs onlrla 2gun otrsun kalablkta kafayı yer ama oyle bı ımaj cızdkı dha resmıyet yokya sankı oturur her dedklrnı yapr gbı kı o ewlnnce yakın otrmayı ble dusunmuor ben aptallık ettım kı mecbur kaldım okdr vurdmdymazlrkı son 1aya kala ew tutulr dugune tutmasalr nişanı atıcktım ztn sorumsuz ınsanlr barı tutmasalr ozmn yoldan donmus olucaktım ama kılpayı kurtardlr:S

canım Allah yardımcın olsun.. ama yaşadıkların normal şeyler değil bence. ben çok sakarımdır bişeyler kırarım yada dökerim eşim bugüne kadar hiç ağzını açmadı hep gülüp geçtik.. bi su dökülmesi için laf söylemesi hiçç doğru diğil=( bence cinsel ilişkiyle ilgili problemi var ve senden saklıyo, annesine de bu kadar düşkün olmasından sorun yaşıyo olabilirsiniz.. açıkcası böle bi insanla oturup konuşulabilceğini sanmıyorum ama sen yinede şansını dene daha çok yeni evliliğiniz belki bi aile danışmanından yardım alabilirsin.. inşallah herşey düzelir ve çok mutlu olursun

aa canım bende akrep kadınıyım ama öyle demeee yaaa :)

Tekrardan kusura bakma canım da senin eşin çok cahil biri. Nesini beğendin sen bunun Allah aşkına?
Neyse artık bunları konuşmak gereksiz.

yaslandıgını hıc dusunemıorum yaa anneme derdım babamda akrep huysuz ama esımden gene ıyı yda babam oldgu ıcın oyle gelıor bıde anneme sormak lazım:)ama sorumsuz deıldır babam tezcanlıdır .kucuk ve saf ım farkettkce canım yanıor ama napıcagımı bılemıorım..ewett hersyı kendı bılıor snaıor ama bı b..k bılmıo afedersın ben hersyde genelde onu alt edıoorum mors olnca sinirlenıor benım aldgm kurslar egıtımler onu solda sıfır brakıor ama ınat edıor herzmn ben bılırım soyle boyle dıye..zayflıcam dıor asırı sısman deıl yanls anlasılmasın yakısıklı ama baya kılo aldı gobeklendı fln ama bole gderse bılemıorum...

tatile gidiyorlar birde yarı yarıyamı ödüyorlar :)ayy öyle erkeklere asla gelemem büyük konuşmıyımda :)

Tekrardan kusura bakma canım da senin eşin çok cahil biri. Nesini beğendin sen bunun Allah aşkına?
Neyse artık bunları konuşmak gereksiz.

tipine, gozlerıne aldandım.. anac dı korurdu benı ılk ısyerımde beraber calsmstk aşık oldm bıde dha oncekı sayflrda yazdm okudunmu blmıoruım zor ve aldatılan bı ılıskıden cıkmstm oyzden buna cok baglandım artk bunları konusmak gereksız haklısın 19yasındaydım onu tandgmda smdıkı gbı dusunmuordum yıllar anlamadan gectı ve ewlennce aynı ewde yasayınca koca bır fıyasko smdı onu nasıl deıstreblrım dye ugrasııorum ama cok zor:s

Az önceki mesajımı yazarken bunu görmemiştim henüz. Sen de başkasının başkasına aldığı hediyeyi önemseyip bir de burada dedikodusunu yaptığına göre gerçi, son tahlilde, eşinle birbirinize uygun olduğunuza kanaat getirdim.
Yalnız bir ricam olacak, fazla üremeyin emi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…