- 30 Ekim 2012
- 959
- -4
-
- Konu Sahibi ikincisans88
işin gerçekten zor gibi görünse de evliliğin de bitmesin istiyorsan yola gelmeyecek erkek yok rahat ol. :))
bilezik altın konusunu pek anlayamadım bilezikleridemi aldı kaynanan..iste bence borcunuz varmış iste bozdur borçları kapat yoksa uçucak en azından borcunuz kapanmış olur..ahh ya nasılda dolmuş öyle kıyamammm işin zor be güzelimmm 2,5 aylık daha sanki 15 yıl geçmiş bi birliktelikl var gibi herşeyi tüketmişsiniz gibi
bız bınada yenıyız kmseyı tanımıoruz ona bıraktık bılzklrı cnm guvenlı olsun dye ama sunu suna takarım bunu buna takarm dye hesaplr yapıodu kendınceama hepsını tam alıp kredıyı azaltmamız lazım kapanmaz ama azalıcak....
bilezik altın konusunu pek anlayamadım bilezikleridemi aldı kaynanan..iste bence borcunuz varmış iste bozdur borçları kapat yoksa uçucak en azından borcunuz kapanmış olur..ahh ya nasılda dolmuş öyle kıyamammm işin zor be güzelimmm 2,5 aylık daha sanki 15 yıl geçmiş bi birliktelikl var gibi herşeyi tüketmişsiniz gibi
bence bugün eşinle konuşun altınları almak için haftasonu zaten onlara gitceksiniz isteee yoksa uçucak :) vala güzelim sana şöyle bi örnek veriyim benm annem hep sessiz kalan her dediklerini yapan bi gelinmişti birde yengem var milletin burnundan fitil fitil getiren yüzsüz gelinn şimdi hala degerli olan o kazanmak için yüzsüz ol konuş kötü oll ezilmeeeeeee :))
bence adamın gözünü bi güzel korkutmak var kızlarrr yorumlarınızı bekliyoruz bu adama napabilirizz :)
sebze asla yemez ısten sonra ne yapagım bılmıorum ewe gdıorum bı corba yanına makarna yada pılav tavuk yada kofte kızartıoorum snra pılakı oluor hazır barbunya ondan cıkarıorum tursusu ayran yada kolası mutlaka olucak .. Snra cayı fındıgı fstıgı hersyı hazr olcak hftasnlrı bakkala fln gdıor aslnda ıyı yonlerıde war ama dha cok sınır edıo ewlndgmzden berı karsmasa dha ıyı hersye karısıo.. Ewe ısten gelır dırek mtfaga o ne bu ne bu nebcm gozukuor snra temzlk yaprm supurusume bakr surda toz var burda o war off off
Canım hem tombişmiş hem de hala dünyaları yeme derdinde.
Senin kocan kusura bakma ama çekilir bir dert değil, sen henüz küçük ve saf olduğun için bunu pek farkında değilsin ama birkaç zaman geçsin, lanet edersin bu günlere. Kusura bakma.
Bu iştahla zaten doğal yollardan ayrılırsınız.
Sinir oldum kocana kusura bakma yeniden.
İnsanların Şubat ayında hamile kalmaları yasaklanmalı ki Kasım ayında Akrep burçlu çocuk doğuramasınlar, çekilir dert değildir akrepler. Tüm noksanlıklarına rağmen bir de kendilerini herkesten üstün görürler, Allah verecek onların dersini, başka türlü gerçekleri asla göremezler, kördürler.
ısım zor ya sohbet etmıor yada bırden bısey oluo kavga cıkıor dun cok ılgıszdm ama dızıyle ılgılendım snra uyudum:)bısure oylemı takılsam..mıllı pıyango cıkarsa ısyerındekı kıza soz vermıs onada cok az bı mıkatrını verckmıs ıkramıoye cokbuyuk ya.kız demıskı cıksa banada 250bın verrmısın oda ooo o kdr param olsa 250bın ne kı verırım demıs:)snra ısyerındekı müdürüde sen bole dıosun ama bakalım esın ne dıcek demıs bunlr ıddıaya grmısler oda dmeıskı esım benım sozumden cıkmaz sen soz verdysen ver der o bole seylre taklmaz demıs geldı sormustu bıkacgun once dedım tanımıom etmıom kendı yaknlrım warken ndn o elaleme verym vermem tabıkı ama ısyerındekılere karızmam cızılır ben ısyerındekı dıger cocuk ggıbı karıkoylu deılım sorarlrsa esım tamam ya sen soz verdysen yapck bsey yok dedı dedı. Bende banane dgru sole dedım sankı cıktı da hahah bunun ıcın bıle bozustuk:) ısyerlerınde karı koca bı cıft var beraber calısıolar cocuk cok lıghtmıs ona uyuz oluor asla oyle olmam fln bende dedım eger mutlu olmak ıstıosan braz oyle olucaksın bole dedıgım dedık cokmu mutlusun:)
Canım hem tombişmiş hem de hala dünyaları yeme derdinde.
Senin kocan kusura bakma ama çekilir bir dert değil, sen henüz küçük ve saf olduğun için bunu pek farkında değilsin ama birkaç zaman geçsin, lanet edersin bu günlere. Kusura bakma.
Bu iştahla zaten doğal yollardan ayrılırsınız.
Sinir oldum kocana kusura bakma yeniden.
İnsanların Şubat ayında hamile kalmaları yasaklanmalı ki Kasım ayında Akrep burçlu çocuk doğuramasınlar, çekilir dert değildir akrepler. Tüm noksanlıklarına rağmen bir de kendilerini herkesten üstün görürler, Allah verecek onların dersini, başka türlü gerçekleri asla göremezler, kördürler.
bekarlar cocuk askere gtmdı ne olcagı bellı deıl aldıgı dogumgunu hedıyesıne bak kı cocuk cok cımrı benzının hesabını yapıor onu arabayla gezdrrken tatıle gttıler herseyı ortak odemısler herkes kendı hesabını:) dogumgnde o ona enfazla 100tl ye spor ayakkabı alıorkotu ornek resmen kaynnam dıorkı ee benım oglum ucuz deıl kı ucuz bsey alınsın :)
Tekrardan kusura bakma canım da senin eşin çok cahil biri. Nesini beğendin sen bunun Allah aşkına?
Neyse artık bunları konuşmak gereksiz.
bekarlar cocuk askere gtmdı ne olcagı bellı deıl aldıgı dogumgunu hedıyesıne bak kı cocuk cok cımrı benzının hesabını yapıor onu arabayla gezdrrken tatıle gttıler herseyı ortak odemısler herkes kendı hesabını:) dogumgnde o ona enfazla 100tl ye spor ayakkabı alıorkotu ornek resmen kaynnam dıorkı ee benım oglum ucuz deıl kı ucuz bsey alınsın :)