- 15 Aralık 2012
- 1.214
- 415
-
- Konu Sahibi ikincisans88
yaslandıgını hıc dusunemıorum yaa anneme derdım babamda akrep huysuz ama esımden gene ıyı yda babam oldgu ıcın oyle gelıor bıde anneme sormak lazım:)ama sorumsuz deıldır babam tezcanlıdır .kucuk ve saf ım farkettkce canım yanıor ama napıcagımı bılemıorım..ewett hersyı kendı bılıor snaıor ama bı b..k bılmıo afedersın ben hersyde genelde onu alt edıoorum mors olnca sinirlenıor benım aldgm kurslar egıtımler onu solda sıfır brakıor ama ınat edıor herzmn ben bılırım soyle boyle dıye..zayflıcam dıor asırı sısman deıl yanls anlasılmasın yakısıklı ama baya kılo aldı gobeklendı fln ama bole gderse bılemıorum...
tatile gidiyorlar birde yarı yarıyamı ödüyorlar :)ayy öyle erkeklere asla gelemem büyük konuşmıyımda :)
evlendin diye iyice kendini bıraktın de :) birde yemek yerken tuz felan isterse yada ekmek göbege bak daha tuzluk istiyosun köftehor de ayy kocana bildigin tanımadan sinirimmm :) eski sevgilim vardı aynı anlatıklarında onu gördüm iyi ki eski sevgilim olarak kaldı ömürmü geçer ayollll kerestelerle :)
bıkere tum kardeslerı 4erkek ıkı kız dondrma yemeye gtmstık okdr erkegın ıcınde eltım cıkrdı hesabı odedı şok oldum gecrktn gorgu eksklıgı war emın oldum eltımede dedım ne war bunda dıor normal gelıo ben abartıomusm:Sbeynını yıkamıslr ama gorucek o da bıgun gercegı...
Az önceki mesajımı yazarken bunu görmemiştim henüz. Sen de başkasının başkasına aldığı hediyeyi önemseyip bir de burada dedikodusunu yaptığına göre gerçi, son tahlilde, eşinle birbirinize uygun olduğunuza kanaat getirdim.
Yalnız bir ricam olacak, fazla üremeyin emi :)
canım Allah yardımcın olsun.. ama yaşadıkların normal şeyler değil bence. ben çok sakarımdır bişeyler kırarım yada dökerim eşim bugüne kadar hiç ağzını açmadı hep gülüp geçtik.. bi su dökülmesi için laf söylemesi hiçç doğru diğil=( bence cinsel ilişkiyle ilgili problemi var ve senden saklıyo, annesine de bu kadar düşkün olmasından sorun yaşıyo olabilirsiniz.. açıkcası böle bi insanla oturup konuşulabilceğini sanmıyorum ama sen yinede şansını dene daha çok yeni evliliğiniz belki bi aile danışmanından yardım alabilirsin.. inşallah herşey düzelir ve çok mutlu olursun
senin eltide eski bi arkadaşımı gördüm oda aynı böyle hediyeler alırdı hesap ödemeler felan ilişkide erkek taraf o gibiydi çocuk bi süre sonra borç istemeye felanda başladı kendi alıştırdıı yüz verdi hiç birininde karşılıgını alamadı kısacası eltin kendini yarandırıyor onlara ama sonra görücek gününü vala kocanın ailesi elektrik süpürgesi gibi hahhaha :)
Az önceki mesajımı yazarken bunu görmemiştim henüz. Sen de başkasının başkasına aldığı hediyeyi önemseyip bir de burada dedikodusunu yaptığına göre gerçi, son tahlilde, eşinle birbirinize uygun olduğunuza kanaat getirdim.
aa canım bende akrep kadınıyım ama öyle demeee yaaa:)
senin eltide eski bi arkadaşımı gördüm oda aynı böyle hediyeler alırdı hesap ödemeler felan ilişkide erkek taraf o gibiydi çocuk bi süre sonra borç istemeye felanda başladı kendi alıştırdıı yüz verdi hiç birininde karşılıgını alamadı kısacası eltin kendini yarandırıyor onlara ama sonra görücek gününü vala kocanın ailesi elektrik süpürgesi gibi hahhaha :)
sen canım senı ewıne bırakrken benzını sana aldran sewglne bole br hedıye alrmıydn????????bıkere sordm nye kıza bole yapıosun dye ee bu saatte taksyle gtse ona para vermıcekmı aynı hesap dedı cocuk .haksızmıym bana kızmıssın bıraz acımasız bı elestrde bulnmussun fazla uremeyın emı dıyerek yınede yorum yapıp fıkrını paylastgn ıcın tesekkr ederım tabı ama gercek bu ben kızın kotulugunu ıstemıorum cocuklk arkdsım benim..
aman tanrımmm ilişkiye bakarmısınızzzz yihhhh :)) canım boşver kendini açıklamak zorunda degilsin olumlu olumsuz yorumlar olucaktır cvp vermek zorunda deglsn bırak :)
YILBASI KONUSU CANIMI SIKTI SONRA DEDIM ZTN HALAN GELIIOR RAHAT EDEMICEZ BASBASA BSEYLER YAPALIM ODA DEDI HERZMN BASBASAYIZ HFTAICI ZTN DEDIM HFTAICI NEKDR GORUSEBILIROZKI HEMEN YEMEK YIYIP TV IZLEYP UYUORZ DYE ODA TMM ESKISI KDR GTMIORUZ ANNEMLERE KI DAHADA AZALTICAZ FLN DEDI...DEDIM ANNENIN HALANIN GELMESI ILE ILGILI IYI YEMEK OGRETICEK SIZ GELENE KDR YEMEGINIZ HAZIR OLUR DEMESI KOMSULARIN YANNDA MORALIMI BOZDU IYILIGIMI DUSUNUORMU DUSUNMUORMU ANLAMADIM BEN NE OLSA YIORUM YAPIORUM ISTEDIGINIDE AMA SENN ICIN IYI OLUCAK GELMESI FLN DEDIM..ODA 1AYDA ENFAZLA 1HFTA BZDE KALIR DEDI ODA GOZUNE BATMASIN DEDI YAA DEDIM BATMAZ SEWORUM IYI KADIN AMA FAZLA MUHABBET TEZ AYRILIK GETRR ISTEMEDEN YA KIRARSAK BRRBIRMIZI ODA DEDI SEN ONU KIRARSIN O BSEY DEMEZ FLN DEDIM ANNEN HEP BZDE KALCAK GOZYLE BAKIO YEMKLRNIZI YAPR FLN DIE.. DEDIM NEKDR ANLAYSSZ ASLNDA YENI EWLILGMIZIN TADINI CIKARICAGMIZI HC DUSUNMUOR ..KENDI YASAYAMAMIS 3AILE KOYDE BIRARADAYMIS BIZIMDE HFTASNLRIMIZI RAHT BRAKMIODU SMDI NASIL OLCAK KORKUIORUM ASLNDA KOTU KALPLI BIRI DEILIM KZLAR AMA NEBILYIM 1AY EWIMDE HALASI KALIRSA NASIL OLUR CUNKU BENDE ANIDEN PATLAYAN BIRIYIM.
BUARADA KAYINVALIDEM DEMISTIM YA SIZE DUGUNUN ERTESI GUNU YOK KOYDENM GELEN MKISAFRLER ICIN SU MASRAFI ETTIM BUNU ETTIM DYE NAKIT PARA ALDI TAKIDAN INSAN OGLUNU EWLNDRPTE BUNUN HESABINI YAPRMI YA??????5TANE CEYREK ALDI VE DEDIKI ESIMDE DAHIL OLMAK UZERE BUNLAR SNRA SIZIN ADINIZA TAKACAGIM YERLER BENDE KALSIN ESIM IKI TANE KREDI CEKTI N BIRI KUCUK BI KREDI ONU JKAPATMASI ICIN CEYRK YETMEDI 2TANE DHA ALDI BENIM ZORMLA ANNESI TRIPLER FLN ATTI..NEYSE 3TANE ANNESINE BIRAKTIK SMDI BI TANIDK WAR KARISI HAMILE DOGUM YAPNCA ESIM CEYRK TAKICAKMS DUGUNDE BZE TAKTLR DEDIM ANNENDE DURMUOIMU HANI PAHALANIR SNRA DYE HAZIRIMIZDI??????????YANI HAZIRDA DURUCAK LAZIM OLUNCA ALIP TAKACAGIZ DIE IDI YOK DEDI ANNEM ONLRI BORC ALMISTI CEYREK BIRILERINDEN ZTN DUGUNDE TAKILDI ONLRIN YERINE BZE ANNEMDE ONLRI TAKTI GELENLR DE ZTN ZAMNINDA ANNEMIN TAKTKLRYDI DEMEZMI?KAFAMDAN ASAGI KAYNR SULAR BOSALDI DICEKSINIZKI 3CEYREK COKMU UZULMEYE DEGERMI EWETT O KADIN ICIN DEGER KINA KIYAFETIMI NIKAH KIYAFETIMI KENDIM ALDIM BEN KADIN HCBSEYI UMURSAMADI MIDEM BULANIO ALISVERISLERE GELEMEM DEDI ANNEME BENI NISAN DONEMNDE MAHCUP ETTI BZE SADECE 1TANE YORGAN 1TANE BATTANIYE VERDI OGLUNA:):) AMA KOYDEN MISAFRLER GELICEK DYE PERDELERINI OCAGINI BANYOYU YATAK ODASINI YENILEDI:)ESIM YEMIN ETTI BEN VERMEDIM PARASINI KRDI PARASINDAN AMA O PARA NASIL OKDR CABUK BTTI ONUDA BLMIOIRM HALASINA ddugun kyafetı alDI YEGENLRINN SACLRNI YAPRTRDI BEN KUAFORE SADECE BI ARKADSMI ALABILDIM MASRAF OLCAK DIE EISM ISTEMIODU IYI BI KUAFORDU GTTGM YER KUZENIMDEN BLE UTANDM KENDI GTTI DISARIDA YAPTRDI SADECE ELTIM OLAN GELDI..BEN BUNLARI YASAMISKEN KAYNNM 2CEYREGI ALMASI KI BORCU WARMIS SANKI TEK COCUGU BIZIZ ZORUMA GDIOR KI ORTADA BI YALAN WAR.. ESIME BUNLARI SOLEDIM TARTSTK HALIYLE ELINI KALDRDI SUS DYE AMA VURMADI...SNRA GTTI YATTI YANINA UZANDIM BEN YATAK AYRMIORUM KAVGALIDA OLSAK YANLSLKLA YORGANI CEKERKEN ONA DEGDIM DOKUNMA BANA FDLN DEDI SNTRRA BEN UYUYNCA GTMIS DIER ODADA YATMIS ASLNDA SOYLEDIKLRMI DGRU CWP VEREMIO DYE SINIRLENIOR BENI COK SALAK YERINE KOYDLR..DEDIM KINA ELBSESI BLE ALMADINIZ EWLNMSYDN OZMN ONLRI ALDRTMADAN FLN DEDI...SIMDI BOLE OLDUK OZAMN NOLUR PAPATYM DURUMU BLIOSUN SNRA BU PARAYI BIZ ODUCEZ DIODU YINE MERAHMETIMDEN SALAK OLDUM YA BEN ONA YANIORUM
ay zaten evlenmeden önce aşkım,papatyam bi sen ol biz kavuşalım yeter!
Evlendikten sonra anam da babam da kardeşim sen az konuş uzun cümleler
kurma papatyam olur
Ay insanlar nasıl katil oluyor ben evlendikten sonra anladım valla