2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

evlendin diye iyice kendini bıraktın de :) birde yemek yerken tuz felan isterse yada ekmek göbege bak daha tuzluk istiyosun köftehor de ayy kocana bildigin tanımadan sinirimmm :) eski sevgilim vardı aynı anlatıklarında onu gördüm iyi ki eski sevgilim olarak kaldı ömürmü geçer ayollll kerestelerle :)

tatile gidiyorlar birde yarı yarıyamı ödüyorlar :)ayy öyle erkeklere asla gelemem büyük konuşmıyımda :)

bıkere tum kardeslerı 4erkek ıkı kız dondrma yemeye gtmstık okdr erkegın ıcınde eltım cıkrdı hesabı odedı şok oldum gecrktn gorgu eksklıgı war emın oldum eltımede dedım ne war bunda dıor normal gelıo ben abartıomusm:Sbeynını yıkamıslr ama gorucek o da bıgun gercegı...

tuz acayıp atıor yag da delı oluorum bende ewlenınce kılo aldım boyum war ama zayıf olmak ıstıorum bıldıgın balık et oldum uyuz oluorum tuz attkca atıor offf:S

senin eltide eski bi arkadaşımı gördüm oda aynı böyle hediyeler alırdı hesap ödemeler felan ilişkide erkek taraf o gibiydi çocuk bi süre sonra borç istemeye felanda başladı kendi alıştırdıı yüz verdi hiç birininde karşılıgını alamadı kısacası eltin kendini yarandırıyor onlara ama sonra görücek gününü vala kocanın ailesi elektrik süpürgesi gibi hahhaha :)

hayır canım ben hedıyenın dedıkosunu yapmıorum anltmak ıstedıgım ne bılıormusun kız onları sımartıor aılesını cocuk okdr cımrı ıken okdr deger verıokı sonra bak o hersye katlanıor dye kıyaslama yapılıor yanls anlasldysam kusra bakma.ben ınsanlra aldgm hedıyenın degerıne bakmam ucuzda alabılrım pahalıda ama bana deger vermyn ınsanlra yaranmk ıcın bole yapmam kı arkdsımı uyarıorum anlamıor ona kızıorum ...

gtmez sadece sessız olup standart hayatımız olsa sorun yok

kızın aılesı burda deıl burda anneanneısnden kalıor aldıgı maas fzla deıl ve cok agır sartlrda calıısıor dıormkı bak ben ıclerıne grdıum gordum sen yapma ama benı dnlemıor benden uzaklastı ıyılıkle uyardgm halde hedıye almasına bısey dmeıorum tabıkı alabılır ama cocuk onu ıstedı dye zorla onu aldrdı ıcınden gelen kendı ıstedıgı bıseyı alabılrdı kı o cocuga dese cocuk ona oyle pahalı bı hedıye asla almazdı.. ben kıza oyzden dıorum bıraz once arkadasım yazmıs dedıkodu dye hayır gecrcktn kızıorum onaa kendıne gelsın ıstıorm ama esıme derdımı nasıl anlatamıosam ona da aynı buraya yazmamın sebebı sızden fıkır rıca etmek paylasmaktı

anlatabıldımmı canım kotu ornek hem ona uzuluorum kzııorum yapma bukdr yuz verme dıye hemde bana dıolr bak sewıor neler yapıo sende katlan ceyrege paraya deger verme hesabı alttan alttan .

babası harıc hepsı oyle gercekten ... ne koparsan kar dır mantıgındalar yaa ...

sen canım senı ewıne bırakrken benzını sana aldran sewglne bole br hedıye alrmıydn????????bıkere sordm nye kıza bole yapıosun dye ee bu saatte taksyle gtse ona para vermıcekmı aynı hesap dedı cocuk .haksızmıym bana kızmıssın bıraz acımasız bı elestrde bulnmussun fazla uremeyın emı dıyerek yınede yorum yapıp fıkrını paylastgn ıcın tesekkr ederım tabı ama gercek bu ben kızın kotulugunu ıstemıorum cocuklk arkdsım benim..

dısarıda anltsam dedıkodu olurdu belkı haklısın ama sız onuda benıde tanımıosunz paylasmk ıcın soledım ayrıca yaptklrı bana kotu ornek oluor kıyaslıolr o hersye boyun egıomus fedakrmıs gıbısıne. buraya yazıorum ınanın vıcdanım rahat deıl ama rahtlmak ıcın ılk uye oldgmda ınsanlrın yazkdlrına sasrmstım eşim gay mı acaba fln dye konulr gordum ama ınsan caresız kalnca sakınlesmek ıcın buraya yazıor dedıkodu gbı gelmıor sdece esıme karsı vıcdan azabı cekıorum oda buraya yazmsam ıcımdekılrı dha cok hayrkıcam belkıde buraya yazdgmdn berı bıraz dha az sınırlenıorum...

gecen aksam annesı olayında tartsrken susabılsem belkı uzamıcak ama benımde hatam haklı oldgma ınanıosam ılla dewam edıcem gt dıer odaya sakınles ne wr ama yok hatam bu malesef.. cayını ıcemeden yattı oda bı bardak ıcmıstı sadece keyfı kactı oda zor gunler gecıro o ıstermı bole bı hayatı olsun ama ndn bole cozum arıorum:S

aman tanrımmm ilişkiye bakarmısınızzzz yihhhh :)) canım boşver kendini açıklamak zorunda degilsin olumlu olumsuz yorumlar olucaktır cvp vermek zorunda deglsn bırak :)

aman tanrımmm ilişkiye bakarmısınızzzz yihhhh :)) canım boşver kendini açıklamak zorunda degilsin olumlu olumsuz yorumlar olucaktır cvp vermek zorunda deglsn bırak :)

gercektn kızı sewıorum ben benden uzaklasmasınaonlra yarnmk ıcın bole yapmasına kzııoruım ve durumu ıyı olsada yapsa gam yemıcem... Neyse cnm allah herkesın hakknda hayrlısını versın

DEISMIOR DIMI KZLAR YAA SARKIDAN ESINLENDIM ZOR BI DONEM GECIRIORM DYE BUNU YAZMSTM BIDE BSEYLR DENEDM OLMADI DYE AMA SMDIDE BU KOTU GELIOR KULAGA:)KADERIM KOTU AMA SEZENAKSU KAHPEKADER SARKISINIDA SEWIORUM DA NICK OLARK OLMADI SANKI OLUMSUZ CAGRISIM UYANDRIO:s.... GOBEK ADIMDA KADER GERCI AMA KENDI ISMIM OYLEYMIS GBI ALGILANIOR KI KADER GOBEK ADIMLA KMSE SESLENMEZ BILEN KISILER BLEYOK DENECK KDR AZ.. KOMSU KIZI KOYMUS:d

Ay zaten evlenmeden önce aşkım,papatyam bi sen ol biz kavuşalım yeter!
evlendikten sonra anam da babam da kardeşim sen az konuş uzun cümleler
kurma papatyam olur
Ay insanlar nasıl katil oluyor ben evlendikten sonra anladım valla

evlenmeden once bana dıordu ana baba muhabbetı ble yapmyz senın annen benım annem smdı annemı sewıomus neymıs dugune gunu gce kaldlr dıe soylenmıs kı nekdr ayıp geln almaya gec geldıler annem haklı.. Ewlnmdn papatyam bırıcıgım bız olalım yeter dı.. Ac ta kalsam zehrlnsemde senın yemklrn yeterdı hahah smdı anneme gdelım muhtesem ymklr war dye benı katıl etmek ıstıor harbıden... Aynen sus nolur fılm ızleyım basım agrıo yoruldum ztn smdıkı laflrı onceden konusaana paptym cannmı skkıun bseyınmı wra ahh ahh

Dede Korkut'un Deli Dumrul hikayesi;
BIR ARKADASIN FORMUNDA GORDUM PAYLASMAK ISTEDIM.. EŞİMDE BENIM ICIN CANINI VERIRMI ACABA BEN ONUN İÇİN VERRDM TABI BUNLAR YASANMASAYDI SIMDI DUSUNUORUMDA VEREMEM HERALDE AILEMDEN DEGERLI KMSE YOK GIBI GELIOR SUAN BANA,,
Azrail Dumrul'un canını almaya gelmiş. Demiş ki kendi canın yerine bir can bulursan senin canını almayacağım.
Dumrul babasına gitmiş. Babası düşünmüş düşünmüş dünya tatlı gelmiş, dumrul'u annesine göndermiş.
Dumrul annesine gitmiş o da her şeyimi veririm ama canımı isteme benden deyince Dumrul evine, karısına gitmiş.
Durumu anlatıp çocuklarını eşine emanet etmiş.
Karısı ise "neylerim ben senden sonra, benim canım sana feda olsun" diyince Dumrul eşine kıyamamış ve Allah'a yalvarmış. Allah ikisine de yüz kırk sene mutlu bir ömür vermiş.

Kız buraya detaylarıyla hislerini yazıp rahatlıyor.
Aynı zamanda niçin bu insanlara karşı nefret dolu olduğunu anlayabilelim
diye bu detayları veriyor arkadaş da çıkıp fazla üremeyin e mi gibi
kırıcı bir yorum yazıyor derdi olan bir insanın derdine dert katası olanlar yazmasın
Allah aşkına ya.. Bu kadın için hayat yeteri kadar zor şuan zaten.. 2,5 aylık evliliğinde
sevdiği adamın kollarında dertsiz tasasız uyanması gereken zamanları bin bir çeşit sıkıntıyla
geçiriyor. Azıcık empati lütfen yaa.. Eminim bu kişiler senin yaşadıklarını yaşasa
bin beter hakaretler yazarlardı burada sabırın s sini gösteremezdi pek çoğu
canım o yüzden hiç kafana takma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…