2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklarıyla dolu:(

arada erkekler ön sevişmesiz ilişki isteyebilir, ilişki isteklerini ani olarak da gösterebilirler, 30 dk cinsel bir birliktelik için iyi sayılabilecek bir süre rutine göre, her kadın vajinal orgazm olamaz. Kocanın pinti ve tahammülsüz olması dışında absürd bir tavrını göremedim. O tahammülsüzlük de aynı evin içinde yaşamaya başlamanızla alakalıdır muhtemelen. Kimse 7/24 güler yüzlü değil, zannetmiyorum. Umarım aydınlatıcı olmuştur.

tesekkur ederım aydınlatıcı oldu yanı cınsellıkle ılgılı erken bosalmasımı war yksa benmı doyumsuzum gec algılıorum onu merak edıodum saolun

Aynen yazıyorum:) ne ıstersen papatyam benım.. Ugrasma ama fazla ..
Ve sonunda opucuk ısaretı dun ku korku ıle bısure ıyı davranıcak anlasılann.. ıyı aksamlr kızlar yarın gorusurz herkese bugunde tesekkurler... Yarın dewam ederız... Kendınıze ıyı bakın hoscakalın sımdılık:)

BEN RESIMLERI SEKILLI KOYMAK ISTIORUM MESELA DUGUN RESIMLERINI KI SALONA KOYDRTMUO YATAK ODASINA KOYULCKMIS HEPSI SADECE BIRINI KOYDRTTU YAN CEWRSEM DELI OLUOR SIMETRI WAR AYNEN ONDADA.HASTA OLAYIM BENI SARAR SARMALAR USTUME DUSER HERTRFI TEMZLER HASTYKEN IYI AMA NORMALDE AYAGMN ALTINDA DOLASMASI CILDRTICI BENDE PIS DEILIM AMA ASIRI TITIZ DEILIM KI ODA EWLNMDN HC KRSMAZMIS ANNESINE TEMZLK KONUSUNDA :s
Canları Dayak istiyor bunların Elime Terliği alacam sonunda aaaaaaaaaa.....

arada erkekler ön sevişmesiz ilişki isteyebilir, ilişki isteklerini ani olarak da gösterebilirler, 30 dk cinsel bir birliktelik için iyi sayılabilecek bir süre rutine göre, her kadın vajinal orgazm olamaz. Kocanın pinti ve tahammülsüz olması dışında absürd bir tavrını göremedim. O tahammülsüzlük de aynı evin içinde yaşamaya başlamanızla alakalıdır muhtemelen. Kimse 7/24 güler yüzlü değil, zannetmiyorum. Umarım aydınlatıcı olmuştur.

arkadaşım kahpekaderin yazdıgına ve anlattıgına göre hiç bi zaman ön sevimeyle ilişkiye girmemişler ilk gün ilk gecelerinde bile sevişme yok adam parmagıyla yapmış bu normalmi buna ne dersinnn :))

canım çok fazla okuyamadım ama sanırım eşime göstericem demişin. ama bunu yaparsan inan bana çok kötü bir tepki verecektir. erkekler biz gibi degil hemde burada çok özel hayatı paylaşmışın bı erkek bunu kaldıramaz.. biz bile eşimiz böle yazsa kızardık emınım.. bazı şeyler özeldir.zorda kalmışın yazmışın ama bunu bıde ona sölememelisin.. evliliğin çok yeni ama nasık bi düzüen oturtursan öle gıdecek .. degerını hıssettrmelısın ve sadece odak nokta oymuş gıbı davranma canım ya bıde su dıkkatımı cektı sende sevgiliyken ayrılamamşın sanırım aynı durum basıma geldıde ...bence artık fedakarlık yapma erkekler sevmıyokı boyle fedakarlık yapan kadınları.. güçlü dur ama bence degerını bellı et anlasın azcık .. sakın sakın bunlarıda okutma sakın...

kahpe kader ortalarda yok tehliklenin farkındamısınız adama yazdıklarınımı okuttu naptı iyimisin kahpekaderrr ses istıyoruzzz hahah :)

valla benim de aklıma gelmedi değil inşallah yapmamıştır böyle birşeyi :KK50:
kizlar bugun dun aksam ani gelen telefonla merkez ofis toplantisina katildim ofis disinda idim ve nete hc gremedm oyzden yazamadm sze gelismleri toplantidan snra hava kosullari nednyle toplanti snrasi ewe geldm ewden gremiorm nete solemstm laptop durumnu ama smdi cepten greym bes dk ddm beni.merak etmssnz:KK66:)okutmadm beni anlmcgna emin oldm dun aksam yine ufak tartstk okumaz ble belkide uzun dye ugrasmz okusada sacma der onemsemez yani birakin snrlenmeyi ama tabiki okutmucam snra belli olmz yuzume vurur oyzden gerek yok.... yarn sze gelsmlri anlaticam ben iyiym ama sorun yok tesekkurler yrn gorusurz..optum sizleri:))

Canım vala icim rahatladı :)

GUNAYDIN CANIM. DÜN SIRKETTE KRIZ YONETIMI TOPLANTISI VARDI MERKEZ OFISE GTMEM GEREKTI BIR AKSAM ONCE HABER ALDIM SABAHTA ISE GTMEDEN DIREK FABRIKANIN OLDUGU MERKEZ OFISE GITIM... VALLA AKLIMA GELMEDINIZ DESEM YALAN OLUR DEDIM BISEY YAZDLRMI ACABA GREMEDIM DYE AKSAM ICIM ICIMI YEDI CAKTIRMADAN BI GIDEYIM BAKAYIM DEDIM BAKTIM ETMISSINIZ NE TUHAF DIMI INSANLAR BRBRINI TANIMADAN BURDA YARDIM EDIOR DESTEK OLUOR DISARIDA ISE EN YAKINLARIN BILE BAZEN BIRBIRINN KUYUSUNU KAZIOR.. TESEKKURLER KIZLAR CARSMBA AKSAMI BURDAN CIKISTA IS CIKISI EWE GTTIM YEMEK YEDIK HERSY GUZELDI KUZEY GUNEYI IZLIODUK SONRA KONU BIRDEN YILBASINA GELDI VE KIMLERI CAGIRALIM DEDI BENDE BANA KALSA KMSEYI CAGRMAYALIM DEDIM YINE ACIKSOZLULUGUM BASIMA DERT OLDU SANIRIM KARDESLERI HALASI FLN GELSIN ISTIOR ICKI FLN ALICAK MASRAFINDAN GECTIMM GEC YATICAZ SABAH TATILIM AMA KALKIP KAHVLTI HAZRLAMM GEREKICEK MUHTEMELEN BZDE KALICAKLR O SAATTEN SONRA GTMEZLER..BUNU SOLEDIM ISTIOSAN SEN GT ANNENLRLE KUTLA BEN KUTLAMICAM DEDIM MORALI BOZULDU TABI BENIMDE.. DEDIM BASBASA KUTLASAK SNRA VAKITLICE UYUSAK ERTESI GUNDE OGLENE KDR YATIP DNLENSEK ODA SACMALAMA YILBASI YALNZ KUTLANIRMI FLN DEDI SNRA NEYSE BENSEN BLRSIN BEN ERKEN UYUCAM OZMN VE ERTESI GUNUDE DEGERLNDRRM MISAFRDE OLSA DEDIM GERCKTN YOL BENI COK YORUOR MASABASI ISIMDE OLSA SOGUKTA KAR DA KISTA ISE GELMEK BENI YIPRATIOR KIZLAR....IZIN GUNUMDEDE RAHAT RAHAT KOCAMLA BSEYLR YAPASIM GELIOR ONADA YA KOCAM MUSADE ETMIOR YADA DISARIDAN BIRISI.KARDESI KENDI DEMISTI YILBASINDA SIZE GELIRIM DYE.... YA KARDESI IYUI EFENDI BI COCUK AMA GELNCEDE INSAN SUREKLI HZMET ETMEK ZORUNDA KALIOR RAHAT OTURAMIOSUN BEN CALISAN BI BAYANIM HAVALR SOGUK YATIP DNLENMEK ISTOORUM:s ANNEM BENI TEMBEL YESTRDI SANIRIM BIRAZ ONDANDA ZORLANIORUM:s

aynen öyle canım dışarda bile kimseye güvenip anlatamıyosun bi süre sonra aran bozuluyor laflar bi onda bi bunda burda hiç tanımadıgın insanlara yakınlık duyuyosunn seviyosunn merak ediyosunnn :) neyse canımm artık yapıcak bişeyin yok yılbaşını hepberaber geçiriceksiniz zaten sen istemesende öyle olucakkk çok fazla itraz etme artık bi bi sonraki yılbaşını garantileee:) senin kocan işi bişmiyor yılbaşında karınla keyif yapsana gece sonunda kırmızı çamaşırlar felannn seninki işi bilmiyor vala hahah :)

YILBASI KONUSU CANIMI SIKTI SONRA DEDIM ZTN HALAN GELIIOR RAHAT EDEMICEZ BASBASA BSEYLER YAPALIM ODA DEDI HERZMN BASBASAYIZ HFTAICI ZTN DEDIM HFTAICI NEKDR GORUSEBILIROZKI HEMEN YEMEK YIYIP TV IZLEYP UYUORZ DYE ODA TMM ESKISI KDR GTMIORUZ ANNEMLERE KI DAHADA AZALTICAZ FLN DEDI...DEDIM ANNENIN HALANIN GELMESI ILE ILGILI IYI YEMEK OGRETICEK SIZ GELENE KDR YEMEGINIZ HAZIR OLUR DEMESI KOMSULARIN YANNDA MORALIMI BOZDU IYILIGIMI DUSUNUORMU DUSUNMUORMU ANLAMADIM BEN NE OLSA YIORUM YAPIORUM ISTEDIGINIDE AMA SENN ICIN IYI OLUCAK GELMESI FLN DEDIM..ODA 1AYDA ENFAZLA 1HFTA BZDE KALIR DEDI ODA GOZUNE BATMASIN DEDI YAA DEDIM BATMAZ SEWORUM IYI KADIN AMA FAZLA MUHABBET TEZ AYRILIK GETRR ISTEMEDEN YA KIRARSAK BRRBIRMIZI ODA DEDI SEN ONU KIRARSIN O BSEY DEMEZ FLN DEDIM ANNEN HEP BZDE KALCAK GOZYLE BAKIO YEMKLRNIZI YAPR FLN DIE.. DEDIM NEKDR ANLAYSSZ ASLNDA YENI EWLILGMIZIN TADINI CIKARICAGMIZI HC DUSUNMUOR ..KENDI YASAYAMAMIS 3AILE KOYDE BIRARADAYMIS BIZIMDE HFTASNLRIMIZI RAHT BRAKMIODU SMDI NASIL OLCAK KORKUIORUM ASLNDA KOTU KALPLI BIRI DEILIM KZLAR AMA NEBILYIM 1AY EWIMDE HALASI KALIRSA NASIL OLUR CUNKU BENDE ANIDEN PATLAYAN BIRIYIM.
BUARADA KAYINVALIDEM DEMISTIM YA SIZE DUGUNUN ERTESI GUNU YOK KOYDENM GELEN MKISAFRLER ICIN SU MASRAFI ETTIM BUNU ETTIM DYE NAKIT PARA ALDI TAKIDAN INSAN OGLUNU EWLNDRPTE BUNUN HESABINI YAPRMI YA??????5TANE CEYREK ALDI VE DEDIKI ESIMDE DAHIL OLMAK UZERE BUNLAR SNRA SIZIN ADINIZA TAKACAGIM YERLER BENDE KALSIN ESIM IKI TANE KREDI CEKTI N BIRI KUCUK BI KREDI ONU JKAPATMASI ICIN CEYRK YETMEDI 2TANE DHA ALDI BENIM ZORMLA ANNESI TRIPLER FLN ATTI..NEYSE 3TANE ANNESINE BIRAKTIK SMDI BI TANIDK WAR KARISI HAMILE DOGUM YAPNCA ESIM CEYRK TAKICAKMS DUGUNDE BZE TAKTLR DEDIM ANNENDE DURMUOIMU HANI PAHALANIR SNRA DYE HAZIRIMIZDI??????????YANI HAZIRDA DURUCAK LAZIM OLUNCA ALIP TAKACAGIZ DIE IDI YOK DEDI ANNEM ONLRI BORC ALMISTI CEYREK BIRILERINDEN ZTN DUGUNDE TAKILDI ONLRIN YERINE BZE ANNEMDE ONLRI TAKTI GELENLR DE ZTN ZAMNINDA ANNEMIN TAKTKLRYDI DEMEZMI?KAFAMDAN ASAGI KAYNR SULAR BOSALDI DICEKSINIZKI 3CEYREK COKMU UZULMEYE DEGERMI EWETT O KADIN ICIN DEGER KINA KIYAFETIMI NIKAH KIYAFETIMI KENDIM ALDIM BEN KADIN HCBSEYI UMURSAMADI MIDEM BULANIO ALISVERISLERE GELEMEM DEDI ANNEME BENI NISAN DONEMNDE MAHCUP ETTI BZE SADECE 1TANE YORGAN 1TANE BATTANIYE VERDI OGLUNA:):) AMA KOYDEN MISAFRLER GELICEK DYE PERDELERINI OCAGINI BANYOYU YATAK ODASINI YENILEDI:)ESIM YEMIN ETTI BEN VERMEDIM PARASINI KRDI PARASINDAN AMA O PARA NASIL OKDR CABUK BTTI ONUDA BLMIOIRM HALASINA ddugun kyafetı alDI YEGENLRINN SACLRNI YAPRTRDI BEN KUAFORE SADECE BI ARKADSMI ALABILDIM MASRAF OLCAK DIE EISM ISTEMIODU IYI BI KUAFORDU GTTGM YER KUZENIMDEN BLE UTANDM KENDI GTTI DISARIDA YAPTRDI SADECE ELTIM OLAN GELDI..BEN BUNLARI YASAMISKEN KAYNNM 2CEYREGI ALMASI KI BORCU WARMIS SANKI TEK COCUGU BIZIZ ZORUMA GDIOR KI ORTADA BI YALAN WAR.. ESIME BUNLARI SOLEDIM TARTSTK HALIYLE ELINI KALDRDI SUS DYE AMA VURMADI...SNRA GTTI YATTI YANINA UZANDIM BEN YATAK AYRMIORUM KAVGALIDA OLSAK YANLSLKLA YORGANI CEKERKEN ONA DEGDIM DOKUNMA BANA FDLN DEDI SNTRRA BEN UYUYNCA GTMIS DIER ODADA YATMIS ASLNDA SOYLEDIKLRMI DGRU CWP VEREMIO DYE SINIRLENIOR BENI COK SALAK YERINE KOYDLR..DEDIM KINA ELBSESI BLE ALMADINIZ EWLNMSYDN OZMN ONLRI ALDRTMADAN FLN DEDI...SIMDI BOLE OLDUK OZAMN NOLUR PAPATYM DURUMU BLIOSUN SNRA BU PARAYI BIZ ODUCEZ DIODU YINE MERAHMETIMDEN SALAK OLDUM YA BEN ONA YANIORUM:mad:

aynen öyle canım dışarda bile kimseye güvenip anlatamıyosun bi süre sonra aran bozuluyor laflar bi onda bi bunda burda hiç tanımadıgın insanlara yakınlık duyuyosunn seviyosunn merak ediyosunnn :) neyse canımm artık yapıcak bişeyin yok yılbaşını hepberaber geçiriceksiniz zaten sen istemesende öyle olucakkk çok fazla itraz etme artık bi bi sonraki yılbaşını garantileee:) senin kocan işi bişmiyor yılbaşında karınla keyif yapsana gece sonunda kırmızı çamaşırlar felannn seninki işi bilmiyor vala hahah :)

buarada ertesı sabah gdıp ayrı odada uyanmıs olmasına ragmen ewden beraber cıktık ben busefr ondan erken kalktım hazrlandım gyındm suslendım elımı tuttu huzurszlk cıkmasın yolda dye bsey demedım otobuse bndık beraber ben toplantya gttımm aksam da hc kavga etmedık ama sohbette etmedık sayılır kayıp sehırı ızlıoduk ben kendı kendıme yorumlar yapıodıum oyunculr hakknda oda guluordu snra ben salonda uyuyakalmısım oda benı uyandrdı yatak odasına yatrdı uyku sersemı yuruttu ıste snra yanıma gelmedı cok soguktu ttredım :KK43: zar zor uyudum tekrar soguktan yalnız uyumak cok kotu ewlı ıken.. Gece ben uyuynca gelmıs yanıma ben cok donerek yatarım bıara sarlmısım snra dank ettı ayrıldım oda farketmstr muhtemelen uykusu cok hafıf sabhta ondan once cktım bekle dedı gec kaldım dedım fazla yuz vermedım yanı:KK43: nye ewlendım ben yaa soguk odada tek basıma yatmaık ıcınmı???????????? Bozuldum ıste neolursa olsun türk adetı nedır yataga yalnız gırmez esler ama bızımıkı trıplerde..annesı olmasaydı hersey cok farklı olurdu hc arayıp sormuıorum walla hee buarada kalan bılezıklerden bırını anneme bırakıcam deynce kıyamet koptu aslnda neymıs ınceymıs o annesınde kalsınmıs brne takarmıs hayır dedım ceyreklerde gıosterdgm toleransı gostrermıcem dedım cok kotu olur dedım .. Dıer cocuklrı ewlnmdı dha ewlennce onlrdan alsınd edım ama annesı o ısteynce vermezsede ben ıstıcem sessız kaldıgım yeter artık..emınım vermek ıstemıcek ama alıcam muhakkak o 5ceyrekten 3ceyrege dusurene kdr esımın canı cıkmstı annesı trıpler atıor yok vermem yok sen soz verdın bılmem ne ayıp ya gelın benım.. Bedawadan gelın aldınız bı bana sorun
:mad:

Bu sogukta işe gelıorum bıde su yasadıklarıma bak... Bozdr bılezıklerı kredı borcunu azalt dıorum bastan bozdrsaydı bukdr sorun olmucaktı neymıs annesı dedı bekle bekle yukselsın benı dnlemedı sonrada dustu smdı yukselsın dye beklıor altın cok cok dustu ustelık:KK43: ne masrf olsa benm maastan gdıor ozel ıhtycm ıcın ayıramıorum onunda ısıne gelıor sanırım artık bole dusunmeye basladım bılıosun benım maastan bsey kalmıo dıo hersey bana patlıor .. Ama yılbası gecsın annesınden bılezklrnı alıcam ve altın yukselır yukselmez bozdrucam kredısı azalsın ve kendı parasıda olsun...belkı ozmn huzurumuz dha yerınde olur annesıne buyuk bardk alırmısın bze pazardn takım dedı annesı onun ble bzden parasını aldı ya ınanamıorum neyse ama ortada bardak yok hahaha:) 10 tl lık bsey nedırkı ama ortada yanlıs olan bardagın olmayıp annesının bardak alıcam dye parasını alması esıme dıorum onu ble ıstedıo ben pazara denk gelemıorum hftaıcı dye oyzden annesıne al dedık oda dıokı napsın kadın gelırmı war ewt ewhanımı ama 4kısı calısıor ewde:) neyseee bana dıokı tencere alayım sıze kucuk sızın ewdeklr buyuk tabak alaym szdeklr buyuk gecenhftasonu oyle dedı bende alırz bıara dedım yuz vermedım parada vermedım ohh:)

Kavga esnasında dıorkı sen sole anneme bunları benımle annemın dedıkodusunu yapıosun dıor dıorum baskasınamı anlatayım haklıyım al bılezıklerı fln....dıokı yuzlerıne bsey demıosun saygszlkmı yapayım ewett bukdr kzmama ragmen kynvalıdeme en ufak bı saygszlk yapmadım buaralar ılk ewlndgmz hftalrkı kdr da gormedıgım ıcın rahatım ama aklma geldkce ceyrek olayı sinir oluorum keske unutbaılsem nişan zmnı olanlrı.. Söz bohcasına ble gelmedı otobus tutuomus peh pehhhh

X