Çok merak ediyorum gerçekten ne kadar göstericek :)
Kızlar ılkkez evdekı tatlıya pabuc bırakmadan bır ıkıncı dıyet gunumu bıtırıyorum duzgunce. Oglrn corba aksam salata ve yalancı salep vr en az 1 lt su ıle gunu bıtırıyorum.
Mutluyum :)
Iyi aksamlar kizlar.bugun:
Sabah cevizli su
Kahvaltieybir yumurta zeytin yesillik 2 dilim cavdar ekmek.
Ara:sade nescafe
Oglen:1 dilim cavdar ve sadece salata,2 vardak ayran
Ara:bir lokma ananas,1 elma
Aksam:balik salata (ekmek yok)
Ara:turk kahvesi
1 kivi
Gun icinde 1 lt detoks suyu,yesilcay ve sade soda.
Spora gidemedim bugun ama bu hafta kilo veririm.hemde adet olamama siskinligi olmasina ragmen
Heyyo basarı ıle yatagı buldum. :)Ben de canim:) gecen sene 3 haftada 3 kg fark etmisti, umarin oyle olur yine
Heyyo basarı ıle yatagı buldum. :)
Gunaydın kızlarIste azmin zaferi:))
Gunaydınn ızmır nasıl guneslı mı
Merhaba kızlar
Bugun dısarısı harıkaydı. Gezerken zarara da gırdım bır bordo topuklu aldım. :)
Oglen yarım lahmacun yedım aksam salata yogurt dusunuyorum
Bugunlerde nazar dgmesin ıyı ve dırenclıyım :)
3. Gunum.
Soyle songaz 62 gorsem ah ne guzel olur :)
Sevgıler
Tesekkur ederım arkadasım 50 tl oldugunu gorunce dayanamadım hıcte fena degıl bende alıverdım ıste. Senın derslerın nasıl sınavların ıyı gıdıyor mu?Gule gule giy canim:))
Tesekkur ederım arkadasım 50 tl oldugunu gorunce dayanamadım hıcte fena degıl bende alıverdım ıste. Senın derslerın nasıl sınavların ıyı gıdıyor mu?
Hangı bölumdeydın cnm
Bı catal ıkı catal hıcbısey degıl cnm :)Slm kizlar.diyetime devam.
Ama bugun listemin yaninda biraz peyniri fazla kacirdim,1 catal borek,2 catal icli kofte de yedim.
Evde misafir var ama vicdan azabiyla spora gittim 70 dk.
Simdii pilim bitti...
Yinede tam denildigi gibi yapmak istyorum.diyetisyene ayri spora ayri para veriyorrm sonuna kdr ayni yapmaliyimBı catal ıkı catal hıcbısey degıl cnm :)
Cnm haklısın bende dun yemeyeydım ıyıdı ama hayır demek bazen zor geıyor herkes o kadar dıyette ve buna ragmen yerken:)Yinede tam denildigi gibi yapmak istyorum.diyetisyene ayri spora ayri para veriyorrm sonuna kdr ayni yapmaliyim
Saka bir yana iyi sonuc almaliyim ugrasiyorum o kadar
Cnm haklısın bende dun yemeyeydım ıyıdı ama hayır demek bazen zor geıyor herkes o kadar dıyette ve buna ragmen yerken:)
Bugun dıkkat edıcem. Az ve sık beslenıcem bırde kefır aldım ılk kez denıcem bakalım sevecek mıyım?
Bugun hem nobet hem 6 saat ders bakalım nasıl gececek her nobet sonrası hastalanıyorum. Bugun nasıl doncem bakalım.
Herkese guzel bır gun dılerım sevgıler
Kefiri bende aldim bi turlu acamadim hic denemedgim icin.sen denede haber et bakalim :)Cnm haklısın bende dun yemeyeydım ıyıdı ama hayır demek bazen zor geıyor herkes o kadar dıyette ve buna ragmen yerken:)
Bugun dıkkat edıcem. Az ve sık beslenıcem bırde kefır aldım ılk kez denıcem bakalım sevecek mıyım?
Bugun hem nobet hem 6 saat ders bakalım nasıl gececek her nobet sonrası hastalanıyorum. Bugun nasıl doncem bakalım.
Herkese guzel bır gun dılerım sevgıler
Acamamak nedır asena ben bımden yavan mersınlı ıcecegını aldım sabah unutmusum aksam gıdınce ıcıcem spor sonrasıKefiri bende aldim bi turlu acamadim hic denemedgim icin.sen denede haber et bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?