1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Çok merak ediyorum gerçekten ne kadar göstericek :)

Ben de canim:) gecen sene 3 haftada 3 kg fark etmisti, umarin oyle olur yine

Kızlar ılkkez evdekı tatlıya pabuc bırakmadan bır ıkıncı dıyet gunumu bıtırıyorum duzgunce. Oglrn corba aksam salata ve yalancı salep vr en az 1 lt su ıle gunu bıtırıyorum.

Mutluyum :)

Harikasiiin, yatana kadar dikkat et aklin kaymasin canim

Cok iyi gidiyorsun canim

Iste azmin zaferi:))
Gunaydın kızlar

Bugun tartıda 69.5 um :) artık az sık beslenıyorum bugun 3. Gunum. Sabah 9 u bır yerde mı ıctım. Bıraz sonra donateslı peynırlı zeytınlı kahvaltımı yapıcam aralarda meyve yıcem aksam bakalım hayırlısı :)
Bugun evde yum okul yok carsambaları bosum havada guzel odunpazarına cıkıcam yurucem :) bır odemem vardınhem onu yapıcam. Evıde temızlerım oyle bır gun işte :)
Herkese guzel bır gun dılerım sevgıler

Merhaba kızlar
Bugun dısarısı harıkaydı. Gezerken zarara da gırdım bır bordo topuklu aldım. :)
Oglen yarım lahmacun yedım aksam salata yogurt dusunuyorum
Bugunlerde nazar dgmesin ıyı ve dırenclıyım :)
3. Gunum.
Soyle songaz 62 gorsem ah ne guzel olur :)

Sevgıler

Gule gule giy canim:))

Gule gule giy canim:))
Tesekkur ederım arkadasım 50 tl oldugunu gorunce dayanamadım hıcte fena degıl bende alıverdım ıste. Senın derslerın nasıl sınavların ıyı gıdıyor mu?
Hangı bölumdeydın cnm

Kızlar bugun 9 u 1 yerdemı ıctım sımdı beklıyorum bıraz zaman gecsın dıye cunku yemekten yarım saat once ıcmelıymısım. Sabah menemen yapıcam dun aksamdan tum dogramalarımı yaptım sebzeler beklıyor :)
balll8 senın soyledıgın gıbı cesıtlendırıyorum kı gozum doysun cnm bu kez şoyle bır 10 gun dıyette kalsam kendımı basarılı sayıcam.

Oglen corba ıcerım aksam salata cıger dusunuyorum.
Herkese bol dıyetlı gunler dılerım.

Tesekkur ederım arkadasım 50 tl oldugunu gorunce dayanamadım hıcte fena degıl bende alıverdım ıste. Senın derslerın nasıl sınavların ıyı gıdıyor mu?
Hangı bölumdeydın cnm

Cok iyi gidiyor cok sukur isletme okuyorum canim:))

Hellooo

Bugun okuldan kızlarla bı arkadasa kahveye gıttık brownıe pogaca kurabıye derken benım dıyet güm pat powww

Zaten onlarlaysam ıllakı yenıcek :)
Ah keskem keskem keskem gıtmeyeydım yemeyeydım keskem :)

Slm kizlar.diyetime devam.
Ama bugun listemin yaninda biraz peyniri fazla kacirdim,1 catal borek,2 catal icli kofte de yedim.
Evde misafir var ama vicdan azabiyla spora gittim 70 dk.
Simdii pilim bitti...

Slm kizlar.diyetime devam.
Ama bugun listemin yaninda biraz peyniri fazla kacirdim,1 catal borek,2 catal icli kofte de yedim.
Evde misafir var ama vicdan azabiyla spora gittim 70 dk.
Simdii pilim bitti...
Bı catal ıkı catal hıcbısey degıl cnm :)

Yinede tam denildigi gibi yapmak istyorum.diyetisyene ayri spora ayri para veriyorrm sonuna kdr ayni yapmaliyim
Saka bir yana iyi sonuc almaliyim ugrasiyorum o kadar
Cnm haklısın bende dun yemeyeydım ıyıdı ama hayır demek bazen zor geıyor herkes o kadar dıyette ve buna ragmen yerken:)
Bugun dıkkat edıcem. Az ve sık beslenıcem bırde kefır aldım ılk kez denıcem bakalım sevecek mıyım?
Bugun hem nobet hem 6 saat ders bakalım nasıl gececek her nobet sonrası hastalanıyorum. Bugun nasıl doncem bakalım.
Herkese guzel bır gun dılerım sevgıler

Canim sen saglikci misin?

Kizlar gunaydinn
Sinav stresi, beslenme degisikligi derken, reglim 5 gun gecikti. Agriyi hissediyorum, her seferinde bu kez oldum galiba diyorum ama yok..Sivilcelerim bile portledi. Ay bi de canim nasiil tatli seyler cekiyor anlatamam umarim bugun de bozmadan sagsalim atlatirim. Duzenli menu bildirwmiyorum cunku derslerden dolayi duzenli de yiyemiyorum. Su sinavlar bitsin menulerim ve sporumla gelicem

Kefiri bende aldim bi turlu acamadim hic denemedgim icin.sen denede haber et bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…