Pilates gibi sekıllendırenı yok asenaBugun kot almaya gittim.ama alamadim yaaa
Boyum 162 kilomda 67.7 suan.
Niye hic bir kot yakismiyor ki,sanki bacak boyum iyice kisaldi popom yere indi ve ust bacaktan sonrasi asiri genis gibi geliyor
Spor salonuna basladim belki sekillenir ya.
Pilates beni sıkar ama aynen en iyisi o.Pilates gibi sekıllendırenı yok asena
Kot alma sende desenli kanvaslar cok guzel :) mini elbiselerde oyle
Gunaydın bılıyorr musun bnde pilatesten sıkılıyorum bır dönem yapmıstım ama bir ic camasırı bu kadar mı yakısır olmustu kendı kulvarımda tabı :) yani diyecegım o ki bacaklarım hep o ozendıgıgım duzgun bacaklar gıbı olmustu. Aslında gene mı baslamalı bılemedım bak sındı ustelık şallı cd sı ıle uc haftada baya sekıllenmıstım ama sıkıcı mı dersen bende sıkılıyorum. Ben 50 dk hergun elıptık yapıyorum eglencelı gelıyor benım zıhnımıde rahatlatıyor negatıf enerjımı de atıyorum. Genede pılatesı dusunmelı en azından bacak ıcın 20 dkıka bır vıdeo bulunabılır belkı.Pilates beni sıkar ama aynen en iyisi o.
Kemiklerin rahatliyor resmen.
Evet oyle yapacagim desenli pantolonlar aliyordum ama 38 aliyordum zayiflar giyerim diye☺
Bende boyle hastayim.
10 15 gune vucudum toparlar zaten,daha kolay alisveris yapabilirim.
Kılo farketttın mı tatlımKizlar sinavlardan dolayi cok fazla gelip yazamiyorum, haftaya daha rahat olcam insallah. Seker orucuna devam, 6.gunumdeyim
Kılo farketttın mı tatlım
Çok merak ediyorum gerçekten ne kadar göstericek :)Seker orucumun ilk asamasi, yani 21 gun bitince tartilicam canim, o zaman bildiricem zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?