1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

E Elispo Smiile kizlar biz zayiflayalim derken kilo alma basligi olacagiz,yaz geliyor
Walla oyle olcaz.

Kızlar dr dab cıktım d vıtamın eksıklıgım varmıs agrıları o acıklıyormus. Ne guZelkı dıger hormonlarım normal. 10 gun sonrakı ınsulın dırencınızde muhtemelen normal gelır dedı. Yanı bıldıgınız ben tatlı yemekten kılo veremıyorum ;:) yarın gene az yemelere baslıcam. Zayıflama hapı hayal oldu şu insulin durencınde verılen hapa goz dıkmıstım ama yazmıcak gorunuyor (

Bosver ilaci bak hormonlarin normalmis.
Yalniz biz fena yiz diyet konusunda ya.
Hic azim irade gormuyorum hepimizde.
Bir diyetisyenin instgraminda hastalaryla foto cekilmis hep -10 kilo -20 kilo diye.
Simdi ona gdeyim diyorum sanki diyetisyen verecekmis gibi kilolari bi rahatlik veriyor bana.
Aslinda ben iyi gidiyordum annemin evindeyim ameliyattan sonra ve hep yemek var burada.
Kendi evimde yine duzene girsemde
1.spor yok.
2.demekki biseyler olunca yok diyemiyorum hala.
Ya aslinda pek abartmiyorum ben dun kekle borekyedim sadece ama kendimi cok sis hissediyorum bir haftada 5 kilomu bekliyordum ne
Yok yok sporsuz olmayacak.

Azim sart
Uzun sureli odaklanmalıyız

Eliptikteyim
Yarın gene usturuplu beslenıcm
Baska care yok
Annene soyle sana getırmesın

Gunaydınn
Bugun karatay dıyetıne uygun bır kahvaltı ıle gune baslayacagım ekmeksız peynır zeytın ve yumurta yıcem
Oglen corba ıccem
Aksam balık inşallah delmicem

Mucadeleye devam tartıda sabah 71.5 cıktım gıccık tartı:)

Kizlar marti yariladik ve ay sonunda 60 olma hayalimin suya dususunu izliyorum sadece.. Ruhsal ve zihinsel acidan da pek rahat olmadigim sureclerdeyim , ne zaman cok stresli ve cikmazda hissetsem elimde cikolata goruyorum. Eskisi gibi mutlu degilim. Bedenimde yapamadigim degisiklikler, okuldaki kol gibi odevlerim, ev arkadasimla birtakim sorunlar ve seneye yeni ev arama ihtimalinin telaslari, maddi sikintilar, gelecek belirsizligi vs.. hepsi beni cileden cikariyor. Cok sukur sagligim iyi, ama bu beslenmeyle kendi kendime onu da mahvedicem. Ailem, sevdiklerim hayatta buna da cok sukur. Ama benim icim hic huzurlu degil kizlar.. yasin ilerledikce herkesin arkadasin olmadigini goreceksin derdi annem. Evet oyle. Bakiyorum da 2-3 dostum kalmis sadece.. gerisi bos kalabalik. Cok bunaliyorum sahte insanlardan da...

Diyet sayfasini dert sayfasina cevirdim kusura bakmayin kizlar, icim cok dolu...

Cnmm hepimiz yasadık bunları. Ve hala daha sahte insanlarla yaşıyorumm. Yapabılecegım pek bır sey yok. Bu hayatta yalnızım kabullenmem gerek. Ev tasıdım kımse yoktu cevremde.
Guclu olcaksın beklentı gelıstırmeyeceksın. Cok az kısıye ıcını acacaksın. Hayat boyle cocukluk bıtınce

Mart sonu hedefını nısan sonu yaparız cnm madem bu denlı yogunsun sıkıntı ve cikolata cemberindesin
Sıkma canını.

Ben 29 yasindayim canim yasadiklarmin hepsini tecrubeli insanlar soylerlerdi ama zamani bosaa harcadim ve simdi yaniyorum 20li yaslarimi sacma gecirdim diye.
Ve herkesin derdi kendine buyuktur seni anlayabiliyorum.1 aydir okadar cikmazda hissediyorum ki bende.sorun bir tane degil yani.
Ama ne birakip gidebiliyorsun ne de gormezden gelebiliyorsun.
Sana tavsiyem,bu yaslarini sadece eglenerek guzellikler biriktirerek gecirmen.ilerideki yillarini belirleyecek olan seyler ders ve guzel bir kisilik.insnalari az takarak,olumlu yasayarak...misal ben cok farklida dusunsem kendi bildigimi yapar yasarim,herkes boyle dusunuyor simdi ses cikarmayim demem.
Seninde sorunlarin bitecek guzel gunler gelecek ama ozmnda cok farkli sorunlar olacak.tek tek sorunlarina yorum yapmak isterdim ama burayida mesgul etmek istemem.

Su an ki derdimiz kilo ☺
Boyun kac bu arada ?
Her skldiginda cikolataya sarilmayi birak.
Instgramda 20 30 kilo veren kadinlarin bazi yazdiklari cok hosuma gidiyor.
Skldginda ozeldende yazabilirsin,ortamini bilmiyorum ama yuruyuse cik sahile parka...
Bende raporum bitsin baslayacagim.

Kızlar. Bugun an ıtıbarıyle hıc dıyetı delmedım. Bakalım aksam nasıl gececek su anda elıptıkteyım. Boyle 1 hafta on gun gıtsem 67 gorurum bence ahhh ne guzel olur.
Bu arada bugun alısverıs yaptım medıum aldım. Spor sıkılastırıyor :) pentı nın aktıve serısı bol kesım gercı ama medıum almak cok hosuma gıttı :)

Tesekkur ederim kizlar❤

Asenacim boyum 1,57

Bugun annemle magazadaydik,dokumlu bir gomlek denedim ve gogsu dar geldi annem daha gormeden olmadimi dedi aynada cok uzuldum kendime.67 kilonun disindada vucudum okdr yayvanki hareketsizlikten.modelini cok begendim ama hemen cikardim.
Of ya anca boyle dusunup yaziyorum hic bisey yapamiyorum.
Hafta sonu kendi evime godecegimve cok kararli azimli ve sporlu baslayacagim yaaa

Takma azimle işeyen duvarı delermiş :)

Kafamizda kesin olarak otutturabilsek nefsimizi durdurabilicez ama motive olamiyorum

Gunaydın arkdaslar

Standart karatay kahvaltosı ile gune baslıyorum bugun tartı 70.5
Oglen corba ıcıcem aksam balık ızgara yıcem. Bakalım aksam nasıl olcak !

Günaydın kızlar.
Dün yazamadım çok yorgundum.

Artık bugün sporunuza diyetinize düzgün devam edin, salmayın kendinizi!!

Motive olmak için çok güzel sebebler var. Hayalındeki görünüme sahip olucaksın böylece bir dertten daha kurtulup kendini rahat ve güzel hissediceksin!! Sağlıklı olucaksın. Alışveriş yaparken bu olurmu derdi olmicak.

Ben bu hafta her gün 1,5 saat yürüyüş yaptım yediklerime dikkat ettim. Kiloma bakmıyorum, ona biraz ara verdim.

Dün arkadaşımla buluştum geçen seneden bugüne kadar verdiğim -6kg fark etti. Bende görünmüyor sanıyordum.

Bugün ki plan şöyle. En az 1,5 saat yürüyüş belki 30dk bisiklet. Yemekte kararsızım ama öğlen bir salata. Akşama da kahvaltılık şeyler. Bol bol su 2-3l arası

Merhaba kızlar güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Spor yapmayı düşünmüyorum bugün. Hepinize güzel bir gün diliyorum :))))

Ya ben cok tuhafim.kendi evime geldim.henuz alisveris yapamadim.ortada vesleniyorum cok duzensiz hersey.gece 3 te uyuyup sabah 6.30 da kalkip ise geldim sadece tost bulabildim falan.
Diyetisyen isini kesinlestrdim.
2 kisi bulabildim.birtanesi surekliherseyinle ilgileniyormus.hosuma gittibu fikir ama yeni mezun,guvenemedim.

Canim yeni mezun olsa bile, bizden cok cok fazla sey bildigi kesin sonucta:) ona gore yargilama, bi sans ver bence

Bi şans vermelisin. Uzun yıllar tecrübeli bi insanda yanlış olabiliyor :)) denemekte fayda var

B balll Smiile nirmal ozel hastnedeki diyetisyenlerden biraz daha pahali ama surekli ilgileniyormus arkadas gibi.yasam kocu demeyelimde
Arkadasin akrabasi oldugundan indirimde yapti.
Haftalik ucret nasilsa olmazsa birakirim.yeterki bana sunu su saatte ye bunu bunla yeme vs desin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…