Baktırcam cnmm. Ilgılencem kendımle. Ketem e de gitcemm. Sırayla.Hazır gitmişken insülin direncine de baktır canım
Valla baktırmak gerek ama smear testinden korkuyorum ben :))Baktırcam cnmm. Ilgılencem kendımle. Ketem e de gitcemm. Sırayla.
Sızde baktırın smear testlerinizi yaptırın. Gıgus baktırın cnm
O hastalıklar cok sinsi. Alarm verdiğinde cok gec olabılıyor.Valla baktırmak gerek ama smear testinden korkuyorum ben :))
Ne tatlisiydiBenimde kahvaltı 1 dilim ekmek, bir yumurta, biraz peynir. Öğleden sonra kısır ve çay. Bir küçük dilim tatlı ve bir saat yürüyüş... Tatlı olmasa iyidi ama misafirlikte olunca ne kadar yok desene acık da olsa yeniyor :-o
Gunaydinlar.Gunaydın kızlar
Bu sabah standart kahvaltımla gunr basladım. Darısı oglen ve aksama :)
Cnm iki dilim ekmek peynir 8-10 zeytin 2 rafadan yumurta :)Gunaydinlar.
Standart kahvalti ne canim☺
Bu menume ek 1 dilim kekve 1 dilim borek daha yedim.kendimi zaten cok sisman hissediyorum gobegim sanki iyice firliyor.Bu aksam 1 dilim kek ve borek yiyecegim oyuzden gunduzu abartmadim.
10.30 1 yumurta 1 dilim ekmek 1 bardak sut.
14.00 yrim tabak fasulye sadece
18.00 sadece paca corbasi az.
Aksamda kek ve borek (mecbur)
Gun icinde 1.5 litre su ve 3 bardak yesil cay
Bu menume ek 1 dilim kekve 1 dilim borek daha yedim.kendimi zaten cok sisman hissediyorum gobegim sanki iyice firliyor.
Moralim cok bozuldu sanki kilo veremiyorum gibi ya.
Diyetisyene gitmeliyim sanirim.
Kızlar yalnız degılsınız. Yeme ıstegımı bende durduramıyorum. Dıyetsız sporda sonuç vermıyor. Bugun doktora gıttım demır ve d vitamın eksıklıgıme bakılcak tiroitlerime bakılcak bırde ınsulın dırencıme. Insulın dırencı sonucum 10 gun sonra cıkacak. Dıgerlerını bugun 3 de alıcam. Bakalım tip2 diyabetten suphelenıyorum ne cıkacak.Kizlar her sey cok guzel giderken aksamlari gelen tatli krizimi durduramiyorum. Daha dogrusu cikolata krizi. Baska bir seyle geciremiyorum yani.. napicam bilmiyorum, sabahtan aksama kadar istemeyip, aksam 9-10 civarlarinda krize giriyorum. Sonra tum gunun emegi cop tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?