bunu kullanan tanidigim hic kimse yok. bende duymustum ama pek emin olamadim bendeKızlar merhabalar aklıma takıldı aranızda chia veya kinoa kullanan var mı?? Yada cevrenizde tanıdığınız biri kullanıyor mu? Kilo vermeye yardımcı oldugunu duydum acaba kullansam mı diye düşünmeden edemedim :)
Gecmıs olsunSlm kizlar dun ameliyat tarzi bisey gecirdim tum gun narkoz vs derken cok kotuydum.
1 2 gun yazmayacagim cunku duzenli beslenemem herahlde.sizleri opuyorum.
canim gecmis olsun :/Slm kizlar dun ameliyat tarzi bisey gecirdim tum gun narkoz vs derken cok kotuydum.
Slm kizlar dun ameliyat tarzi bisey gecirdim tum gun narkoz vs derken cok kotuydum.
Su böreklerii incir dolmaları cıkolatalı trufflarrr. Kıbrıs tatlıları ılr gecen ıkı gunum oldu. Yarın derhal toplanıcam sporda yapamadımBi tabak makarna yedim öğlen
Sporumu yarın yapıcam
Siz neler yaptınız bugün?
Su böreklerii incir dolmaları cıkolatalı trufflarrr. Kıbrıs tatlıları ılr gecen ıkı gunum oldu. Yarın derhal toplanıcam sporda yapamadım
Kızlar merhabalar nerden başlasam bilemiyorum haftasonu diye gidilen kahvaltılardan mı yoksa alsancak gecelerinden mi?? Kendimi 5gün tutup tutup yaşadığım 2 günkü iştahımdan utanıyorum valla. Bir pişmanlık var ki içimde bilemezsiniz umarım önümüzdeki hafta telafi ederimBu arada temizlik kadar da spor nankörmüş bit haftadır hava kötü diye cıkamadığım yürüyüşlerin geri dönüşü felaket oldu :))
Kizlar ben de toparlanamadim bi turluverdigim kilolari geri bile almis olabilirim
Gunaydın arkadaslarKızlar neler olmuş böyle..
yarın devam edin yeni bir hafta başlıyor :)))))
Hazır gitmişken insülin direncine de baktır canımGunaydın arkadaslar
Bugun standart kahvaltımı yaptım.
Tartı 72 gosteriyor gıcccık tartı
Bılıyor musunuz heryerım agrıyor. Magnesyum eksıklıgınden suphelenıyorum.
Bu carsamba dahılıye ye gıdecegım hem tiroid hormonlarıma hemde bu vucut agrılarıma baktıracagım.
Birde Zayıflayamıyorum dıyecegım. Belkı ılac nyım verır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?