1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

E Elispo canim ben her gun tartilmayi seviyorum aslinda ama bazen hic degisklik göremeyince üzülüyorum 1 2 gün tartilmiyorum biliyorsunuz sende öyle yap aklina geldikce tartil hic degisklik yoksa 1 2 gün tartilma.

bunu kullanan tanidigim hic kimse yok. bende duymustum ama pek emin olamadim bende

kizlar hepinize günaydin. bu sabah kilom 54,7kg hic beklemezdim 2 gün önce 55,5kg cikmistim yine ama sevindim, biraz böyle 54 lerde takilayim 1 hafta daha, sonra da 53kg inmeye calisicam
bizim burda disarda kosmak icin güzel bir yer yoktu ama dün sinifimla ve diger sinifla yürüyüse ciktik ve baska bir yoldan gittik cok güzel ve uzun bir yol belki bugün yürüyüs yaparim orda.

Slm kizlar dun ameliyat tarzi bisey gecirdim tum gun narkoz vs derken cok kotuydum.
1 2 gun yazmayacagim cunku duzenli beslenemem herahlde.sizleri opuyorum.

Merhaba kızlar. Bugün güzel bir kahvaltı yaptım. Bu sabah kilom 54,5kg

Bi tabak makarna yedim öğlen
Sporumu yarın yapıcam
Siz neler yaptınız bugün?

Bende güzel bir kahvaltı, ekmeksiz. Öğleden sonra da iki küçük tavuk but. Yoğurt ve salata. Akşama bişi yok tabi ki ;-)..ve küçük bir dilim tavuk göğsü tatlısı,

Kızlar merhabalar nerden başlasam bilemiyorum haftasonu diye gidilen kahvaltılardan mı yoksa alsancak gecelerinden mi?? Kendimi 5gün tutup tutup yaşadığım 2 günkü iştahımdan utanıyorum valla. Bir pişmanlık var ki içimde bilemezsiniz umarım önümüzdeki hafta telafi ederim Bu arada temizlik kadar da spor nankörmüş bit haftadır hava kötü diye cıkamadığım yürüyüşlerin geri dönüşü felaket oldu :))

Kizlar ben de toparlanamadim bi turlu verdigim kilolari geri bile almis olabilirim

Ben daha iyilesemedim yuzum mor.
Ailemin yanindayim.baktim yine salmaya basladim.hersey hazir geliyor ve cok kalorili.
Dusundumde biz 2 gun kendimizi tutup bi yiyeyecek veya ortam gorunce salacaksak kendimizi zaten kilo aliriz.
Oyuzden bugunden itibaren yine duzene giriyorum.
Annemin yaptigi onca yemege ve surekli hazir bulunan kalorili yiyeceklere ragmen az yeyip hareket ve su ya devam.
Herseyden az yerim ve ekmek yemem bende....

Kizlar suan cok gazliyim yazayim dedim.
Instagramdan giysilere bakiyordum da anaaa dedim yine bahar geliyor uful uful kiyafetler ve ben hala 67 kiloyum.
Cok dahahizli davranmaliyim...

Su böreklerii incir dolmaları cıkolatalı trufflarrr. Kıbrıs tatlıları ılr gecen ıkı gunum oldu. Yarın derhal toplanıcam sporda yapamadım

Kizlar ben de toparlanamadim bi turlu verdigim kilolari geri bile almis olabilirim

Kızlar neler olmuş böyle..
yarın devam edin yeni bir hafta başlıyor :)))))

Kızlar neler olmuş böyle..
yarın devam edin yeni bir hafta başlıyor :)))))
Gunaydın arkadaslar

Bugun standart kahvaltımı yaptım.
Tartı 72 gosteriyor gıcccık tartı

Bılıyor musunuz heryerım agrıyor. Magnesyum eksıklıgınden suphelenıyorum.
Bu carsamba dahılıye ye gıdecegım hem tiroid hormonlarıma hemde bu vucut agrılarıma baktıracagım.

Birde Zayıflayamıyorum dıyecegım. Belkı ılac nyım verır :)

Hazır gitmişken insülin direncine de baktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…