Gunaydin canim.istanbulda yasiyorum.29 yasindayim.Kızlar gunaydın smile izmirde 9 eylulde okuyorsun asena idareci ama nerde yasıyorsun tatlım bıraz tanımadıgımı farkettım bende .
Ben eskısehırde yasıyorum.
Bugun standart kahvaltımla gune basladım dıyetımı ıkı gundur bozmuyorum gene tartı 69,6 gosterdı. Bakalım yarın ne gosterecek. Gıcık tartı
Bugunku sınıfımla kahvaltı yapalım demıstık ama unuttular anırım cunku ısbolukunyapmayı unuttum. Iyı de oldu sımdı katmerler borekler corekler gelecektı ucuz yırttım :)
Herkese guzel bır gun dılıyorum sevgıler
Iyı olur gercekten. Ball cok yogun. Bence herkes buraya yazsın. Biri belki tablo yapar :)Gunaydin canim.istanbulda yasiyorum.29 yasindayim.
Evet hem pek tanismiyoruz hemde bilgilerimizi bilmiyoruz aslinda bir kez tablo yapip boyumuzu kilomuzu yasimizi gorsek iyi olmaz mi yorum yaparken yediklerimizie daha iyi olurdu sanki
Ne operasyonu canım bu kadın hastalıgı mıKizlar yarin bir operasyon gecirecegim.bugunde benzer beslenirim yarin kendimde olmayacagim ertesi gune yazarim.
tesekkür ederim. bende hergün 5 km yürüyorum etkisi oluyor ama daha hızlı olmasını ıstıyorum
5 km hıc a degıl. Yenı mı başladıntesekkür ederim. bende hergün 5 km yürüyorum etkisi oluyor ama daha hızlı olmasını ıstıyorum
Canım hoş geldin. zaten fazla kilolu olmadığın için, kilo vermen daha yavaş olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden 1 ayda 6 kilo fazla gibi geldi bana.. ama imkansız değildir. Ayrıca hamileykende kilo vere biliyorsun ama herkesde oluyor mu bilmiyorum. Çok kilolu olanlar öyle yapabiliyor. İsmini tam olarak hatırlamıyorum diyetin doktoruna danış bu konuyu. Google de bi arattır hamileyken kilo vermek diye. :))kızlar merhaba yeni katıldım aranıza.bende kilo vermek istiyorum bir türlü veremıyorum ne yapmam lazım. kilom 60 boy: 1.64 ben 50 kilo olmak istiyorum. 1 sene önce 49 kiloydum evlenınce kilo aldım. eşim 6 kilo vermen geekıyo dıyo.beni zayıf tanıdıgı için oyle görmek istiyo. ve bebekte düşünüyoruz hamıle kalmadan 1 ay içerisinde açilen kılo vermem lazım. yardımlarınızı beklıyorum
sagol canım bilgılendirdıgın için.Canım hoş geldin. zaten fazla kilolu olmadığın için, kilo vermen daha yavaş olabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden 1 ayda 6 kilo fazla gibi geldi bana.. ama imkansız değildir. Ayrıca hamileykende kilo vere biliyorsun ama herkesde oluyor mu bilmiyorum. Çok kilolu olanlar öyle yapabiliyor. İsmini tam olarak hatırlamıyorum diyetin doktoruna danış bu konuyu. Google de bi arattır hamileyken kilo vermek diye. :))
Gunaydın
Bu kez ekmek yerıne katmer yedım kahvaltıda. Cok severım katmeri. :)
Tartı hLa 70,5 hergun tartılmassam mı
Gucık tartı
Dıyetlı gunler dılerımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?