Kizlar dun aksam ustu biraz cikolata yemis olabilirim
Son 2 gunu yasanmamis sayip, bugun devam ediyorumyarin tartiya yansiyacak bu 2 gun ama kendim ettim
Ball ıyı gıtmıssın harıka cnmKızlar ben bugün dayanamadım kiloma baktım.
İnanılmaz 54,2kg ulaşmışım yani geçen haftadan bugüne -600gram
Smiile bugun mısafır agırlıcam acaba izin mi versem kendime diye bir kucuk seytancık nefsımı elegecorıyorrrr. Napsamm ah napsamm
Olur öyle. Bugün daha çok dikkat et hemen gider o :))))Yaa dün bir kare revani 3 elmalı busküi ile bugun 70 cıkmayı basardım cok moralsızım
Biraz da gitmiş olsa iyidir yani :))))Kızlar bende dün biraz künefe yedim, artık, ve günüm de koşuşmaca geçti, belki vermiş olabilir miyim aldığım kaloriyi diye kendimi avutuyorum :-o
Kuzumm bılmıyorum su boregı var tevanı var naparım tahmın edemıyorumOlur öyle. Bugün daha çok dikkat et hemen gider o :))))
En son izin günün ne zamandı? Çok kötüyse bugünlük izin ver kendine yarın daha güçlü şekilde devam edersinKuzumm bılmıyorum su boregı var tevanı var naparım tahmın edemıyorum
Bakalım artık bi haftada neler oldu, iki gün sonra görelimBiraz da gitmiş olsa iyidir yani :))))
Aynen yedım cnm smdı etrafı toplayıp bırbucul saat spor yapıcam. Ne kadar telfı etsem yerıdır.En son izin günün ne zamandı? Çok kötüyse bugünlük izin ver kendine yarın daha güçlü şekilde devam edersin
Yalnız degılsın bendr cokk kacırdım 15 dak ya spora cıkıcamKızlar ben bugün kaçırdım biraz tutamadım kendimi :)
:) valla sabahtan beri temizlik yapıyorum arada lokumlar mı dersin cikolatalar mı dersin kactı gittiYalnız degılsın bendr cokk kacırdım 15 dak ya spora cıkıcam
Sız evden goturmeyınce menü patlıyorSlm kizlar dun tum gun disardaydim ve sagliksiz beslendim.
Bugunde is guc yogundum aslinda dikkat etmeye calissamda...
Sabah 12.00 1 pogaca
15.00 4 5 tane hanimeller biskuvi
15.30 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1 etimek form
19.30 yarim kase karabugday ve yogurt.
Yarin yine 13 saat isteyim bu kez evden gotureecgim herseyi hazirlayip ins.
Hehe aynen.Sız evden goturmeyınce menü patlıyor
Hah eferin artık aburcubur yokHehe aynen.
Simdi hazirladim kahvaltiyida oglen yemeginide.bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?