Günaydın kızlar.
Dün yediklerimi biraz azalttım biraz dikkat ettim. Ayrıca dün o bahsettiğim tozu aldım.
Bugün içmeye başlayacağım. En çok korktuğum şey tadıçok kötüü yaaa
Diyeti bırakmayın. Yoldan çıkanlar tekrar geri dönüüünn. Bugün yeni bir gün tekrar başlayın
Bu sabah kilom 55,9kg
Keske o kadar bünyeni yormasaydın. Bence tatlıyı kes herseyden ye ama az ye ekmek gunde 3 dilimi gecme pılav makarna patates kızartması muz incir havuç yeme. 3 öğun düzenli beslen 2 lt suyunu yudum yudum iç. İşeyarar arladşım spor bul kendıne birde haftada 3 gun sporunu yap ohh misssBen Vicdan çorbası , Şok diyetler , 1 haftada 5 kilo hepsini denedim ama zayıflayamadım kilom şuan 56 durum kötüye gitmeden dur demek lazım , gün içinde çok birşey yemeyen insanım halbuki şimdi hangi diyete başliyim bilmiyorum( Yumurta yemiyorum )
piremiss mi seninki de ?Gortu haklısın oynuyor bu sbah dıkkat ettım daha once onemsememısım ıkı kere aynı rakamınyakalamak yetmıstı bana.dedıgım gıbı bu kacıncı tartım. En ıyısı analog baskül yani cnm ondan almak
yavrum sen kaçırmamaya bak :)şimdiden kolay gelsinYarın misafir ağırlayacam neler yapıcam nelerr. Kızlar dua edin de bozmayım diyeti yarın.. Hiç yemesem ayıp olur ya içlerinden 1-2 çeşit yerim veya hepsinden yarım yada daha az yerim diye düşünüyorum.. Akşam yemeği de yemem, aksi gibi akşam çaya geliyorlar
Cnm kesınlıkle kendıne gore de bırsey yapmalısın mesela kereviz salatası ile zencefil ve pekmezli kurabiye gibi yada sütlü tatlıYarın misafir ağırlayacam neler yapıcam nelerr. Kızlar dua edin de bozmayım diyeti yarın.. Hiç yemesem ayıp olur ya içlerinden 1-2 çeşit yerim veya hepsinden yarım yada daha az yerim diye düşünüyorum.. Akşam yemeği de yemem, aksi gibi akşam çaya geliyorlar
Sağolasın kuzumyavrum sen kaçırmamaya bak :)şimdiden kolay gelsin
Sütlü tatlı yapıcam zaten canım olmadı sadece onu yerimCnm kesınlıkle kendıne gore de bırsey yapmalısın mesela kereviz salatası ile zencefil ve pekmezli kurabiye gibi yada sütlü tatlı
Canım zaten misafire ayıp olmayacaksa hiç yememeyi tercih ederim ayıp olur diye yicem yersem eğerE Elispo canım ben az yiyordum zaten. Şöyle anlatayım. Almased diyetinde 3-7 gün arası turbo günü oluyor yani günde 3 kere bu tozdan içiyorsun.
Ben kendimi yemek yememeye alıştırmak için 1 gün öncesinde daha da az yedim. Sonra büyük açlık olmasın hemen diye.
Mama değil. Bu tozdan 50gr, 200ml su/süt ile karıştırıp içiyorsun ama ben 50gr içemiyorum çok kötü tadı.
ValentinusNF kesinlikle E Elispo 'ya katılıyorum. Kendine de yiyecek birleyler yap.
Veya önceden ye ki aç olma.
nejla1903 benim kiloma yakınsın. Ben geçen sene başlamıştım 60 kiloyla..
sağlıklı beslenmeyi öğrenmelisin.. o tarz diyetler işe yaramadıysa. Ve bende artık bunu öğrendim. Ne kadar sağlıklı beslensek de, spor olmadan olmuyor.
Canım ne yıcen? Yogurt süt istah kapatıyor oyle bırsey ye ...Ben çok acıktım vallahi ama dayanıcam ...
Bu ilk 3-7 gün ben 7 gün yapıcamYogurt bıle mı yasak. Hadı ya ondan bısey olmaz
Cok sertmiş kuzum başarılar.Bu ilk 3-7 gün ben 7 gün yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?