1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Günaydın kızlar.
Dün yediklerimi biraz azalttım biraz dikkat ettim. Ayrıca dün o bahsettiğim tozu aldım.
Bugün içmeye başlayacağım. En çok korktuğum şey tadı çok kötüü yaaa

Diyeti bırakmayın. Yoldan çıkanlar tekrar geri dönüüünn. Bugün yeni bir gün tekrar başlayın

Bu sabah kilom 55,9kg

Ball zaten az yemiyor muydun sen? Almased demiştim de mi burdada satılıyordu o. Almanyada sıkı kontrol yapılıyor mu ? Burada hep yasaklanıyor ilaclar ? Almased mama mı?

Bugun ben 3 yumurta 1 dilim ekmek acukalı. Yedim kahvaltıda. Dişlerimi sararttığı için çay içmedim. Ama açılamadımda. Nasıl uykum var anlatamam.
Bugun tartıda hicte 69 lı rakam goremedım. 70.4 tüm gene. Bakalım haftaya cuma 68 olabilcem mi. Cok yuksek belirliyorum aanırım hedefimi.

Bugun aksma ne pısırsem hıc bılmıyorum tel sebzem karnabahar sanırım onu yaparım yerım oglende corba ıcıcem.
Kızlar hepınızı yenı gelen eskı duran selamlıyorum ıyı gunlerr

Ben Vicdan çorbası , Şok diyetler , 1 haftada 5 kilo hepsini denedim ama zayıflayamadım kilom şuan 56 durum kötüye gitmeden dur demek lazım , gün içinde çok birşey yemeyen insanım halbuki şimdi hangi diyete başliyim bilmiyorum ( Yumurta yemiyorum )

Keske o kadar bünyeni yormasaydın. Bence tatlıyı kes herseyden ye ama az ye ekmek gunde 3 dilimi gecme pılav makarna patates kızartması muz incir havuç yeme. 3 öğun düzenli beslen 2 lt suyunu yudum yudum iç. İşeyarar arladşım spor bul kendıne birde haftada 3 gun sporunu yap ohh misss

Yarın misafir ağırlayacam neler yapıcam nelerr. Kızlar dua edin de bozmayım diyeti yarın.. Hiç yemesem ayıp olur ya içlerinden 1-2 çeşit yerim veya hepsinden yarım yada daha az yerim diye düşünüyorum.. Akşam yemeği de yemem, aksi gibi akşam çaya geliyorlar

piremiss mi seninki de ?

yavrum sen kaçırmamaya bak :)şimdiden kolay gelsin

Cnm kesınlıkle kendıne gore de bırsey yapmalısın mesela kereviz salatası ile zencefil ve pekmezli kurabiye gibi yada sütlü tatlı

E Elispo canım ben az yiyordum zaten. Şöyle anlatayım. Almased diyetinde 3-7 gün arası turbo günü oluyor yani günde 3 kere bu tozdan içiyorsun.
Ben kendimi yemek yememeye alıştırmak için 1 gün öncesinde daha da az yedim. Sonra büyük açlık olmasın hemen diye.
Mama değil. Bu tozdan 50gr, 200ml su/süt ile karıştırıp içiyorsun ama ben 50gr içemiyorum çok kötü tadı.

ValentinusNF kesinlikle E Elispo 'ya katılıyorum. Kendine de yiyecek birleyler yap.
Veya önceden ye ki aç olma.

nejla1903 benim kiloma yakınsın. Ben geçen sene başlamıştım 60 kiloyla..
sağlıklı beslenmeyi öğrenmelisin.. o tarz diyetler işe yaramadıysa. Ve bende artık bunu öğrendim. Ne kadar sağlıklı beslensek de, spor olmadan olmuyor.

yavrum sen kaçırmamaya bak :)şimdiden kolay gelsin
Sağolasın kuzum
Cnm kesınlıkle kendıne gore de bırsey yapmalısın mesela kereviz salatası ile zencefil ve pekmezli kurabiye gibi yada sütlü tatlı
Sütlü tatlı yapıcam zaten canım olmadı sadece onu yerim
Canım zaten misafire ayıp olmayacaksa hiç yememeyi tercih ederim ayıp olur diye yicem yersem eğer

Tozu sütle karıştırıp içiyorum sadece. Başka bişey yemem yasak şu günlerde

Ben hiç bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…