• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Gunaydın

Kızlar cuma gunu hani gencleri mac yapsınlar dıye asagı ındırıp 2 saat boyunca onları izlemiştim ya sogukta. İste ben hasta oldum. Burnumun tıkanıklıgından akmasından uyuyamadım. Her nöbette bi nezle yaşıyorum bu yaz ne zaman gelecek. Apranax topluyor biraz once aldım uyku tutmadı.
Bende diyet kahvaltımı yaptım. Diyet değil de hani şu iki yumurtalı iki dilimli yağlı peynirli 10 12 Eytinli standart kahvaltımı.
Öğlen ne yaparım bilmiyorum ama akşama karnabahar mücver yapıcam inşallah bir de biber dolma.
Bu arada tartım 71,5 gosterıyordu sabah. Dünkü kahvaltının hışmı olsa gerek. Yoksa 70 küsürü görüyordum sabah. Neyse takılmamalı. Bu hafta bakalım cuma gününe 69 luları görebilcem mi?
Valentus evde baklava varken diyet Zor olmayacak mı ?
Herkese mutlu diyetli bir pazar günü dilerim.
Hemde nasıl zor olacak canım ama ben yapmasam eşim eve getirecek ve hazır baklavayı daha çok seviyorum bu en azından bi tık daha iyi benim için.

Kızlar bir haftadır sadece dün gece kaçamak yaptım. Onun dışında hiç yapmadım ama dün veya iki gün önce bile o kadar şiş hissediyorum ki kendimi anlamıyorum diyet yaptığım halde nasıl kilo almış görünebilirm? ? Bunun yüzünden de moralim bozuk. Adetim geçen hafta bitti, şişkinliğim yok, her zamankinden daha fazla wcye çıkıyorum afedersiniz. Yediklerim az en azından önceki yediklerime göre, kilo vermeyi geçtim hafif bir incelme görmem gerekmez miydi. Tam tersine kilo almışım gibiyim. Bilmiyorum yaa illa diyetisyene mi gitmem gerekecek. Kaldı ki ona gitsem de kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum olan parama olacak. Resmen karnım hiç olmadığı kadar şiş yaaa :KK34::KK34::KK34:

Çarşamba misafir gelecek sanırım kesin olmasa da bir de yığıldı ütüler.. Yapamayacağım sanırım zaten

Cnm dinlen her iş için moral şart. Üzme kendini. Dıyetınıde bozmanı takma bende zaman zaman ızın veriyorum kendime. Bişi olmaz. Şişliğin ise adetten olabılır yada yemeklerin çok mu tuzlu yada turşu mu cok yedın acaba.

Yediklerini yazmak zorumda değilsin tabikide. Orası sana kalmış bişey.
En sevmediğim işlerden biri ütü. Hiç yapmam zaten
Yıkadıktan sonra güzelce asıyorum ütüye gerek kalmıyor :D
Benim adetim gecikti.. geçen hafta gelmesi gerekiyordu. Şuan karnım inanılmaz şekilde şiş.. ama karnım ağrıyor yani hala bir umut var :D diyet yaptığım zamanlar böyle gecikmeler veya hiç gelmemesi oluyor :/ diyet yüzünden

Kızlar bir haftadır sadece dün gece kaçamak yaptım. Onun dışında hiç yapmadım ama dün veya iki gün önce bile o kadar şiş hissediyorum ki kendimi anlamıyorum diyet yaptığım halde nasıl kilo almış görünebilirm? ? Bunun yüzünden de moralim bozuk. Adetim geçen hafta bitti, şişkinliğim yok, her zamankinden daha fazla wcye çıkıyorum afedersiniz. Yediklerim az en azından önceki yediklerime göre, kilo vermeyi geçtim hafif bir incelme görmem gerekmez miydi. Tam tersine kilo almışım gibiyim. Bilmiyorum yaa illa diyetisyene mi gitmem gerekecek. Kaldı ki ona gitsem de kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum olan parama olacak. Resmen karnım hiç olmadığı kadar şiş yaaa :KK34::KK34::KK34:
Canım moralini hiççç bozma şişliğin ödemden olabilir.Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben gittim ama paralar sacarak değil tabiki normal devlet hastanesine gittim 3. Haftam ve 3kg verdim gayet saglıklı devam ediyorum.Eşine gelince sorun ne bilmiyorum ama su akar yolunu bulur. Sen kafaya cok takınca sorunlar düzelmiyor kendini iyi hissetmeni sağlayacak seyler yap bence mesela kırmızı bir ruj sur tak kulaklığı geç ütü masasının başına :)))

Cnm dinlen her iş için moral şart. Üzme kendini. Dıyetınıde bozmanı takma bende zaman zaman ızın veriyorum kendime. Bişi olmaz. Şişliğin ise adetten olabılır yada yemeklerin çok mu tuzlu yada turşu mu cok yedın acaba.
Yok kuzum tuzlu tüketmiyorum adetim geçen hafta bitti turşu da sevmem Hoppa Bana aslında şişkinliikten ziyade bir gr bile vermemişim gibi geliyor. Normalde bir haftada bile hafif hafif değişiklik olurdu bende şimdi tık yok..
Yediklerini yazmak zorumda değilsin tabikide. Orası sana kalmış bişey.
En sevmediğim işlerden biri ütü. Hiç yapmam zaten
Yıkadıktan sonra güzelce asıyorum ütüye gerek kalmıyor :KK70:
Benim adetim gecikti.. geçen hafta gelmesi gerekiyordu. Şuan karnım inanılmaz şekilde şiş.. ama karnım ağrıyor yani hala bir umut var :KK70: diyet yaptığım zamanlar böyle gecikmeler veya hiç gelmemesi oluyor :/ diyet yüzünden
Kıyamam yaa baya etkiliyor biyolojini diyet demek ki.. Ya ben hiç öyle asmayı denemedim bi denesem mi??

Canım moralini hiççç bozma şişliğin ödemden olabilir.Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben gittim ama paralar sacarak değil tabiki normal devlet hastanesine gittim 3. Haftam ve 3kg verdim gayet saglıklı devam ediyorum.Eşine gelince sorun ne bilmiyorum ama su akar yolunu bulur. Sen kafaya cok takınca sorunlar düzelmiyor kendini iyi hissetmeni sağlayacak seyler yap bence mesela kırmızı bir ruj sur tak kulaklığı geç ütü masasının başına :)))
Yarına kaldı canım artık =) Ben devlet hastanesine gittim martın sonuna randevu verdiler.. :110: Normalde bende para vermem halledebileceğim şeyler için ama bu sefer verdem mi diyorum. Hem baya övülen bir doktor var burda hemde 3 aylık paketi fazla pahalı gelmedi zaten 3 aylık paket bana yeter. Yeter ki dediklerini yapayım işe yarasın..

Yarına kaldı canım artık =) Ben devlet hastanesine gittim martın sonuna randevu verdiler.. :110: Normalde bende para vermem halledebileceğim şeyler için ama bu sefer verdem mi diyorum. Hem baya övülen bir doktor var burda hemde 3 aylık paketi fazla pahalı gelmedi zaten 3 aylık paket bana yeter. Yeter ki dediklerini yapayım işe yarasın..
Eger kendini iyi hissedeceksen denemeye deger bence :)

Vallahi ben iyiyim. Herşey yolunda
Günüm güzel geçti, diyet spor devam. Biraz yorucuydu. Sizin nasıl geçti günüz?

Kızlar iyi olmanıza sevindim :)
Merhaba arkadaşlar
Ben hala nezle olayını atamadım. Dün işten gelince sadece çocuğa ders yaptırmak için kalktım hep uyudum sabahı buldum. Tabi sütlaç yedim hemde iki kase. Oburlugum ustumdeydi. Spor da yapamadım. Ama bugun diyetimin ve sporumun başındayım. İnşallah tam intizam gideceğim.

SiZler nasılsınız iyi misiniz? Valentus moralın duzeldı mı? Bugun mısafırlerıne hazırlık yaparsın sen aman sakın sen yeme. Diren. Katrecim nasıl gidiyor diyet? Ball odana alısverrıs yaptın mı. Bak buyuk esyaları beya alırsan tekstıl halı perde degısıklıklerı ıle her sene farklı dizayn da odan olacaktır bir sene mor beyaZ bir sene sarı beyaz bir sene pembe beyaz. Beyaz herşeyle guZel duraxaktır.

Hepınızı opuyorum guzel bır gun dılerım. Cankuşlar :KK200:

bugün biraz hastayım. İyiki bugün erken çıktım işten biraz dinlenicem

Kızçeler nasıl gidiyor?? Ben bu sıralar diyeti biraz bozdum sanırım havalardan dolayı yürüyüşe de gidemiyorum haftaya perşembe kontrol var bakalım tartıda kac cıkacagım :))@balll8 canım gecmiş olsun

katre_imatem katre_imatem o zaman yarın devam et ki haftaya tartıldığında fazla göstermesin ki moralim bozulmasın.

Kızlar ben almased diyetine başlıyorum yarın. Nedeni şu. Geçen sene almased ile 3kg vermiştim ama sadece kötü tadı yüzünden bırakmıştım.. keşke bırakmasaydım! Almanyada en tanındık diyet tozundan biri. Tadına ve bu sürece dayana bilen kişiler az ama yapanlar kısa sürede çok kilo verebiliyor. Bu sefer bırakmicam.
Böyle çok ürünler denemiştim ama tek bu ürünle kilo vermiştim.
Sağlıklı beslenmek de güzel bir seçim ama bu aralar bu şekilde devam etmek istiyorum.
Tabikide istediğim sonuca ulaştıktan sonra eskı alışkanlıklara geri dönmemem lazım orası kesin :D

onun dışında sabah spora devam günde 2-3l su üçmeye devam.

Bugün 4 tane çocuğu iki tane ikiz bebek arabasına koyduk arkadaşla 45 dk yürüyüşe çıktık.

İşimin pozitif bir yanı da bu
Bebek arabalarımız var ikiz ve 6 kişilik
Çocukları oturtup en fazla 2 saat vaktimiz oluyor yürüyüşe çıkabiliyoruz hafta da 2-3 gün :))))

balll8 balll8 canım umarım dediğin ürün sana zarar vermez. Zaten yürüyüş ve su içerek kilo verirsin ama biraz yavaş olur nitekim saglıklı olur yinede sen bilirsin sonucta kullanmışsın daha önce. Benimde tek derdim diyetisyene gidince 75 cıkmak :)

Back