• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Gunaydın
Ball bencede nasılsa uzun sürecte vermeyi hedefledik bırak yavaş olsun ama daha sağlam olur cnm ama genede sen bilirsin destek ürün hakkında yeterince bilgiye sahipsin madem.
Bende zaman zaman oyle arayışlarım olmuştu hic biride fayda etmemişti. Sadexe param gitmişti.
Kızlar bu sabah tartı 70.4 gösteriyor. Bu cuma gününe 69 lu bi rakam görmek iatemiştim am olcek gibi değil. Ama genede şansımı denicem bakalım 1.30 saat eliptik ve dikkatli bi diyetle belki 1 günde 400 gr veririm bilmem ki mümkün mü?
Kızlar apranaks mıcize ılac onunla ayakta duruyorum.
Herkese iyi bir gün dilerimm sevgiler.

Bence 400gr mümkün

Hedef zaten yavaş zayıflamak da bu aralar tartıda biraz değişim görüp daha fazla motive olmam gerek. Uzun süredir duruyor ya moralimi bozuyor açıkcası. Hani iki haftada çok kilo vericem diye düşünmüyorum sadece biraz destek için yapıcam
Stressis diyetlere devam tabi
Arada destek gerekiyor sadece :))))
Bu sabah kilom 56,1kg

İrade ve uzun odaklı olmak şart kızlar merak etme valentus ıllakı faydası olacak bence herkes kendının şu süreçte neye ihtiyacı varsa ona göre bir yola giriyor. Bu işin tek doğrusu yok cnm.
Ben bı ara akupunktur la 4 kilo vermıstım. O an ona inandım ve faydasını gördüm.
Şimdi ise arayışlarımın bittiği noktada sadexe az yemek ve diyet ile yol alıyorum tabi eski diyetisyenlerimden öğrendiğim çok şey oldu uyguluyorum onları. Kısaca valentus ben şnanıyorum en az bşr beden farkedeceksın cnm iyi sanslar

Kızlar bugun sabah iki yumurtalı standart kahvaltım oglen ezo corbam ve aksam pırasa yemeğımle karsınızdayım :)) ama yarım paket saleple evdeki sütlaçlara direndiğimi de itiraf edeyim.
Spora gelince 80 dak elıptık yaptım yarını sabırsızlıkla beklıyorum.

Birbirimize destek olmamız çok hosuma gıdıyor buraya gelıp yazma durtusu yaşıyorum bılıyor musunuz. Sevgıler

nejla1903 nejla1903 o zaman sende katıl bize ve kilo ver :))) ne kadar kilo vermek istiyorsun? Kilon kaç? Neler yaptın

E Elispo oww spor konusunda iyi gidiyorsun sen baya :))) maşallah:)) benimde hoşuma gidiyor buraya yazmak, yazdıklarınızı okumak. İşten gelince ilk yaptığım şey buraya bakmak oluyor :D

ben de varım. ama tartım çok değişken tartıyor. bana azıcık kıpırdağında farklı farklı sonuçlar çıkarmayan bir tartı önerebilecek olan var mı ? :işsiz:

Gortu arkadaşım aldığım tüm dijital tartılar bozuldu şu anda tefal kullanıyorum degısmıyor. Ama baskül almak bence daha akıl kârı. Sinbo arzum tefal diye gitmiştim ben.

İrade ve uzun odaklı olmak şart kızlar merak etme valentus ıllakı faydası olacak bence herkes kendının şu süreçte neye ihtiyacı varsa ona göre bir yola giriyor. Bu işin tek doğrusu yok cnm.
Ben bı ara akupunktur la 4 kilo vermıstım. O an ona inandım ve faydasını gördüm.
Şimdi ise arayışlarımın bittiği noktada sadexe az yemek ve diyet ile yol alıyorum tabi eski diyetisyenlerimden öğrendiğim çok şey oldu uyguluyorum onları. Kısaca valentus ben şnanıyorum en az bşr beden farkedeceksın cnm iyi sanslar

Kızlar bugun sabah iki yumurtalı standart kahvaltım oglen ezo corbam ve aksam pırasa yemeğımle karsınızdayım :)) ama yarım paket saleple evdeki sütlaçlara direndiğimi de itiraf edeyim.
Spora gelince 80 dak elıptık yaptım yarını sabırsızlıkla beklıyorum.

Birbirimize destek olmamız çok hosuma gıdıyor buraya gelıp yazma durtusu yaşıyorum bılıyor musunuz. Sevgıler
Bende de oluyor aynı şey canım. Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi faydası olur. 3 aylık paketi aldım ben. Doktorun söylediğine göre yetermiş benim kiloma göre ama yetmese bile aynı senin gibi bu listelerle sonra devam ederim.. Bir şeye sevindim vücut kitle indeksine göre 'normal' seviyedeyim, kesin kilolu çıkarım diyordum çok şükür normalmişim.

Gortu arkadaşım aldığım tüm dijital tartılar bozuldu şu anda tefal kullanıyorum degısmıyor. Ama baskül almak bence daha akıl kârı. Sinbo arzum tefal diye gitmiştim ben.
bendeki de tefal piremiss. çok güvenerek aldım, hiç kötü yorum filan yoktu. ama en ufak kıpırdasa 1 kilo oynuyor. yada hiç kıpırdatmiyim, inip tekrar çıkayım yine oynuyor. bazen de error veriyor. internetten almıştım değişimle filan da uğraşmadım kaldı böyle elimde

merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım 1.65 boy 72 kilo olarak başladım 3 gün oldu başlayalı. çok hareketli bi yaşam tarzım malesefki yok hedef kilom 55. fakat kızlar şöyle bi durum var ben 72 kiloyum fakat benle aynı boyda olan arkadaşlarım 60 kilo benden daha kilolu duruyorlar ben naparsam düşemiyorum :(

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kızlar bugün misafirim vardı yeni gitti sayılırlar hemen size koştum geldim.Tüm mesajları okudum ValentinusNF ValentinusNF canım senin adına cok sevindim yeni listen hayırlı olsun. E Elispo bisikletlen inmiyorsun maşallah:) ben bu sıra ne spor yapabiliyorum nede diyete dikkat edebiliyorum ay çıldıracağım

bendeki de tefal piremiss. çok güvenerek aldım, hiç kötü yorum filan yoktu. ama en ufak kıpırdasa 1 kilo oynuyor. yada hiç kıpırdatmiyim, inip tekrar çıkayım yine oynuyor. bazen de error veriyor. internetten almıştım değişimle filan da uğraşmadım kaldı böyle elimde
Gortu haklısın oynuyor bu sbah dıkkat ettım daha once onemsememısım ıkı kere aynı rakamınyakalamak yetmıstı bana.dedıgım gıbı bu kacıncı tartım. En ıyısı analog baskül yani cnm ondan almak

merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım 1.65 boy 72 kilo olarak başladım 3 gün oldu başlayalı. çok hareketli bi yaşam tarzım malesefki yok hedef kilom 55. fakat kızlar şöyle bi durum var ben 72 kiloyum fakat benle aynı boyda olan arkadaşlarım 60 kilo benden daha kilolu duruyorlar ben naparsam düşemiyorum :KK43:
Hosgeldın arkadasım umarım seytanın bacagını bu kez kırar ve kılon düşmeye başlar.

merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım 1.65 boy 72 kilo olarak başladım 3 gün oldu başlayalı. çok hareketli bi yaşam tarzım malesefki yok hedef kilom 55. fakat kızlar şöyle bi durum var ben 72 kiloyum fakat benle aynı boyda olan arkadaşlarım 60 kilo benden daha kilolu duruyorlar ben naparsam düşemiyorum :KK43:

Aramıza hoş geldin.
Sen başkalarını boşver bence sadece kendine odaklan. Sen kendini hangi kiloda rahat hissediyorsan o doğru kilodur. :)))
Nasıl kilo vermeyi düşünüyorsun?

Back