Bende de oluyor aynı şey canım. Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi faydası olur. 3 aylık paketi aldım ben. Doktorun söylediğine göre yetermiş benim kiloma göre ama yetmese bile aynı senin gibi bu listelerle sonra devam ederim.. Bir şeye sevindim vücut kitle indeksine göre 'normal' seviyedeyim, kesin kilolu çıkarım diyordum çok şükür normalmişim.İrade ve uzun odaklı olmak şart kızlar merak etme valentus ıllakı faydası olacak bence herkes kendının şu süreçte neye ihtiyacı varsa ona göre bir yola giriyor. Bu işin tek doğrusu yok cnm.
Ben bı ara akupunktur la 4 kilo vermıstım. O an ona inandım ve faydasını gördüm.
Şimdi ise arayışlarımın bittiği noktada sadexe az yemek ve diyet ile yol alıyorum tabi eski diyetisyenlerimden öğrendiğim çok şey oldu uyguluyorum onları. Kısaca valentus ben şnanıyorum en az bşr beden farkedeceksın cnm iyi sanslar
Kızlar bugun sabah iki yumurtalı standart kahvaltım oglen ezo corbam ve aksam pırasa yemeğımle karsınızdayım :)) ama yarım paket saleple evdeki sütlaçlara direndiğimi de itiraf edeyim.
Spora gelince 80 dak elıptık yaptım yarını sabırsızlıkla beklıyorum.
Birbirimize destek olmamız çok hosuma gıdıyor buraya gelıp yazma durtusu yaşıyorum bılıyor musunuz. Sevgıler
Hoşgeldin aramıza :))ben de varım. ama tartım çok değişken tartıyor. bana azıcık kıpırdağında farklı farklı sonuçlar çıkarmayan bir tartı önerebilecek olan var mı ?
hoşbuldum :)Hoşgeldin aramıza :))
bendeki de tefal piremiss. çok güvenerek aldım, hiç kötü yorum filan yoktu. ama en ufak kıpırdasa 1 kilo oynuyor. yada hiç kıpırdatmiyim, inip tekrar çıkayım yine oynuyor. bazen de error veriyor. internetten almıştım değişimle filan da uğraşmadım kaldı böyle elimdeGortu arkadaşım aldığım tüm dijital tartılar bozuldu şu anda tefal kullanıyorum degısmıyor. Ama baskül almak bence daha akıl kârı. Sinbo arzum tefal diye gitmiştim ben.
Gortu haklısın oynuyor bu sbah dıkkat ettım daha once onemsememısım ıkı kere aynı rakamınyakalamak yetmıstı bana.dedıgım gıbı bu kacıncı tartım. En ıyısı analog baskül yani cnm ondan almakbendeki de tefal piremiss. çok güvenerek aldım, hiç kötü yorum filan yoktu. ama en ufak kıpırdasa 1 kilo oynuyor. yada hiç kıpırdatmiyim, inip tekrar çıkayım yine oynuyor. bazen de error veriyor. internetten almıştım değişimle filan da uğraşmadım kaldı böyle elimde
Hosgeldın arkadasım umarım seytanın bacagını bu kez kırar ve kılon düşmeye başlar.merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım 1.65 boy 72 kilo olarak başladım 3 gün oldu başlayalı. çok hareketli bi yaşam tarzım malesefki yok hedef kilom 55. fakat kızlar şöyle bi durum var ben 72 kiloyum fakat benle aynı boyda olan arkadaşlarım 60 kilo benden daha kilolu duruyorlar ben naparsam düşemiyorum
merhaba bende yeni diyete başlayanlardanım 1.65 boy 72 kilo olarak başladım 3 gün oldu başlayalı. çok hareketli bi yaşam tarzım malesefki yok hedef kilom 55. fakat kızlar şöyle bi durum var ben 72 kiloyum fakat benle aynı boyda olan arkadaşlarım 60 kilo benden daha kilolu duruyorlar ben naparsam düşemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?