- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Hemde nasıl zor olacak canım ama ben yapmasam eşim eve getirecek ve hazır baklavayı daha çok seviyorum bu en azından bi tık daha iyi benim için.Gunaydın
Kızlar cuma gunu hani gencleri mac yapsınlar dıye asagı ındırıp 2 saat boyunca onları izlemiştim ya sogukta. İste ben hasta oldum. Burnumun tıkanıklıgından akmasından uyuyamadım. Her nöbette bi nezle yaşıyorum bu yaz ne zaman gelecek. Apranax topluyor biraz once aldım uyku tutmadı.
Bende diyet kahvaltımı yaptım. Diyet değil de hani şu iki yumurtalı iki dilimli yağlı peynirli 10 12 Eytinli standart kahvaltımı.
Öğlen ne yaparım bilmiyorum ama akşama karnabahar mücver yapıcam inşallah bir de biber dolma.
Bu arada tartım 71,5 gosterıyordu sabah. Dünkü kahvaltının hışmı olsa gerek. Yoksa 70 küsürü görüyordum sabah. Neyse takılmamalı. Bu hafta bakalım cuma gününe 69 luları görebilcem mi?
Valentus evde baklava varken diyet Zor olmayacak mı ?
Herkese mutlu diyetli bir pazar günü dilerim.
Çarşamba misafir gelecek sanırım kesin olmasa da bir de yığıldı ütüler.. Yapamayacağım sanırım zatenMadem kavga ettın ne ütüsü kardesım bırak kalsın ev
Çarşamba misafir gelecek sanırım kesin olmasa da bir de yığıldı ütüler.. Yapamayacağım sanırım zaten
Canım moralini hiççç bozma şişliğin ödemden olabilir.Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben gittim ama paralar sacarak değil tabiki normal devlet hastanesine gittim 3. Haftam ve 3kg verdim gayet saglıklı devam ediyorum.Eşine gelince sorun ne bilmiyorum ama su akar yolunu bulur. Sen kafaya cok takınca sorunlar düzelmiyor kendini iyi hissetmeni sağlayacak seyler yap bence mesela kırmızı bir ruj sur tak kulaklığı geç ütü masasının başına :)))Kızlar bir haftadır sadece dün gece kaçamak yaptım. Onun dışında hiç yapmadım ama dün veya iki gün önce bile o kadar şiş hissediyorum ki kendimi anlamıyorum diyet yaptığım halde nasıl kilo almış görünebilirm? ? Bunun yüzünden de moralim bozuk. Adetim geçen hafta bitti, şişkinliğim yok, her zamankinden daha fazla wcye çıkıyorum afedersiniz. Yediklerim az en azından önceki yediklerime göre, kilo vermeyi geçtim hafif bir incelme görmem gerekmez miydi. Tam tersine kilo almışım gibiyim. Bilmiyorum yaa illa diyetisyene mi gitmem gerekecek. Kaldı ki ona gitsem de kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum olan parama olacak. Resmen karnım hiç olmadığı kadar şiş yaaa
Yok kuzum tuzlu tüketmiyorum adetim geçen hafta bitti turşu da sevmemCnm dinlen her iş için moral şart. Üzme kendini. Dıyetınıde bozmanı takma bende zaman zaman ızın veriyorum kendime. Bişi olmaz. Şişliğin ise adetten olabılır yada yemeklerin çok mu tuzlu yada turşu mu cok yedın acaba.
Kıyamam yaa baya etkiliyor biyolojini diyet demek ki.. Ya ben hiç öyle asmayı denemedim bi denesem mi??Yediklerini yazmak zorumda değilsin tabikide. Orası sana kalmış bişey.
En sevmediğim işlerden biri ütü. Hiç yapmam zaten
Yıkadıktan sonra güzelce asıyorum ütüye gerek kalmıyor
Benim adetim gecikti.. geçen hafta gelmesi gerekiyordu. Şuan karnım inanılmaz şekilde şiş.. ama karnım ağrıyor yani hala bir umut vardiyet yaptığım zamanlar böyle gecikmeler veya hiç gelmemesi oluyor :/ diyet yüzünden
Yarına kaldı canım artık =) Ben devlet hastanesine gittim martın sonuna randevu verdiler..Canım moralini hiççç bozma şişliğin ödemden olabilir.Diyetisyene gitmeni tavsiye ederim ben gittim ama paralar sacarak değil tabiki normal devlet hastanesine gittim 3. Haftam ve 3kg verdim gayet saglıklı devam ediyorum.Eşine gelince sorun ne bilmiyorum ama su akar yolunu bulur. Sen kafaya cok takınca sorunlar düzelmiyor kendini iyi hissetmeni sağlayacak seyler yap bence mesela kırmızı bir ruj sur tak kulaklığı geç ütü masasının başına :)))
Eger kendini iyi hissedeceksen denemeye deger bence :)Yarına kaldı canım artık =) Ben devlet hastanesine gittim martın sonuna randevu verdiler..Normalde bende para vermem halledebileceğim şeyler için ama bu sefer verdem mi diyorum. Hem baya övülen bir doktor var burda hemde 3 aylık paketi fazla pahalı gelmedi zaten 3 aylık paket bana yeter. Yeter ki dediklerini yapayım işe yarasın..
Merhaba arkadaşlarKızlar iyi olmanıza sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?