- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Canım istersen hamuru küçük tutup evdeki kepçe gibi şeylerin sapını kullanabilirsin :) örgü şişi de geldi aklıma ama burgunun deligi ufak kalacağından içi pişmeyebilir :)anladığım kadarıyla hazır baklavalık yufka kullanacaksınKızlar eşimin ısrarı üzerine evde baklava yapıcamevde oklava yok burma şekli oklava dışında nasıl verilir sizce? Ne kullanılabilir?
Aynen öyle kuzum, kalın pipetlerim var ama kısalar onlardaCanım istersen hamuru küçük tutup evdeki kepçe gibi şeylerin sapını kullanabilirsin :) örgü şişi de geldi aklıma ama burgunun deligi ufak kalacağından içi pişmeyebilir :)anladığım kadarıyla hazır baklavalık yufka kullanacaksın
O zaman en temizi kepçe sapı :)Aynen öyle kuzum, kalın pipetlerim var ama kısalar onlarda
Deneyeceğim bakalım çok teşekkür ettimO zaman en temizi kepçe sapı :)
Bugün sadece bi tabak nohutlu pilav yedim. Başka bişey yemicem zaten pek de aç değilim bugün. Ama 3l su içicem. Geçen hafta çok az su içtim...
Tamam dikkat ederim :)))) ben uzun zamandir 56kg tutamiyordum neredeyse 1,5 haftadir bu kiloyu tutuyorum ama insallah önümüzdeki haftlarda degisir. hep ayni kiloda kalmak istemiyorumBen uc ogun düzenli yemeZsem abur cubur oluyor sonuc. Dikkt et ball sende de öyle olmasın.
56 kulağa cok hos gelıyor. Keske bende 60 gorsemTamam dikkat ederim :)))) ben uzun zamandir 56kg tutamiyordum neredeyse 1,5 haftadir bu kiloyu tutuyorum ama insallah önümüzdeki haftlarda degisir. hep ayni kiloda kalmak istemiyorumbirazdan 2l suyumu bitiriyorum son litreye gecicem :)))
insalllaaahhhhh :))))))56 kulağa cok hos gelıyor. Keske bende 60 gorsem
Ball 70 dk nıyetlıyım ama hala burnum akıyor hastayımm bıde evde temızlık yapıcam mutfak dolapları buzdolabı yerler wclerr ahhh benı beklerrr neysekı aksam yemegı telasım yok hazır mantı alcem. Sende ıyı basladım sabah sporuna devamı gelır bak sende arttırırsın vucut ıstıyor cunku.E Elispo woow 70dk spor. Hafta sonu iyidi bol bol uyudum odamla ilgilendim..
katre_imatem hafta sonları çabuk geçiyor hep yaa :/
Ben sabah sporumu yaptım 30dk. İlk 20dk dan sonra sıkıldığımı fark ettim son 10dk müzik açtım daha eğlenceli oldu. Bundan sonra müzik dinlicem :)
Haftaya pazartesi tartılıcam. Artık 54.9kg görmek istiyorumm off..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?