1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Kızlar menümü de yazayım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim org. tam buğday ekmeği
1 kk peynir
1 ad. zeytin
5 çk bal
1 fincan siyah çay ama tek şekerli

Akşam
1 ad. etli biber dolması
2 ad. küçük boy etli patlıcan dolması
200 gr. kadar light yoğurt

Geceye kadar 2 lt su içerim, spor yapamadım yine tabi ki..

Kızlar eşimin ısrarı üzerine evde baklava yapıcam evde oklava yok burma şekli oklava dışında nasıl verilir sizce? Ne kullanılabilir?
Canım istersen hamuru küçük tutup evdeki kepçe gibi şeylerin sapını kullanabilirsin :) örgü şişi de geldi aklıma ama burgunun deligi ufak kalacağından içi pişmeyebilir :)anladığım kadarıyla hazır baklavalık yufka kullanacaksın

Aynen öyle kuzum, kalın pipetlerim var ama kısalar onlarda

Gunaydın

Kızlar cuma gunu hani gencleri mac yapsınlar dıye asagı ındırıp 2 saat boyunca onları izlemiştim ya sogukta. İste ben hasta oldum. Burnumun tıkanıklıgından akmasından uyuyamadım. Her nöbette bi nezle yaşıyorum bu yaz ne zaman gelecek. Apranax topluyor biraz once aldım uyku tutmadı.
Bende diyet kahvaltımı yaptım. Diyet değil de hani şu iki yumurtalı iki dilimli yağlı peynirli 10 12 Eytinli standart kahvaltımı.
Öğlen ne yaparım bilmiyorum ama akşama karnabahar mücver yapıcam inşallah bir de biber dolma.
Bu arada tartım 71,5 gosterıyordu sabah. Dünkü kahvaltının hışmı olsa gerek. Yoksa 70 küsürü görüyordum sabah. Neyse takılmamalı. Bu hafta bakalım cuma gününe 69 luları görebilcem mi?
Valentus evde baklava varken diyet Zor olmayacak mı ?
Herkese mutlu diyetli bir pazar günü dilerim.

Günaydın.
Benim tartı bu sabah 56,2kg gösterdi neyse yine gider...
odamı değiştireceğim.
Alacağım mobilyalar yatak, dolaplar masalar vb hepsi cam, taş, mermer ve deri den olacak renk olarak da siyah beyaz gri ama yoğun olarak hangi rengi seçsem bilemedim siyah mı beyaz mı?
Beyaz seçersem büyük şeyleri beyaz alıcam küçük şeyleri siyah gri
Aynı şekilde siyah seçersem büyük şeyleri siyah küçükleri beyaz gri ama kararsız kaldım :/

Odan buyuk se siyah secmekte ozgursun ama çok kapatır ben sıyah koltuk takımı kullanmıstım en sonunda attım kurtuldum. Odan kücükse beyaz genıs ferah gosterecektır

Evet beyaza karar verdim :))))

Bugün sadece bi tabak nohutlu pilav yedim. Başka bişey yemicem zaten pek de aç değilim bugün. Ama 3l su içicem. Geçen hafta çok az su içtim...

Bugün sadece bi tabak nohutlu pilav yedim. Başka bişey yemicem zaten pek de aç değilim bugün. Ama 3l su içicem. Geçen hafta çok az su içtim...

Ben uc ogun düzenli yemeZsem abur cubur oluyor sonuc. Dikkt et ball sende de öyle olmasın.

Ben uc ogun düzenli yemeZsem abur cubur oluyor sonuc. Dikkt et ball sende de öyle olmasın.
Tamam dikkat ederim :)))) ben uzun zamandir 56kg tutamiyordum neredeyse 1,5 haftadir bu kiloyu tutuyorum ama insallah önümüzdeki haftlarda degisir. hep ayni kiloda kalmak istemiyorum birazdan 2l suyumu bitiriyorum son litreye gecicem :)))

Tamam dikkat ederim :)))) ben uzun zamandir 56kg tutamiyordum neredeyse 1,5 haftadir bu kiloyu tutuyorum ama insallah önümüzdeki haftlarda degisir. hep ayni kiloda kalmak istemiyorum birazdan 2l suyumu bitiriyorum son litreye gecicem :)))
56 kulağa cok hos gelıyor. Keske bende 60 gorsem

Gunaydınnn kızlar
Balll, katre, valentus nasılsınız? Haftasonunuz nasıldı? Ben tipik gecirdşm oğlanı baskete götür yemek yap ye iç sporla yak.
Standart kahvaltımla güne başlıyorum. Öğlen çorba akşam henüz karar vermedim bezelye olabilir.
Sporu 70 dk yapcam becerebilirsem.

Hepınızı opuyorum gorusuruzz

Kızlar günaydın bende standart kahvaltımı yapıyorum şimdi :) E Elispo yavrum haftasonu hızlıca akıp gecti zaman sanki hiçbirşey anlamadım:) yeni haftamız bol azimli olur inşallah :)

E Elispo woow 70dk spor. Hafta sonu iyidi bol bol uyudum odamla ilgilendim..
katre_imatem hafta sonları çabuk geçiyor hep yaa :/

Ben sabah sporumu yaptım 30dk. İlk 20dk dan sonra sıkıldığımı fark ettim son 10dk müzik açtım daha eğlenceli oldu. Bundan sonra müzik dinlicem :)
Haftaya pazartesi tartılıcam. Artık 54.9kg görmek istiyorumm off..

balll8 canım inşallah göreceksin bu arada haftasonu yazdıklarınızı okudum benim favorim de beyaz :) umarım içine sinen bir şekilde olur yeni odan

Ball 70 dk nıyetlıyım ama hala burnum akıyor hastayımm bıde evde temızlık yapıcam mutfak dolapları buzdolabı yerler wclerr ahhh benı beklerrr neysekı aksam yemegı telasım yok hazır mantı alcem. Sende ıyı basladım sabah sporuna devamı gelır bak sende arttırırsın vucut ıstıyor cunku.

Kızlar merhaba, dün moralim çok bozuktu giremedim internete. Bugün de çok bozuk eşimle tartıştık. Neyse dün ki sinirler diyeti çok kötü bozdum. Zaten duygusal açlık yaşayan biriyim. Allahtan dün gece bozdum sadece bütün gün bozmadım. Bugün kaldığım yerden devam ediyorum diyetime. Ama dün yediklerimi söylemek istemiyorum felaket çünkü. Söylemem gerekiyorsa da söylerim tabi. Neyse bir sürü işim var evde dağ gibi ütü yapıcam ama moralim o kadar kötü ki hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Uyumak istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…