• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Karatay diyetinin kitabı var bende sana verirsim eskişehirde olsaydın :)
Kuzu bende de varda bir türlü istediğim şeyi bulamadım. Hani şu leptin hormonu var ya meşhur, onun çalışmasını engellememeye çalışıyoruz falan. Birşeyler içersek engellemiş olur muyuz? Bu arada karatay yapmıyorum ama arada bir dikkat edeyim dedim ara öğünleri kaldırabilirim ama azıcık acıkırsam bişey yemek yerine türk kahvesi içsem leptin hormonu yine salgılanır mı biliyor musun?

Bu arada dediğin gibi bende yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum. Hani sporu ne kadar katabilirim hayatıma bilmiyorum ama yürüyüşü katmaya çalışacağım, yeme düzenimi az çok oluşturdum sadece şu regl dönemlerinde gözüm dönüyor genelde engel olamıyorum bu sefer iyice abarttım mesela. Suyu genelde çok içerim sıkıntı değil ama keşke şu abur cubur ve tatlıdan komple kopsak :KK51:

Bu arada dediğin gibi bende yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum. Hani sporu ne kadar katabilirim hayatıma bilmiyorum ama yürüyüşü katmaya çalışacağım, yeme düzenimi az çok oluşturdum sadece şu regl dönemlerinde gözüm dönüyor genelde engel olamıyorum bu sefer iyice abarttım mesela. Suyu genelde çok içerim sıkıntı değil ama keşke şu abur cubur ve tatlıdan komple kopsak :KK51:
Aynen eve geldım 4 acı badamlı kurabıye yedım mesela ne gereksızzz

Detayları hatırlamıyorum ben yrdımcı olamıcam tatlımm

Kızlar ben menümü yazıyorum belki bir iki şey daha yerim veya içerim akşam ama diyetimi bozmayacak şeyler olacağını ümit ediyorum :dua:

Sabah
1 dilim org. tam buğday ekmeği
1 kk tam yağlı peynir
1 ad. zeytin
4 çk kadar bal
1 haşlanmış yumurta
1 fincan limonlu yeşil çay

öğle
1 tabak dolusu zeytinyağlı kereviz yemeği
5 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam
1 geniş kase sütte pişirilmiş yulaf ezmesi (içinde muz, chia tohumu ve tarçın var)

2 lt suyu tamamlayacağım inşallah bu geceye kadar, 15 dk yoga yaptım başka da bişey yapmadım :eek: Bugün yemeği bitirdim eşimde akşam yemek istemem büyük ihtimalle dedi bende akşamı böyle geçiştirdim inşallah eşim aç gelmez ve inşallah ben başka bişey yemeden bu geceyi de atlatırım :dondurma:

Bu arada akşam dayanamazsam bir meyve veya türk kahvesi içebilirim kayıtlara geçsin lütfen :KK49:

Kızlar ben habire atıştırma halindeydim. Hele çok yorgun geldim eve eliptiğe çıkamadım hepte uyudum. Bugun ben nakavt ! İzin günü oldu diyelimm.

Arada böyle tutamadığımız günler de olur elbet. Önemli olan devam etmek :))))) ben bugün fasülye ve makarna yedim :/ makarna iyi olmadı ama evde yapılmışken yiyeyim dedim. Onun dışında 2 kase yoğurt ve 2 tane muz. Suyu yine içemedim 0,7l sadece

Kızlar öyle açım ki gözlerim bile net görmüyor açlıktan ama direnmeye çalışıcam :cry: Deminden beri mısır patlatsam ne kadar güzel olur diyorum. Eşimle film izleme ihtimalimiz var ve tek düşündüğüm patlamış mısır :KK62: Şunu anladım ki yulaf ezmesi yiyeceksem bir saat daha geç yiyeceğim veya akşam normal yemek yiyecem yoksa doymuyorum

Gunaydın
Valentus yedin mi dün şeytana uyup bişeyler? O kadar sert yapma diyeti bak sonra oburluk atakları yaşarsın. Ahh nolcak bizim halimiz. Bende dün perişandım sebebi koparılan etlerimmm
Dün hep ayaktaydım 7 saat ders anlatttım oncekı gunde ıkı saat spor yapmıstım bosgunumde ben de dün yığıldım. Ne spor ne diyet uyku ve abur cubur günü.

Bugun spor yapcem ama 10 saat okuldayım neyseki sadece nobet var derslerım yok. Gelınce spor yapıcam hemen inşallah.

Leptın hormonu sorunu cozdun mu ?

Tıpık bı kahvaltı corba ve aksama bakalım allah ne verdıyse.
Gorusuruzz

Arada böyle tutamadığımız günler de olur elbet. Önemli olan devam etmek :))))) ben bugün fasülye ve makarna yedim :/ makarna iyi olmadı ama evde yapılmışken yiyeyim dedim. Onun dışında 2 kase yoğurt ve 2 tane muz. Suyu yine içemedim 0,7l sadece

Ball bende dün oglen corba görünümlü bi makarna yedım. Ne yazıkkı abla bir ton arpa sehrıye li domates corbası yapmıstı ve ben bos bulundumm yedımm. Ahhdün cok gereksız bır kontrolsuz bir şuursuz bir izin günüydü.

Bugun yola devam dedıgın gıbı cnm

Gunaydın
Valentus yedin mi dün şeytana uyup bişeyler? O kadar sert yapma diyeti bak sonra oburluk atakları yaşarsın. Ahh nolcak bizim halimiz. Bende dün perişandım sebebi koparılan etlerimmm
Dün hep ayaktaydım 7 saat ders anlatttım oncekı gunde ıkı saat spor yapmıstım bosgunumde ben de dün yığıldım. Ne spor ne diyet uyku ve abur cubur günü.

Bugun spor yapcem ama 10 saat okuldayım neyseki sadece nobet var derslerım yok. Gelınce spor yapıcam hemen inşallah.

Leptın hormonu sorunu cozdun mu ?

Tıpık bı kahvaltı corba ve aksama bakalım allah ne verdıyse.
Gorusuruzz
Günaydın canım.. Yok başardım ve tıkınmadım hiçbir şey :KK59: Kuzu normalde böyle diyet yapmıyorum ama kalori de sayıyorum azıcık dün akşamı hafif bişeyle geçiştirmem gerekiyordu yemekte yoktu o yüzden. Bugün menüde erişteli çorba ve dolma var afedersin. Fazlasıyla alıcam kalorileri :eek: Ama Allahtan sağlıklı kaloriler :KK14:

Günaydın gençler sabah yogamı yaptım şimdi kahvaltımı yapıcam :kk77: dün geceki açlığımı kapatmam lazım :kk77:

Harıka ball. Bence supersın artık sabahları kalkmaca perfecto

Bende eve gıtmeyı sabırsızlıkla beklıyorumm hemen zporumu yapcemm aksama zpor sonrası gene acıkmazsam yemıcemmm yarınnnm inşall 70 le. uyancammmm Hayalım bu.
Bak hulya avsarın son konser fotosuna baktın mı ırına nın kıyafetını gıydıgı. Bak da ınsanlar ne halde neler gıyıyorlar gör ben baktım ve özgüvenım tavan yaptıı. Gerek edep gerek fizik bakımından. :KK200:

Grsrzz.

Harıka ball. Bence supersın artık sabahları kalkmaca perfecto

Bende eve gıtmeyı sabırsızlıkla beklıyorumm hemen zporumu yapcemm aksama zpor sonrası gene acıkmazsam yemıcemmm yarınnnm inşall 70 le. uyancammmm Hayalım bu.
Bak hulya avsarın son konser fotosuna baktın mı ırına nın kıyafetını gıydıgı. Bak da ınsanlar ne halde neler gıyıyorlar gör ben baktım ve özgüvenım tavan yaptıı. Gerek edep gerek fizik bakımından. :KK200:

Grsrzz.
Alemsin valla :) kızlar ben birkaç gündür spor yapamıyorum :( ama balll8 balll8 senin için cok sevindim artık yavas yavas düzene giriyor.Bugun kemeraltını altüst edecegim bende maksat spor olsun :) diyete devamm tartıyada cıkmıyorum bakalım ne olacak

Haksız mıyım katre. Hülyanın derdi beni mi gerdi ama resmen medya maymunu işte. Kadınlığı yerlere düşürüyor. İrinanın bir özrü var belki sanat eseriyim dese yaratıcısından ötürü kabul etcez ama hülyanın nesı var ahlaksız sınırsız bir özgüvenin adı edepsizlik işte. Ben yaptım oldu diyor yani kabaca. Kadınlıgım adına tavır alıyorum ben.

Sende ne çok seviyorsun kemeraltını ne alcen bakiiimmm

Ayy şimdi siz diyince baktım hülya avşara :KK57: Edebi falan geçtim hülya avşarın edep konusunda hassas olacağını sanmam ama insan ben bunu taşır mıyım der ya da bi aynaya bakar yaa.. Çevresinden kimse de mi uyarmadı. Kolları omuzları ince tamam da basen masen facia olmuş :sus: Ohhhh sabah dedikodumuzu da yaptık :21:

Kızlar aynada kendimi ciddi değişmiş görene kadar kiloma bakmayacağım sizin içinde uygunsa.. Çünkü çok zor kilo veriyorum ve haftada bir tartılıp çok az eksi görmek benim bütün şevkimi kırıyor. Şu an ödem atmışım şişkinliğim gitmiş gibi görünüyorum ama biraz kilo verdim galiba deyince tartılmak istiyorum. Birazdan spor niyetine ağır bi temizliğe girişicem nasipse. Çok yorgun olmazsam yine spor amaçlı akşam yürüyüş yapmak istiyorum bugün hava çok güzel :21:

Valla kızlar ne hülyası ne başkası inanınki ilgilendirmiyor beni. Bütün hepsinden deyim yerindeyse tiksiniyorum hani derler ya sanatçı topluma ornek olmalı diye benim gözümde onlar sanatçı değil :))) bu arada E Elispo cok seviyorum kemeraltını kızlarağasında kahve içmeye gidiyoruz arkadaşımla birde bebek mevlüdüne var hediye bakacağım canım :)

Kızlar aynada kendimi ciddi değişmiş görene kadar kiloma bakmayacağım sizin içinde uygunsa.. Çünkü çok zor kilo veriyorum ve haftada bir tartılıp çok az eksi görmek benim bütün şevkimi kırıyor. Şu an ödem atmışım şişkinliğim gitmiş gibi görünüyorum ama biraz kilo verdim galiba deyince tartılmak istiyorum. Birazdan spor niyetine ağır bi temizliğe girişicem nasipse. Çok yorgun olmazsam yine spor amaçlı akşam yürüyüş yapmak istiyorum bugün hava çok güzel :21:
Sanırım bende senin gibi yapacağım canım tartılmak istemiyorum sanki kilo veremiyorum gibi geliyor :) bu arada nerde yaşıyorsun ben izmirdeyim burda da hava coook güzel bugün :)

Back