Peh ne sanatcısı onlar zanaatcı bıle olamaz. Medya may mu nu. Bu kadar.Valla kızlar ne hülyası ne başkası inanınki ilgilendirmiyor beni. Bütün hepsinden deyim yerindeyse tiksiniyorum hani derler ya sanatçı topluma ornek olmalı diye benim gözümde onlar sanatçı değil :))) bu arada E Elispo cok seviyorum kemeraltını kızlarağasında kahve içmeye gidiyoruz arkadaşımla birde bebek mevlüdüne var hediye bakacağım canım :)
İstanbuldayım kuzum, izmir daha sıcaktır burası 12 derece falan sanırımSanırım bende senin gibi yapacağım canım tartılmak istemiyorum sanki kilo veremiyorum gibi geliyor :) bu arada nerde yaşıyorsun ben izmirdeyim burda da hava coook güzel bugün :)
Ben çalışmıyorum canım evlenince bıraktım işi zaten onun da depresyonu bindi üstüme iyice kilo aldım işte bulamadım bu tarafta bari çocuk olsun aradan çıksın diyorum ama bakalım ne zaman o da..Peh ne sanatcısı onlar zanaatcı bıle olamaz. Medya may mu nu. Bu kadar.
Bende cok severım kızlaragası hanını. Benım ıcınde gez. Kahvenı ıc takılara bak. Hatta benden kendıne yeşimli gümüş takı al
Bende gunes te oturdum top oynayan genclere bakıyo sanal muhabbet yapıyorummm işte. Burdada hava guZel iZmir kadr olmasada.
Valentus ohh mis gibi yap temiLiğini cillop gibi gir haftasonuna. Bende yarın ve pazar yapıcam inşallah.
Tartı konusundadaoyle yap Önemli olan moralli olup aşırı yememen bence.
ben her gün çıkıyorum uatune cunku ne kadr farkettıgımı görmek kararlılaştırıyor beni.
Görüşürüz.
Elıne saglık becerıklı arkadasım
Günaydın tatlım zaten ara vermen iyi olur salonlarda da haftanın hergünü calısma yaptırmıyorlar demekki var bir keramet :)Günaydın kızlar.
Hafta sonları spor yapmayacağım. Hafta ortası daha iyi oluyor benim için. İşe daha fit gidiyorum.
Siz nasılsınız ??
Ah türkiye de öyle mi :/ burda yapsalar kıyamet kopar vallahiGünaydın tatlım zaten ara vermen iyi olur salonlarda da haftanın hergünü calısma yaptırmıyorlar demekki var bir keramet :)
Aaaa cidden mi ben 76 kiloyum 44 bedenimBugun arkadaslar 72 kılo olduguma ınanamadı 40 bedenim ya ondan. İşte spor marifeti :)))
Baya inceldin o zaman :) spor candır yaBugun arkadaslar 72 kılo olduguma ınanamadı 40 bedenim ya ondan. İşte spor marifeti :)))
Bu hafta yagmurlu oldugunu bilmesem kalkıp cam sileceğim :)Temizlik yapmak da spor gibi :)) cam temizlemek çok kalori yakıyormuş, öyle okumuştum.. :))
Hafta da 1-2 gün ara vericem zaten spora. Kesinlikle bıkmak istemiyorum.
Bende kahvatlı yaptım
Tartılmadım bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?