1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Peh ne sanatcısı onlar zanaatcı bıle olamaz. Medya may mu nu. Bu kadar.

Bende cok severım kızlaragası hanını. Benım ıcınde gez. Kahvenı ıc takılara bak. Hatta benden kendıne yeşimli gümüş takı al

Bende gunes te oturdum top oynayan genclere bakıyo sanal muhabbet yapıyorummm işte. Burdada hava guZel iZmir kadr olmasada.

Valentus ohh mis gibi yap temiLiğini cillop gibi gir haftasonuna. Bende yarın ve pazar yapıcam inşallah.
Tartı konusundadaoyle yap Önemli olan moralli olup aşırı yememen bence.

ben her gün çıkıyorum uatune cunku ne kadr farkettıgımı görmek kararlılaştırıyor beni.

Görüşürüz.

Ben çalışmıyorum canım evlenince bıraktım işi zaten onun da depresyonu bindi üstüme iyice kilo aldım işte bulamadım bu tarafta bari çocuk olsun aradan çıksın diyorum ama bakalım ne zaman o da.. Canımcım benim eşim baya baya titiz bende baya baya pasaklıyım daha da kötüsü düzensizim. Adam bari hafta sonu evinde rahat etsin diye genelde perşembe cumaları temizliyorum haftasonunu temiz geçiriyor aşkım Oyyyyyy yerim ben onu özledim yaa

Kızlar ben geldim eve bugun kemeraltına gitmişken balık ekmek yiyelim dedik arkadasla bu saatten sonra da yemem anca meyve yerim sevgili kaynanamla :) E Elispo minik bir yeğenim var onun nisanda dogum gunu malzeme aldım magnet falan yapacağım takıma boncuğa sıra gelmedi :))

Elıne saglık becerıklı arkadasım

Bende yemesem dıyorum aksamı yarın sabah kahvaltıya gıdecem arkadaslarla yer acsam ona dıyorum bakalım yapabılıcem mı.
Herkese selamlarr

Kızlar menümü yazayım

Kahvaltı
1 dilim org. tam buğday ekmeği
2 haşlanmış yumurta
3 ad. zeytin
1 kk peynir
4-5 çay kaşığı kadar bal

Akşam yemeği
1 ad. etli biber dolması
2 ad. çok küçük etli patlıcan dolması
1 kase erişteli yoğurt çorbası
30 gr kadar çubuk kraker (klasik olanından)

Sabah 27 dk yoga, 2,5 lt su, temizlik yaptım bikaç saat spor sayılır mı bilmiyorum. Dünkü açlığım o kadar bastırdı ki yemek yedikten sonra bile midem aşırı gurulduyordu bende çubuk kraker yedim.

Günaydın kızlar.
Hafta sonları spor yapmayacağım. Hafta ortası daha iyi oluyor benim için. İşe daha fit gidiyorum.
Siz nasılsınız ??

Günaydın kızlar.
Hafta sonları spor yapmayacağım. Hafta ortası daha iyi oluyor benim için. İşe daha fit gidiyorum.
Siz nasılsınız ??
Günaydın tatlım zaten ara vermen iyi olur salonlarda da haftanın hergünü calısma yaptırmıyorlar demekki var bir keramet :)

Günaydın kızlar veya tünaydın Dün gece migren ağrısıyla yattım belki uyursam geçer dedim ama sabahta aynı ağrıyla uyandım o yüzden geç uyanmış oldum neyse şimdi kahvaltımı yaptım. Başağrısından ne yoga yapabildim ne de spor yapmak istedim. Şimdi ilaç aldım. Bu arada dün ki temizlik nasıl yorduysa beni bacaklarım nasıl ağrıyor Sizlerden ne haber?

Tünaydınn

Ball haftada bir gün kasların dinlenmesi gelişimini hıZlandırıyormuş. Bende ğerşembe dinlenmiştim.
Ben bugun kahvaltoyı dışarıda yaptım ama abartmadım tabi diyet değildi ama genede 4 dişim ekmek iki börek 10 patates kızartması çok değil sanırsam.
Şimdi kahvemi içiyorum spor yapıcam 1 saat.
Valentuz ev temislik bekler keskem bende yapmıs olsaydım neyse bi kolayını bulucaZ inşallah.
Görüşmek üzeree

Temizlik yapmak da spor gibi :)) cam temizlemek çok kalori yakıyormuş, öyle okumuştum.. :))
Hafta da 1-2 gün ara vericem zaten spora. Kesinlikle bıkmak istemiyorum.
Bende kahvatlı yaptım
Tartılmadım bugün.

Bence de canım haftalık 3 gün spor yeterli daha fazlası daha iyi gerçi. Ama önemli olan istikrarlı olmak diyet yapmasak bile spor hayatımızda olsa kilo almayız en azından

Temizlik yapmak da spor gibi :)) cam temizlemek çok kalori yakıyormuş, öyle okumuştum.. :))
Hafta da 1-2 gün ara vericem zaten spora. Kesinlikle bıkmak istemiyorum.
Bende kahvatlı yaptım
Tartılmadım bugün.
Bu hafta yagmurlu oldugunu bilmesem kalkıp cam sileceğim :)

Her zaman dıyorum e lip tik tek gecerim. Gunde bi saat ayakta. İccinizden angelina jolie cıkabilir
Bugun kendıme ızgarada ıspanak mücver yapıcam. Eve tavada ve yanına sebzeli bulgur.

Kızlar eşimin ısrarı üzerine evde baklava yapıcam evde oklava yok burma şekli oklava dışında nasıl verilir sizce? Ne kullanılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…