- 19 Nisan 2016
- 255
- 298
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanında yürümüştüm onunla kuzum ama ben açık havada yürümeyi seviyorum. Onu sevmem bunu sevmem faydalı şeyleri sevmiyorum sonra da ben niye kilo veremiyorumEvde leslie diye bir kadınla yuruyem ınsanlar varmıs. Ilgını ceker mı
Canım ayakkabısız yapmıştım ondan mı bilmiyorum ama bileklerim çok ağrımıştı leslie ile. Belki yapabilirsem jilliana başlayabilirim ama sanmıyorum. Hiç sevmiyorum sporu, terleme hissiniValentinusNF canım Elispo nun dediği kadın süper günde 1 mil ile başla eminim sende seveceksin
Valla bende ayakkabısız yapıyorum evde ama bişi olmadı. Valla hareket etmekten başka care yok gibiCanım ayakkabısız yapmıştım ondan mı bilmiyorum ama bileklerim çok ağrımıştı leslie ile. Belki yapabilirsem jilliana başlayabilirim ama sanmıyorum. Hiç sevmiyorum sporu, terleme hissini
Canım tiroidlerim düzgün bi sıkıntı cıkmadı ama yemek yemek istemiyorum. Yutamıyorum derken bunu anlatmaya çalıştım. Eziyet gibi geliyorKızlar bencede spor şart. Ustelık bıcımlenıyorsunuzda sporla. Jıllıanla bı ara bende yapmıstım. Onun programlarıda cok guzel hatta kıtabınıda okumustum o kadının
Ben angelına fılmlerı ızlerken elıptık kullanmayı tek gecerımm
Katre yutkunamamak ne demek şişlik mi var. Aman tiroidlerine baktır.
Kısa sürecekse şans aslında senin için. Sıvıyla beslenebilirsen mesela çorba meyve gibi, hem detoks olur hemde besinsiz atlatmamış olursun.Canım tiroidlerim düzgün bi sıkıntı cıkmadı ama yemek yemek istemiyorum. Yutamıyorum derken bunu anlatmaya çalıştım. Eziyet gibi geliyor
Valla tek derdim su listeye uymak kafama göre yaparsam bu seferde doktor kızacak azıcık ters bi kadın liste dışına çıkmak yok deyip duruyor :)acaba şeker ilacından mı bu durum bilemiyorumKısa sürecekse şans aslında senin için. Sıvıyla beslenebilirsen mesela çorba meyve gibi, hem detoks olur hemde besinsiz atlatmamış olursun.
Ben dahada veremezsem kılo letgo da kıyafetlerımı satacagımmmHayırlı olsun canımm.. Bende düşündüm çok beğendiğim küçük beden bi kıyafet alayım diye ama kilomdan dolayı giyemediğim o kadar kıyafetim var ki almama gerek yok dedim. Yazık yaa yıllardır giyemedim veremiyorumda o kadar beğeniyorum ama bu kadar boş geçen yıllara yazık..
Sende benden boylusun ben 1 72 yım. Bende 76 yı gordum hemde ınanmazzsın ıkı ayda 10 kılo aldımmm ve artık yasta ılerledıgı ıcın yedıgım bende kalıyor ya su andakı yeme duzenımle spor duzenımle yasamak ıstıyorumm. Artık bu bır dıyet halı degıl yanı bır yaşam tarzı olarak kalacak niyetim bu. Sabahları kahvaltısız cıkmamak en az ıkı yumurtalı basıt bı kahvaltı yapmak ve elıptıgımı bırakmamak ayrıca aksam yatmadan önce. Yedıgım yogurt lımon pulbıber karısımını bırakmıcamm bu ucu düsturum olacak. Ben boyle gıdersem mart cıktıgında ıstedıgım ıncelıkte olurum cunku spor mucıze sekılde daraltıyor valla :)Ama vereceksin kilo tabi her pes ettiğimizde nefsimiz daha da güçleniyor. Ben şuna karar verdim diyelim (Allah korusun) pes edecek noktaya geldim, ilerleyemiyorum, kilo veremiyorum veya kilo veriyorum ama nefsime engel olamıyorum canım sürekli bir şeyler çekiyor, sadece ara vereceğim 1 gün veya 2 gün daha fazla değil. Tamamen bırakmaktan bin kat daha iyidir. Çünkü yeterince kilolu gezim daha fazla böyle yaşamak istemiyorum. O yüzden canım veremezsem diye bir şey yok kelimelerimize de dikkat edelim. Verememek yeterince elinden geleni yaptığın halde sonuç alamamakla olur halbuki diyet konusunda ne kadar emek verirsek karşılığını alırız. Çok abarttım ama hassas noktam oldu bu kilo artık, birisinin ufacık pes etme ihtimali bile beni çok korkutuyor