1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Aramıza katılanlar ve daha katılacak olanlar. Sizlere tekrar şunu belirtmek istiyorum. Burda kimse birbiriyle yarışmıyor. Burda hep beraber yavaş yavaş rahat bir şekilde kilo veriyoruz. Kimse kendini birşey için zorunlu hissetmesin. Burda beraber kilolarımız hakkında sohbet ediyoruz, öğünlerimizi paylaşıyoruz, sporlarımızdan bahsediyoruz. Herkes vakit buldukça yazabilir bilgilerini paylaşa bilir sonuçta aramızda geç saatlere kadar çalışanlar var ve durmadan yazamazlar belki ve bu hiç sorun değil. Bazı yerlerdeki gibi tartılma günü ve zorunluluğu yok (herkes aynı değildir ve bunu kendine göre ayarlamalı), tartı resmi zorunluluğu yok (kimse guruba birşeyleri ıspatlamak zorunda değil, kilolarınızı kendiniz için veriyorsunuz bizim için değil).
Kısacası bu gurupta kendinizi rahat hissedin. Acelemiz yok. Yavaş yavaş sağlıklı ve güvenli adımlarla kilo verme yoluna giren bir guruptasınız :))

terk etme tabiii burda da hirslaniriz zamanlaaa birbirimizi motive edelimmm

Sizede arada ugrayacagim canim isterseniz tabi ben sizleri de cok sevdim ama benim biraz daha didiplinli duzenli ve hirsli bir gruba ihtiyacim oldugunu dusunuyorum herhangi birinden veya durumdan rahatsiz oldugum icin bu karari almadim sadece benim icin bu sekilde daha iyi olacagini dusunuyorum

Nasıl istersen cnm :) daha önce de dedim bu grupta hiç bir zorunluluk yok herkes istediği gibi yapabilir diyetini istediği zaman buraya yazıp bilgilerini paylaşa bilir :)

Evet biliyorum burda bir zorunluluk yok ama beni zorunlu tutacak kacamak yaptigimda spor ile cezalandiracak birebir menu takibi yapip nerde nasil bir hata yaparsam uyaracak ve hergun bu sekilde daha da azimle gelecek saglikli beslenmeye dayali bir grup benim icin daha iyi olacak
Herkes kendini bilir tanir neye ihtiyaci oldugunu da bilir
Benim ne bu topicle ne de sicakcik arkadaslarimla problemim var hepinizi seviyorum

Hepinize basarilar diliyorum kizlar umarim hepimiz fit vucudumuza kavusuruz nasil ve hangi yontemle istiyorsak
Ben haber vermeden de gidebilirdim ama bunu sizlere yapmak istemedim bilginiz olsun istedim hepiniz benim icin degerlisiniz hepimizin amaci ayni saglikli bedenlerimize geri donmek
Vazgecmek yok nasil stiyorsak o sekilde devam edelim birakmayalim yeter kocaman opuyorum hepinizi

Kızlar yorumlarınızı şimdi okudum sans_sans bu şekilde motive olacaksan dene bakalım ama arada bizede yaz en azından bilelim kilolardan kurtulan birinin daha oldugunu :)) kızlar bu arada nasıl geciyor hafta sonu diyet günlüğünüz? E Elispo gözünaydın canım ve sana kolay gelsin :)

Selam
Evi eşim makine ile almıstı sadece vileda yaptım yemegımı yaptım ve oturuyorum. Yemegımınyıyıp ki atlayamam sonu abur cubur oluyor pazara gidicem sporumu ikindiye dogru yaparım aksam da büyük sınav var kızlar. Arkadaşımıza gideceğiz illaki ikramlık vardır napcam bakalım

Katre sen ne yapcan ne sporu

Bu arada ben Eskişehirdeyim sizler nerdesiniz merak ettim. Şehirlerinizi yazar mısınız.

Gün içinde tekrar görüşürüz sevgiler

Tatlım akşam bi sınavda bende var kaynanamlar gelecek :))) elektrikler gitti bende yürüyüşe çıkacağım birazdan izmirde yaşıyorum ben :)

Daha onceki yazilarda gormemistim canimm k. Bakma fikir olsun diye ortaya attim sadece

Merhaba
Ball grubun özellikleri tam benlik. Uzun yıllar günlük tutmul ben bu rayı çok sevdım fikrine sağlık.
Katre kımbılır sevgılı kaynişine neler hazırladın sana mı gelseydik ne?

Oglen corba ıctım tam kase ve etlı sebze yemegı 6 kaşık ve az ballı kabak yedım ona ragmen 15 de acıkmısım neysekı kahve ve sporla az gın iştahımı bertaraf ettım. Aksam oturmaya gıdecegım ıcın sadece yogurtla aksamı gecıstırdım umarım genede gece gece abartmam.

Herkese pişmanlık doğurmayan bir gece diliyorumm.

Siz sporlarınızı hangi saatlerde yapmayı tercih ediyorsunuz? Ben işten sonra arada yürüyüş yapıyorum ama sabahları işe gitmeden mi yapsam diye düşündüm kararsız kaldım çünkü zaten çok erken kalkıyorum :/ sabahları şu açıdan daha iyidir diye düşündüm, daha az insan var ve yürüyüş yerine koşu yapabilirim.. akşamları çok insan oluyor dışarıda ve rahatsız oluyorum koşamıyorum çekindiğim için :/

Ben 1 haftadir aksamustu 5 gibi yapiyorum fakat havalar duzelince bende sabah disarida yapmayi planliyorum bence firsatin varsa sabah yap hem daha dinc olursun gun icinde hemde aksam saatleri dedigin gibi cok kalabalik oluyo disarisi balll8

E Elispo canım cok bir şey yapmadım sadece cayını yanına kek yaptım benimkiler cinstir biraz asla bişey yemezler (form tutuyorlar akıllarınca ama herseyi yapıp bize getirir) ben diyetteyim diye bozuk atıyorlar eskidende istemezdim simdide istemiyorum onlardan birsey :) ama laftan anlayan kim cok cektim bu durumdan :))) kendileri yemez bize gönderirler ye diyede felaket baskı yaparlar :)) sen yaza gel yaparım ben sana merak etme :)) ama bi kilo vermek lazım :)) bu arada yazdığın seyi cok begendim (pişmanlık doğurmaya n gece) balll8 hadi bakalım ay sonunda inşallah şaşırtıcı bir düşüş yasarsın

Kızlar ben çalışmadığım için gündüz cıkıyorum yürüyüşe ama bazen akşamlarıda eşimle cıkıyoruz balll8 sabahları çok karanlık oluyor bilmiyorum nerde yaşıyorsun ama bence yaza dogru sabahları cık. Şimdi sadece işe gitmeden yarım saat evde yapsan faydası olur bence :)) hem daha dinç olursun

Hello
An itibariyle ikinci misafirliğime gidiyorum.
Ben sporu ikindiye dogru yapıyorum acıkmıs olan karnım sporla doyuyor cunku
Sbah zaten vaktım yok
Katre o zaman ıyıkı sana gelmıyoz gıttıgım yer daha hazırlıklı
Gıdıyoz gorusmek uzere

Ben almanyada yaşıyorum. Doğru çok karanlık oluyor. Ben eskiden sabah 5 de okula giderdim yolum uzundu. O saatlerde koşu yapan insanları görürdüm hep. Ben işe gitmek için saat 05:45 de kalkıyorum yani bende 05:00 kalkıp 05:15 gibi evden çıksam 30 dk koşu yapsam yetermi sizce? Yada 40 dk mı yapayım? En geç saat 06:00 da evde olmam lazım çünkü 06:40 da iş için yola çıkmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…