1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Gunaydın

balll8 sabah sporunu kahvaltıdan 30 dk sonra yapmalısın kahvaltısız yaparsan kastan gider kahvaltıda süt içersen laktoz toleransı mı neyse adı o olusur cok bıtkınlesırsın ( ben yaya karsıya gecerken ezılıyordum cunku kosamamıstım o derece kötü olur o durum ) spor konusunu arastırınca okuduklarım bana söylenenler bunlar cnm. Bir de Spor da vucut 25 dk dan sonra yag yakar ben o yuzden 40 dk dan az spor yapmam. Bunlara göre en avantajlı kararını verırsın tatlım.

Kızlar sün tiramisu yedimmm makarna salatası yedimmm unlu kurabıyeler sütlü nuriyeler yedimmm. Velhasıl gene izindeydim. Ama sabah 72 cıktım ne hıkmetse. Bugun sporumu 1 saat yapıcam. Aksama balık ızgara yıcem hep hafıf gecırcem. Yarına bari 71 li rakamları görsem keşke.
Almanyada nerdesin balll8 eşim köln doğumlu

Sevgıler

Sabah yemek yiyip yemem konusunu bende araştırmıştım bazıları yemeye karşı diğerleri yiyin diyor. Ben ikisini de bi deniyeceğim hangisinde kendimi daha iyi hissedersem onu seçicem. Canım ben münih de oturuyorum. Menüler harika :)))))

Merhaba kızlar
Nasıl gectı pazarınız???
Ben balık yapmadım ama 1.30 saat spor yapınca akşam yemeği için hiç iştahım kalmadı yemedim. İnşallah abur cubura düşmem.
Sizden ses soluk yok ???

Merhaba kızlar
Nasıl gectı pazarınız???
Ben balık yapmadım ama 1.30 saat spor yapınca akşam yemeği için hiç iştahım kalmadı yemedim. İnşallah abur cubura düşmem.
Sizden ses soluk yok ???
Canım bende balık yapacaktım güya fiyatlar almış başını gitmiş sinir oldum almadım :) sabah kahvaltı yaptım spor niyetine kemeraltını altüst ettik aksama kadar gelince bir kase işkembe çorbası içtim mis gibi oldum :)))

Merhaba kızlar
Nasıl gectı pazarınız???
Sizden ses soluk yok ???
Spordan sonra nasıl acıkmadın merak ettim :)))) ben hep acıkıyorum. Yarından itibaren sabah koşusuna çıkmaya başlayacağım.. şimdiden kalkmaya üşeniyorum ama ilk haftayı atlatınca alışırım heralde. sabahları yaparsam güne enerji dolu başlarım hem ,,spor yaptım diyetimi bozmiyayım boşa gitmesin spor,, düşüncesi olur hemde akşama daha koşmaya çıkıcam derdim de ortadan kalkıyor, zaten işten çok yorgun geliyorum

Kemeraltı kızlar agası hanını cok severım ıllakı ugrarımm. Cocuk ıkı gun once balık yedık deyınce karnbahara döndüm.

Belli bir süre yoğun spor yapınca vücut endorfin salgılıyor ya oyuZden tokluk oluyo bende.

Sabahları aç karnına yaptığım dönemde karnımdan kas fışkırıyordu adeta ahhhh o eski günlerr :)
Bı arada okulun cevresınde boş derste koşuyordum deli diyorlar bana desinler değişemem. Fit hoca diye ad takmıştı çocuklar.

Varya eşim muhabbet beklemese erkenden yatıcam çunku erken uyumak uzun uyku en çok kilo verdiren şey ah ah.

Mecbur 23 u beklicem

Bi balık bulduk habire onu alıyoz şu ara kopaz mı ne ızgarası muhtesem tavsıye ederim katre angaralı gelin

Canım valla kütük angaradaydı ama Türkiyenin her bölgesinde yaşadım :) balıga cok düşkünüm tatlı su tuzlu su balıgı farketmez ama o dediğini duymadım gopez olabilir mi adı???

Tatlım evdede tartısma konusuydu senın dedıgın cnm babam 3 tanesi 1 küsür kilo geldi deyince kupes o kadar buyumezki dedi biz de onu arastırıyorduk ama kupes yada gopez adıyla.
Izgarasını cok begendım fıyatıda fena degıl bız bırer tanesı ile doyduk mısır unu cok yakısıyor

Gunaydın tatlı arkadaşlarım

Bugun tipik bir kahvaltıyla güne başladım. Zeytin peynir acuka yymurta iki dilim ekmek. Oglen corba yıcem okulda aksama kereviz yapcem nasip :)
Sporuda gelince okulda gene 16 30 17:30 arası yapıcem.

Balll cnm kalkabildin mi sporunu yapabildin mi umarım iyi gelir sabah sporu. Hepınıze sevgıler bol diyetli günler

Günaydın. Kızlar kalkamadım yaaa. Baya zor olucak benim için anladım..

Slm
Üzülme balll8 bır iki gun zorla kalkıp yaptıgında vucut kendısı uyanmaya baslar. Gecede geç yatmazsan olur bu iş tatlım.

Kızlar merhabalar, balll8 bence bu hafta sadece uyanınca yarım saat birşeyler yap hem böylece yavas yavas bedenin alışır haftayada dısarı cıkmaya başlarsın yoksa uyansan bile bence senin için fazla yorucu olacak birden başlamak yinede sen bilirsin

Merhabalar
Okuldan gelır gelmez mutfak bango düzeni aksam yemegı telaşı. Yeni oturdum elimde kahvem :). Katre balll8 sizde durum nedir

Kahve aonrası 1 saat elıptık yapıcam bakalım gene tok mu inicem

Bugün yemeğime dikkat ettim az yedim çünkü yediklerim baya doyurucu şeylerdi. Alışverişe gittim öyle biraz yürümüş oldum. Bakalım yarın sabah nasıl olacak siz neler yaptınız bugün

Merhaba

Yemek spor rutınının yanı sıra puaca yaptım cok begenıldı. Yemıcem ama. Bugun ınternetten ıkı alısverıs yaptım zayıfladıgımda gıymek ıcın tulum aldım kendıme :=)
Bırde sınıf ıcın teknık gezı planladım öle işte

Senın branşın nedır balll

Ben anasınıf öğretmeniyim
Onu sordun sanırım :))))

Evt cnm onu sordum meb e bağlı olarak mı gorevlendırıldın yoksa alman hukumetının ogretmenı mısın

Kızlar bugun arkadaşıma gittim az dedikodu yaptık :)) diyete dikkat ediyorum ama bu sıralar su içemiyorum :) E Elispo süper olmus tulum seni gaza getirir diye düşünüyorum :) güle güle kullan. Valla ben iyice işsiz moduna girdim örgü başladım kendime hem dizi izliyorum hem örüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…