Ben almanyada yaşıyorum. Doğru çok karanlık oluyor. Ben eskiden sabah 5 de okula giderdim yolum uzundu. O saatlerde koşu yapan insanları görürdüm hep. Ben işe gitmek için saat 05:45 de kalkıyorum yani bende 05:00 kalkıp 05:15 gibi evden çıksam 30 dk koşu yapsam yetermi sizce? Yada 40 dk mı yapayım? En geç saat 06:00 da evde olmam lazım çünkü 06:40 da iş için yola çıkmam gerekiyor.
Sabah yemek yiyip yemem konusunu bende araştırmıştım bazıları yemeye karşı diğerleri yiyin diyor. Ben ikisini de bi deniyeceğim hangisinde kendimi daha iyi hissedersem onu seçicem. Canım ben münih de oturuyorum. Menüler harika :)))))Gunaydın
balll8 sabah sporunu kahvaltıdan 30 dk sonra yapmalısın kahvaltısız yaparsan kastan gider kahvaltıda süt içersen laktoz toleransı mı neyse adı o olusur cok bıtkınlesırsın ( ben yaya karsıya gecerken ezılıyordum cunku kosamamıstım o derece kötü olur o durum ) spor konusunu arastırınca okuduklarım bana söylenenler bunlar cnm. Bir de Spor da vucut 25 dk dan sonra yag yakar ben o yuzden 40 dk dan az spor yapmam. Bunlara göre en avantajlı kararını verırsın tatlım.
Kızlar sün tiramisu yedimmm makarna salatası yedimmm unlu kurabıyeler sütlü nuriyeler yedimmm. Velhasıl gene izindeydim. Ama sabah 72 cıktım ne hıkmetse. Bugun sporumu 1 saat yapıcam. Aksama balık ızgara yıcem hep hafıf gecırcem. Yarına bari 71 li rakamları görsem keşke.
Almanyada nerdesin balll8 eşim köln doğumlu
Sevgıler
Canım bende balık yapacaktım güya fiyatlar almış başını gitmiş sinir oldum almadım :) sabah kahvaltı yaptım spor niyetine kemeraltını altüst ettik aksama kadar gelince bir kase işkembe çorbası içtim mis gibi oldum :)))Merhaba kızlar
Nasıl gectı pazarınız???
Ben balık yapmadım ama 1.30 saat spor yapınca akşam yemeği için hiç iştahım kalmadı yemedim. İnşallah abur cubura düşmem.
Sizden ses soluk yok ???
Spordan sonra nasıl acıkmadın merak ettim :)))) ben hep acıkıyorum. Yarından itibaren sabah koşusuna çıkmaya başlayacağım.. şimdiden kalkmaya üşeniyorum ama ilk haftayı atlatınca alışırım heralde. sabahları yaparsam güne enerji dolu başlarım hem ,,spor yaptım diyetimi bozmiyayım boşa gitmesin spor,, düşüncesi olur hemde akşama daha koşmaya çıkıcam derdim de ortadan kalkıyor, zaten işten çok yorgun geliyorumMerhaba kızlar
Nasıl gectı pazarınız???
Ben balık yapmadım ama 1.30 saat spor yapınca akşam yemeği için hiç iştahım kalmadı yemedim. İnşallah abur cubura düşmem.
Sizden ses soluk yok ???
Ben anasınıf öğretmeniyimMerhaba
Yemek spor rutınının yanı sıra puaca yaptım cok begenıldı. Yemıcem ama. Bugun ınternetten ıkı alısverıs yaptım zayıfladıgımda gıymek ıcın tulum aldım kendıme :=)
Bırde sınıf ıcın teknık gezı planladım öle işte
Senın branşın nedır balll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?