• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1şubat2017 kilo vermeye başlayalım

Gunaydın kızlar
Yeni bir diyet günü daha. Nihayet tartıda 71,2 yı gordum cok mutlu oldum.
Sabah tipik bir kahvaltıyla başlıcam. Oglen corba niyetliyim aksama ızgara balık ve salata.
Hepınıze bol diyetli günler

Gunaydın kızlar
Yeni bir diyet günü daha. Nihayet tartıda 71,2 yı gordum cok mutlu oldum.
Sabah tipik bir kahvaltıyla başlıcam. Oglen corba niyetliyim aksama ızgara balık ve salata.
Hepınıze bol diyetli günler
Güzel sonuçlar başlasın artık ❤

Kızlar merhabalar bütün gün evi temizledim yazamadım size :) akşam sanırım biraz kacıracagım malum sevgililer günü dışarda olacağız :) hepinizin sevgililer günü kutlu olsun çok mutlu olun eşinizle, sevgilinizle... İkiside yoksa sevdiklerinizle :KK50:

Umarım güzel bir gün geçirirsiniz :))) bugün keyfini çıkarın :)))))

Bugün 5 tane çocuğu 6 kişilik bebek arabasına oturttum 2 saat yürüyüşe çıktım. Ne yokuşlar çıktık indik.. kollarımı ve bacaklarımı hissetmedim 2 saat sonra haha bugünlük sporum :p

Iyı eglenceler katre.
Ball senınde sevgıler gunun kutlu olsun arkadasım
Bugun okuldan cok yorgun geldım hele oglumun veli toplantısı da eklenince eve zor geldım. Dedıgım gıbı oglen corba ocmıstım aksamada ızzgara balık yaptım. Bıraz uyumusum. Ardından hıc yapmamak dan ıyıdır hem az yapayım kaslarım dinlensin diye 15 dk eliptik yaptım.
Cay icip dinleniyorum biz de en guzel gun sadece evlılık yıldonumu oldugu ıcın beklentim yok. Dinlenince brownie yapıcam yarın arkadaslarım gelicek.

Ama bende yazılanları okumak istiyprum çok tenha burası :-((

Bugün 5 tane çocuğu 6 kişilik bebek arabasına oturttum 2 saat yürüyüşe çıktım. Ne yokuşlar çıktık indik.. kollarımı ve bacaklarımı hissetmedim 2 saat sonra haha bugünlük sporum :p

Bu dikkatimden kaçmış.
Ball bu cok agır bı spor olmus bence cnmm baya baya hemde bravo

Bu dikkatimden kaçmış.
Ball bu cok agır bı spor olmus bence cnmm baya baya hemde bravo
6 kişilik bebek arabası geldi sonunda anaokuluna fırsat bulmuşken hemen kullandım :))) ama hergün olmuyor malesef.. diğer sınıf da gezmeye gidiyor arada.. bu arada sabah kalkma işini hala beceremiyorum.. saati kuruyorum ama kalkamıyorum..

Gunaydınn
Balll sabah kalkmak zor 5 de kalkmak daha zor. Mesaın kacta bıtıyor gelınce spor yapamaz mısın ?
Katre dün gecenı anlat bakalımm nerdeydiniz nasıldı hediye var mıydı ? SiZin kaçıncı yılınız?
Videoyu izlersen biZim neden kutlamadıgımızı anlarsın :)

Bugun tipik bir kahvaltı ile başladım harika bir browni var evde ama yemicem. Cafe fernando nun tarıfı. Ful cikolatalı
Oglen brokoli aksama kuru fasülye süşünüyorum. Bu arada 1.30 saat spor yapmak istiyorum.
Siparıs verdıgım tulum yola cıkmıs tahmınımce cuma elımde olur. :)

Hepınıze iyi günler kızlar :KK200::KK200::KK200:

E Elispo Canımmmm gayet güzeldi akşam.Baya eğlendik :)) fasıllı bir mekandı videoyu izledim aynı nedenler bizede vardı ama cok acılmadık :) biz eşimle 2009 da tanıştık 2014 te evlendik :)

hergün farklı başlıyorum işe
Pazartesi 08:00 - 16:30
Salı 07:30 - 16:00
Çarşamba 07:30 - 15:30
Perşembe 07:30 - 16:00
Cuma 08:00 - 17:00
Ama çok yoruluyorum bütün gün :/ günde 30 dk ara verebiliyorum. Çocuklar yattıktan sonra da 1 saat boş oluyor o sıra da da işlerimizi hallediyoruz anaokulunda dosyalar felan.. onun dışınde hep hareket içindeyim. :D

Ball cok Yorucudur bencede ama gekınce 20 dk yurusen oda kar arkadasımm
Katre ıkramlıklarım cok guzeldı dayanamadım ama aksamda yemıcem ve ıkı kat apor ıcımınrahatlatıyo tabı
Sen nıye yapamadın ah spora hep vakıt var bende şukur. Pazar gunungene öısafır alıcam ben mısafırlıkte ızın verıyom kendıme heheh. Can bu cekıyor ıste

Back