1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

nazar Değdi bize sanırım herkes hastaliklarla uğraşıyor herkese çok gecmisler olsun arkadaşlar hadi toparlanalim artik

hiç sorma canım yaaa benimde kolumun ağrısı geçmiyor geçen hafta hergün kas gevşetici ağrıkesici iğne yaptırdım boyun fıtığıma iyi geldi bu iğneler ama kolumun ağrısına gram etki etmedi romatizmalmidir nedir anlamadım ama geçecek sporlada destekleyecem tedavimi hareket şart

Günaydın hanımlar,mutlu haftalar,inşallah bu hafta toplaşırız eskisi gibi bol muhabbetli günlerimize başlarız.
Bende regl oldum bi kaç güne şişliği ve tatlı isteği gider.Havalar iyi giderse yürüyüşlere başlıyorum.

ranaşevval'e hayırlı olsun bebeği,inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah.
redvelvecupcake,Nehir'cim tebrik ederim seni de.70li kiloları gördün sanırım.Maşallah.Darısı bizim başımıza.
günessel ,5 kilo yüzünde çok farketmiş.Vücudundada farketmiştir muhtemelen.Spor da yapıyorsun sıkılaşmışsındır.
Aysun,wetu,ekim,sara tekrar hoşgeldiniz kızlar
milad hadi dön artıııkkkkkk !!!

tekrardan hoş buldum spor şart canım başla yürüyüşlere

bende haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum diyete ara verdiğim zamanda bile sporu aksatmadım

Merhaba kızlar cok tesekkur ederim hepisiz cok sag olun amin inşallah allahim hayırlısiyla almayi nasip eder rapbim isteyenlerede versin ama ben hala inanamiyorum şoktayim bana süpriz oldu spiral var nasil oldu hala inanamiyorum
Çarşamba doktora gidecem insallah hayırlı haber verir saglikli olsunda varsin 4 cü olsun

Tebrikler canim rabbim herseyin hayirlisini versin

merhaba cnm hoşgeldin
kahvaltın çok güzel ama ah keşke o patatesler olmasaydı
bende eskiden senin gibi kalmasın dökülmesin ziyan olmasın diye midemi çöp gibi kullanıyordum
ama lütfen yapma bu kötülüğü kendine
merak etme ziyan olmaz ben çöpün yanına bi poşet ayırdım yiyecek artıkları için
onu çöpün yanına bırakıyorum hem gereksiz yere vucuduma kilo bindirmiyorum
hemde kediler köpekler kuşlar sebepleniyor

Türkiye'nin en kapsamlı alışveriş sitesi www.markazadem.com açılışa özel % 70 indirim 9 taksit ve kapıda ödeme seçenekleri ile hizmetinize sunulmuştur. İlk 20 üyeye hediye çeki gönderilecektir.
her yere link atıyorsun burası reklam yapma yeri değil

haklısın canım yaptığımın hata olduğunu biliyorum daha dikkatli olacam

dünkü menüm
kahvaltı öncesi
1 yeşil çay cai 3 kuru kayısı
sabah kahvaltım
haşlanmış yumurta
1 dilim glutensiz ekmek
siyah çay
4 zeytin
peynir
1 hindi füme çeyrek domates
akşam
ızgara tavuk göğsü
domates biber
1,5 lt su
2 minicik yulaf kepekli poğaca
3 kestane
nescafe ve kapanış :)

nescafeyi şekersiz içtin umarım eğer öyleyse menün güzel

ooooh süper o halde bu arada geçn gün resmini gördüm hem çok güzel hemde çok tatlı birisin ve beş kilo bayağı belli olmuş ayrıca bencede makyajsız halin çok daha güzel
çok teşekkür ederim cnm insanın kalbinde ne varsa karşısındakinide o gözle görürmüş

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

dünyada nasibi varsa istediğini yap gelecek kuzu yine de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…