1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Al benden de o kadar canim.hem bebek var hem calisiyorum.spor yapmak cok isterim ama bu havalarda ve kisa gunlerde zor.gunler uzasin ve havalar acsin ilk isim gunde yarim saat yurumek olacak ve oglumu parka gotururken yuruyus yapmak
o yuzden o kuralin yanina parantez icinde istege bagli yazalim mi ?

Aynen katılıyorum canım.

Ben diyet konusunda sağladığım istikrarı spor konusunda hiçbir şekilde sağlayamasam da hiç sarkma yaşamadım. Diyetisyenim bunu kiloları bir anda değil, uzun vadede almış olmama bağlıyor. Örneğin 3 ayda 30 kg almış olsaymışım, kilo verme sürecinde sarkma yaşama ihtimalim daha yüksek olurmuş.

Ne mutlu sana canim.dogum yapmis bir kadin olarak da sarkmanin olmamasi super.

Hosbulduk canim tesekkur ederim:)

Haklisiniz canlarim bu konuyu istege bagli hale getirelim . Zaten haftada 3 gun diye belirtmiştim.
Konumuz hazir. Katilimcilari da siraladim tomurcugum unuttugum var mi diye bakar mısın gec olmadan duzenleyeyim ayip olmasin

Hosgeldin miladcim ozlettin kendini ama aşk olsun baktim da yeni topikteki listede kendimi goremedim benden kurtulacaginizi mi zannetiniz siz nereye ben oraya

Canim destina uzun zamandir ugramiyor ama onu ekle istersen gelir belki.bi de ilkay80 ve şahesteyi unutmussun onlar aktif canim.

Hosgeldin miladcim ozlettin kendini ama aşk olsun baktim da yeni topikteki listede kendimi goremedim benden kurtulacaginizi mi zannetiniz siz nereye ben oraya

Canim kusura bakma ne olur aceleden ve su pis unutkanlik illetinden kaynakli. Ilkayi da unutmusum cok ozur dilerim AYRILMA ZATEN:)

Ben kacar canlarim yarin yeni sayfamızda bulusmak üzere
Iyi geceler

Sukurler olsun kavusturana ayyy hos geldin canim benimmm

Teşekkür ederim canim sagol

Canim sende hoş geldin

kahvaltım
1 yeşil çay
3 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 siyah çay (tatlamdırıcılı)
1 minik dilim kendi yaptığım pide (sağlıklı)
azcıkın peynir lıght
1 krem peynir lıght
ve 3 zeytin
öğle 6 badem bir kase yoğurt
ara 2 bardak yeşil çay (demleme)
kıymalı yumurta
1 minicik poğça (kepekli yağsız)
1 saat sonra süt
akşam yemeği yumuşacık dana biftek
1 dilim gulitensiz ekmek
1 saat sonra sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su
(bu arada kabızlık şikayeti olanlar süt tüketsin)

Canim bizim bu topikte ki kizlar yeni bir sayfa actilar oradan devam ediyoruz milad 2015 diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…