1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Hosbulduk canım benim. Dikkatli arkadaşım benim kacar mi senden:) tamam yarim yeni bir topikte buluşuyoruz o zaman. Son karar icin seni beklicektim ama sen de gelip onay verdiğine göre tamamdir ortagim. Diğer kızların itiraz edecegini düşünmüyorum bu yenilik hepimize iyi gelecektir. topik icin Isim onerilerini bekliyorum kızlar bu gece acip yarin baslayalim inşallah.

Peki canim o zaman yeni bir soluk gelsin hepimiz yeni bir baslangic yapalim.bende yepyeni bir liste duzenlerim.hepimizin baslangic kilosu yarin bildirecegimiz kilolar olsun ne dersiniz.
Bir yola ciktik hepimiz.anca beraber kanca beraber derler ya o hesap bizimki de.ne yaparsak yapalim kopamiyoruz bir araya getiriyor bizi birseyler.insallah bundan sonra da birlik icinde devam ederiz canim.

"2015 Fistiklarinin diyet günlüğü"
"Miladımız--》2015"(megonamanlik sanmayın lütfen bu yil miladimiz olsun istiyorum. O yüzden )

Ilk onerilerim fikirlerinizi bekliyorum.

Super fikir. Bu defa daha azimli olmak zorundayiz. Saka maka yaz geliyor. Yine hüsrana ugramayalim.

TE="metra, post: 39593431, member: 652192"]Ben cok begendim canm[/QUOTE]
Hangisini:) ikisinide mi

"2015 Fistiklarinin diyet günlüğü"
"Miladımız--》2015"(megonamanlik sanmayın lütfen bu yil miladimiz olsun istiyorum. O yüzden )

Ilk onerilerim fikirlerinizi bekliyorum.
Yok canim ne alakasi var megalomanlikla.senin ne karakterde biri oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.rahat ol
guzel isim bana uyar canim.cogunluk ne diyecek bakalim.

Canim sen nasılsın? Neler yaptın toparladin sanırım. Moralini bozmustu diyetisyen bozuntusu.simdi Moralin motivasyonun iyi mi?

bende iyiyim canım bugün bende yeniden diyete başladım sabah yazmıştım okudunmu bilmiyorum

sende yeni kararlar almışsın yeni topik gibi banda uyar hiç farketmez ha burası ha başka bir topik yeterki gitsin bu kilolar

Yok canim ne alakasi var megalomanlikla.senin ne karakterde biri oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.rahat ol
guzel isim bana uyar canim.cogunluk ne diyecek bakalim.

Sagol canim ailemle birlikte hissediyorum kendimi zaten. Bana böyle hissettiren de sizlersiniz. Canlarim iyi ki varsınız
Sizinde fikirlerinizi alayim. Varsa aklınızda isim yazin lütfen

Kızlar ben yeşil cay demliyorum. Yaklaşık 1 saat var yatmama o zamana kadar karar verip açalım yeni topigimizi. Böylece hep beraber yeni bir başlangıç heyecaniyla Merhaba diyelim yarına.

Birinci sayfamiza belli başlı bazı kurallar ekleyelim canlarım. Ve topige devam edenleri belirtelim. Kadromuz belli olsun.

Kurallar için fikir alabilir miyim sizden. Ortak noktalarimiza göre kurallarimiz olsun.

Gunde en az 2 fincan yeşil cay icmek
En az 2.5 lt su içmek
En az 30 dk spor
Vb.
Bu arada ranasevval cok sevindim canim. Göz aydinligi olacak hayırlı bir evlat olsun inşallah. Aramızda kal olur mu en azından cok kilo almadan atlatirsin hamileligi

Peki o zaman bende fikrimi soyleyeyim.
yalnizca 2015in fistigi degil tum yillarin fistigi olmak istiyorum ve MILADIMIZ 2015 secenegini tercih ediyorum

Hergun duzenli menu paylasmak,
bildirim yapamayacagini onceden soylemek,
Simdilik aklima gelenler bunlar cnm

Birinci sayfamiza belli başlı bazı kurallar ekleyelim canlarım. Ve topige devam edenleri belirtelim. Kadromuz belli olsun.

Kurallar için fikir alabilir miyim sizden. Ortak noktalarimiza göre kurallarimiz olsun.

Gunde en az 2 fincan yeşil cay icmek
En az 2.5 lt su içmek
En az 30 dk spor
Vb.
Bu arada ranasevval cok sevindim canim. Göz aydinligi olacak hayırlı bir evlat olsun inşallah. Aramızda kal olur mu en azından cok kilo almadan atlatirsin hamileligi
Hergun duzenli menu paylasmak,
bildirim yapamayacagini onceden soylemek,
Simdilik aklima gelenler bunlar cnm

Tamam canim cok iyi :) akliniza geldikce soyleyin lutfen

Miladcım hoşgeldin, sırf senin yazdığını gördüğüm için giriş yaptım ve çok mutlu oldum.

Bence de yeni bir konu açmak çok iyi olur. Kural koymak da çok güzel ama ben kendi adıma spor konusunda sınıfta kalabilirim.

Bugün Alina' nın uyumasını beklerken ben de yorgunluktan emzirme koltuğunda uyuyakalmışım, eşim yatak odasına getirmiş beni hiç hatırlamıyorum düşün ki daha yeni uyandım.

Bebeği olan ve hem çalışıp hem okuyan anneler için spor konusu azıcık esnetilebilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…