- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Günaydın canım,Tomurcukkk yani senin menuler genel de harika bu menulerle ben olsam bayagi zayiflardim. Acaba neden yavas gidiyor. Diyetine basladiginda birden mi azalttin da vucut buna alisti o yuzden az gidiyor.
ben mesela kademe kademe azaltmayi düşünüyorum
Günaydın canım,
Aynen dediğin gibi ilk başladığımda birden azalttım.Ekmek,makarna,pilav ne varsa kestim.Hızlıca gitti kilolar.Ben aslında buraya başlamadan önce 117 kiloydum.Bu topiğe başladığımda 95 tim.İlk etapta hızlı gitti şimdi durgun.
Kahvaltılarım klasik genelde bazen yumurta haşlıyorum,öğlenleri de fix kepekli tost.Akşam da ne varsa ekmeksiz yiyorum.Vücut bu düzene alıştı sanırım.Biraz fazla yesem artıya çıkıyorum hemen.Daha da azaltamıyorum.aç kalıyorum.
Bi de ben spor yapmadığımda tek başına diyetle çok aktif kilo veremiyorum.Kıştan dolayıda spor yapamadım aylardır.Yakında yürüyüşlere tekrar başlıyorum inşallah.
Dün akşamı o kadar hafif tutmamın nedeni ise iki gün evdeydim kardan dolayı.ipin ucu kaçtı biraz,dengelemek istedim.
Akşam yemeğinden sonra da 2 avuç fındık yedim bu arada
Iyi aksamlar kizlar
Yine cok sessiz burasi @milad2014 canim gelde canlandir burayi...
Ben yinede menulerimi paylasiyim
Sabah ;.1 has.yumurta
5-6 catal patates kizartmasi
4 zeytin 1 kk peynir 2 dilim ekmek
Ara: 1 avuc leblebi yesil cay
Aksam: 1 tabak kiymali yumurta
2dilim ekmek
Ara 2 ceviz 2 parca cikolata
Suyu 3 litre icebildim
Cok sevindim bende Allah tamamina erdirsin saglicakla..supriz bebek mi dusunuyomuyduPek gelen yok yahu.......
Kizlar bu arada benim komsu ranasevval hamile 4. Ye.... supriz oldu bize cok sevindim ben
Supriz oldu yazmissin canm gozumden kacmis rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin isteyenlere olmayanlara hayirli evlatlar versinnCok sevindim bende Allah tamamina erdirsin saglicakla..supriz bebek mi dusunuyomuydu
Supriz oldu yazmissin canm gozumden kacmis rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin isteyenlere olmayanlara hayirli evlatlar versinn
Beyaz cay i ben de merak ediyorum acaba tad olarak yesil mi guzel beyaz mi tabiki sade halleriyle
Pek gelen yok yahu.......
Kizlar bu arada benim komsu ranasevval hamile 4. Ye.... supriz oldu bize cok sevindim ben
Amin canim spiral varken olmus... mucize gibi ya Rabbim isteyonce oluyor iste.
Darisi sara ya insallah
Cok guzel zayiflamissin nehircim kutluyorum seni..Selam kızlar,
Bugün diyetisyenime gittim ve tam 4 kg gittiğini öğrenince 1 haftada çok şaşırdık.Ödemim vardı ondan gitmiş çoğu ama 1.5 kg su da yağdan gitmiş. Bu yüzden bugün ödül günü verdi diyetisyenim.
Yarın aynen devam. Az kaldı artık sabırsızlanıyorum bir görebilseydim koruma dönemine geçtiğimi.
@milad2014 , çok merak ediyorum seni. Gelsen de bir iyiyim yazsan ne güzel olur canım.
Cok fark var canim bu senmisineksi 5 kilonun yüze yansıması
sizce fark varmı kızlarEki Görüntüle 1427131
evet cnm elbette bnm bak kolyemde yazıyor :)Cok fark var canim bu senmisin
Cok guzelsin canm sanki onceden yuzun sis gibiymisti 5 kilo bile bukadar fark etmis kilo verdikce insanin ozguveni geliyo dimi insallah basaricaz ve kurtulcaz artikkkevet cnm elbette bnm bak kolyemde yazıyor :)
çok teşekkür ederim cnm evet mesela makyajsız parfümsüz bakkala bile çıkmayan ben dün ev kıyafetimle rasgele bi topuz ve makyajsız sokağa çıktım kendime şaşırdımCok guzelsin canm sanki onceden yuzun sis gibiymisti 5 kilo bile bukadar fark etmis kilo verdikce insanin ozguveni geliyo dimi insallah basaricaz ve kurtulcaz artikkk
Bencede makyajsiz daha guzelsin canim hic gerek yok.. bakimli olmak ayri tabide abartili makyaji sevmiyorum bençok teşekkür ederim cnm evet mesela makyajsız parfümsüz bakkala bile çıkmayan ben dün ev kıyafetimle rasgele bi topuz ve makyajsız sokağa çıktım kendime şaşırdım
eksi 5 kilonun yüze yansıması
sizce fark varmı kızlarEki Görüntüle 1427131
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?