1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Canim hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Evet ucundan da olsa gördüm.
Tam 79 kg yum. :)

Bugünkü menümü yazayım

Sabah:
1 kk light beyaz peynir
1 dl çavdar ekmeği
Domates Salatalık
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara:
Sütlü şekersiz kahve

Öğle:
1 kase mercimek çorbası
Kuru börülceli salata tabağı

Ara:
200 ml light süt+3 adet limonlu eti form bisküvi

Ara:
1 kupa beyaz çay

Akşam:
1 küçük tabak menemen
1 dl çavdar ekmeği

Ara:
1 kupa limonlu yeşil çay+1 adet yeşil elma
Sütlü filtre kahve

öğle
1 tabak yayla çorbası
ara
1 elma
akşam
kendi yaptığım poğaça 1.5 tane
haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 tatlı kaşığı kadar da krem peynir
1 domates
bu ara yine canım sulu yemek görmek istemiyor benimkiler bezelye pilav yedi benim canım istemedi yaşasın kahvaltılıklarrr

öğlen saat 16:30 da bir portakal ve bir buçuk grisini yedim

akşam yemeği

bir tabak kıymalı kabak yemeği
küçük bir tabak bulgur pilavı
bir kase yoğurt
iki bardak şalgam suyu

şimdi soda içiyorum

ilerleyen saatlerde yeşil çay içecem
bugün bir saat aerobik yaptım
suyu istediğim kadar içemedim 1,5 lt anca oldu

uyumadan belki bir elma yerim

Slm kızlar nasılsınız? Hastaneden ciktik misafirler, bizim gittiğimiz misafirlikler derken ben kendimi bayagi saldim. Bir kac gündür rahat olmama rağmen de canim dikkat etmek istemedi. Sürekli diyet düşünmek ama bir türlü başarılı olamamak yordu beni.. neyseki bugun toparlandim ve yeni bir başlangic yaptim. Kilo almışım ama yenilgiyi kabul etmek istemiyorum.
Yine yeniden başladım

işte bu canım pes etmek yok

Diyet gunluklerini incelerken nisandabahar arkadasimizin yeni gunlugu cok hosuma gitti ve aklima yeni bir fikir geldi kızlar.
Bizde yeni bir başlangıç icin yeni bir gunluk mu acsak. Hedefe doğru kosar adim ilerleyen arkadaslarimiz olsa da nehircigim gibi cogunlugumuz iki ileri bir geri gidiyor. Yeni bir gunluk bi gitgellerimizi sifirlar belki. Daha iyi bir başlangıç yaparız belki. Bir yandan da bu gunlugede kiyamiyorum ama kemik kadromuzla yeni bir gunluk daha iyi olmaz mi ne dersiniz? ?

hoş geldin canım gözümüz yollarda kaldı merak ettik seni donmene sevindim bizi toparlicak ve hirslandiracak gaza getirecek yenilikler lazım.

Hoşgeldin canım sen yokken ev sahibi olmayan ev gibi burası

hoş geldin canım gözümüz yollarda kaldı merak ettik seni donmene sevindim bizi toparlicak ve hirslandiracak gaza getirecek yenilikler lazım.

Sağol canim. Çok özledim sizi. Ne diyorsun yani sence olur mu ?

Bana uyar

Hoşgeldin canım sen yokken ev sahibi olmayan ev gibi burası

Hosbulduk canim. Bu kısa ayriligin bana iki yondende artisi oldu hem kilo hem de motivasyon açısından:)) olsun bakalim. Her durumu avantaja çevirmek lazım dimi:) ne diyorsun yeni topige??
Hepimizin taze kana ihtiyacı var bence

Miladcim Bitanem hosgeldin.neyseki atlattin kosturmacayi sukur.sira kilo vermenin kosturmacasina geldi artik ihmal etmeyelim birbirimizi.
sen zaten miladini 2015 yaparak bir baslangic yapmissin, gozumden kacmadi yeni bir sayfa fikri de hic fena degil.bana uyar.siz nerdesiniz ben orda hic farketmez yani.burasi da olur kilo bildirimi yaptigimiz sayfa da yada yeni bir sayfa.insanin icinde olduktan sonra sayfanin ne onemi var ki dimi ama :)

Herkese selam
Sabah
1 dilim ekmek
1kk peynir
Domates
5 zeytin
Ara yapmadım
Öğle
2 yumurta ve 1dilim peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Yağsız tuzsuz salata
1 bardak ayran
Ara
1 avuç yer fıstığı
1 greyfurt suyu
Akşam
1 kepçe çorba
1dilim fırında makarna
1 bardak ayran
Hayırlısı olsun canım mucize bebek desene rabbim ol demiş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…