Gecmis olsun canim , ya benimde belim ve sirtim tutuldu stresten yuruyemiyorum deli oldumgünaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
Gecmis olsun canim , ya benimde belim ve sirtim tutuldu stresten yuruyemiyorum deli oldum
Tekrar geçmiş olsun annene canım.bizler de ağlanacak halimize gülüyoruz hep.Yaş ilerledikçe acısını daha çok çekmemek için şimdiden önlemimizi almalıyız...
annene çok geçmiş olsun canımm
hep birlikte vereceğiz öyle böyle gidiyor sonuçta ben bile 1 ileri 2 geri 3kg verdim ama tam 1 beden inceldim...
sağolun kızlar inş hep beraber kilo vericez ben inanıyorum ben daha önceden defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde vericem inanıyorum bu sefer kalıcı olucak artık verdiklerimi geri almak istemiyorum...annene geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ve herşeyin suçlusu obezite maalesef inşallah kurtulacaz bu obeziteden zaman zaman dibe vursakta yine ayağa kalkıp silşkelenip yolumuza devam etmek bizim elimizde yeterki sağlığımız yerinde olsun
sağolun kızlar inş hep beraber kilo vericez ben inanıyorum ben daha önceden defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde vericem inanıyorum bu sefer kalıcı olucak artık verdiklerimi geri almak istemiyorum...
sara ve castle çok geçmişler olsun ikinizede..
bu günkü menüm
sabah kalkınca bir muz
kahvaltı
haşlama yumurta
3 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
34 gr peynir
arada yeşil çay ve yaban mersini kurusu
öğlen tavuk suyuna şehriye çorba ,salata ve ekmek düşünüyorum
akşamda menüde çorba yumurtalı ıspanak var birazda ekmek yerim
değişiklik olmassa menüm böyle inş...
Selam kizlar,
Iki gundur hava muhalefeti yasayanlardan biri de bendim. Arabayi cikartamadim, otobusle gittim bata cika. Bir ara metrobus falan felcti, ardarda dizilmisler sok olduk gorunce.
Bugun sadece ogrencilere tatildi ama yarin icin neyse ki idari izinliyiz rektorluk tarafindan. Hafta arasi tatillerinden nefret ederim islerim aksadigi icin ama gercekten disarisi felaket durumda.
Neyse menumu yazayim.
Sabah:
1 adet haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalik
1 kupa limonlu yesil cay
Ara:
1 adet gun kurusu+1 parca cevizici
Ogle:
Firinda peynirli kabak
2 yk light yogurt
1 dl ruseymli ekmek
Ara:
1 kupa beyaz cay
Ara:
200 ml yarim yagli sut
Aksam:
1 tabak domatesli mantar sote
2 yk light yogurt
Salata
1 dl ruseymli ekmek
Ara:
Nescafe
2 adet limonlu form biskuvi
sabah menüm
bir kase et suyu sarımsaklı ekmek doğradım yedim dışarda lapa lapa kar yağıyo çok güzel gitti valla sıcacık
şimdide şekersiz çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?