geçmiş olsun canım dikat et kendine çabuk iyileşGünaydın kizlaaar burası da kar altında 2 gündür tatiliz ama maalesef ben cok hastayım 2 gündür yatıyorum normale dönünce menü paylaşmaya başlarım
Miladcim nerelerdesin 3 gündür
Gecmis olsun tatlim biran evvelGünaydın kizlaaar burası da kar altında 2 gündür tatiliz ama maalesef ben cok hastayım 2 gündür yatıyorum normale dönünce menü paylaşmaya başlarım
Günaydın kizlaaar burası da kar altında 2 gündür tatiliz ama maalesef ben cok hastayım 2 gündür yatıyorum normale dönünce menü paylaşmaya başlarım
Gecmis olsun tatlim biran evvel
iyiles dön aramiza sana yardimci birileri vardir insallah malum anneler hasta olunca bebisler perisan oluyo ev birbirine giriyo
Günaydın kizlaaar burası da kar altında 2 gündür tatiliz ama maalesef ben cok hastayım 2 gündür yatıyorum normale dönünce menü paylaşmaya başlarım
Kilo bildirimi yapmadın galiba salı günü. Verebildin mi acaba
Tatlim tatilden once 80 kg' yu gormustum. Tatilden sonra hasta oldum ve serum + ilaclardan 3 kg odem tutmusum ama yagdan hic kilo almamisim neyse ki, odem sokturucu ilac aliyorum bakalim son durum yarin belli olacak.
Merhaba arkadaslar giremedim dunden beri babam tiroitten ameliyat oldu dun sabah sonra aksa dogru bogazindaki damar patlamis ve kan toplamis bogazi ve tekrar ameliyata aldilar canim babacim bir gunde iki kez ameliyat olmus oldu ama bugun daha iyi cok sukur rabbim dermansiz dert vermesin kimseye
Tamam canim bu aksam yapalim beraber diger sayfaya yazarim aslinda bugun evde temizlik yaptim cam pencere utude yaptim yorulmustum amaaa gedefe ulasmak kokay degil sporu baya serdik toparlayalim atlik hedefimize ulasalim..Canim gercekten oyle ama ev benim umrumda olmuyor da çocuklar cidden perisan oluyir hem de cok ailemden uzaktayim.
canim spora başla artik yaaa bugun beraber devam edelim
Tamam canim bu aksam yapalim beraber diger sayfaya yazarim aslinda bugun evde temizlik yaptim cam pencere utude yaptim yorulmustum amaaa gedefe ulasmak kokay degil sporu baya serdik toparlayalim atlik hedefimize ulasalim..
Canim cok gecmis olsunMerhaba arkadaslar giremedim dunden beri babam tiroitten ameliyat oldu dun sabah sonra aksa dogru bogazindaki damar patlamis ve kan toplamis bogazi ve tekrar ameliyata aldilar canim babacim bir gunde iki kez ameliyat olmus oldu ama bugun daha iyi cok sukur rabbim dermansiz dert vermesin kimseye
Sabah bende isteksizdim aslinda buarada namazda yok ya kesintisiz yapiyim dedim isin icine girince zaten devami geliyo sura bura derken daha yeni bitirdim uzandim kanepeye aksam yemegi dusunuyorum. Sen ne yapcan aksama?Maşallah sana canim benm de temizlenecek ama canim hic istemiyor. Bugun sadece utu yapacam
Kotu ilmus canim ya cok cokmgecmis olsun
Canim cok gecmis olsun
allah acil sifalar versin
Tamam canim bu aksam yapalim beraber diger sayfaya yazarim aslinda bugun evde temizlik yaptim cam pencere utude yaptim yorulmustum amaaa gedefe ulasmak kokay degil sporu baya serdik toparlayalim atlik hedefimize ulasalim..
Merhaba arkadaslar giremedim dunden beri babam tiroitten ameliyat oldu dun sabah sonra aksa dogru bogazindaki damar patlamis ve kan toplamis bogazi ve tekrar ameliyata aldilar canim babacim bir gunde iki kez ameliyat olmus oldu ama bugun daha iyi cok sukur rabbim dermansiz dert vermesin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?