1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

günaydın fıstıklar
kahvaltı
çeyrek simit
sucuklu yumurta
eşimin bitiremediği
tostun dibi 1 dilim ekmek kadar bile değildi :))

Günaydın kizlaaar burası da kar altında 2 gündür tatiliz ama maalesef ben cok hastayım 2 gündür yatıyorum normale dönünce menü paylaşmaya başlarım
Miladcim nerelerdesin 3 gündür
geçmiş olsun canım dikat et kendine çabuk iyileş
miladın eşi ameliyat oldu ya şimdi gelen giden çoktur bakamıyordur kız cağız nete bile

Günaydın kizlaaar burası da kar altında 2 gündür tatiliz ama maalesef ben cok hastayım 2 gündür yatıyorum normale dönünce menü paylaşmaya başlarım
Gecmis olsun tatlim biran evvel
iyiles dön aramiza sana yardimci birileri vardir insallah malum anneler hasta olunca bebisler perisan oluyo ev birbirine giriyo

Gecmis olsun canim. Ben ce miladin yine internet paketi bitmis olabilir

Gecmis olsun tatlim biran evvel
iyiles dön aramiza sana yardimci birileri vardir insallah malum anneler hasta olunca bebisler perisan oluyo ev birbirine giriyo

Canim gercekten oyle ama ev benim umrumda olmuyor da çocuklar cidden perisan oluyir hem de cok ailemden uzaktayim.
canim spora başla artik yaaa bugun beraber devam edelim

Kilo bildirimi yapmadın galiba salı günü. Verebildin mi acaba

Tatlim tatilden once 80 kg' yu gormustum. Tatilden sonra hasta oldum ve serum + ilaclardan 3 kg odem tutmusum ama yagdan hic kilo almamisim neyse ki, odem sokturucu ilac aliyorum bakalim son durum yarin belli olacak.

Tatlim tatilden once 80 kg' yu gormustum. Tatilden sonra hasta oldum ve serum + ilaclardan 3 kg odem tutmusum ama yagdan hic kilo almamisim neyse ki, odem sokturucu ilac aliyorum bakalim son durum yarin belli olacak.

Once saglik tabiki canim zaten guzel ilerliyorsun

Merhaba arkadaslar giremedim dunden beri babam tiroitten ameliyat oldu dun sabah sonra aksa dogru bogazindaki damar patlamis ve kan toplamis bogazi ve tekrar ameliyata aldilar canim babacim bir gunde iki kez ameliyat olmus oldu ama bugun daha iyi cok sukur rabbim dermansiz dert vermesin kimseye

Kotu ilmus canim ya cok cokmgecmis olsun

Canim gercekten oyle ama ev benim umrumda olmuyor da çocuklar cidden perisan oluyir hem de cok ailemden uzaktayim.
canim spora başla artik yaaa bugun beraber devam edelim
Tamam canim bu aksam yapalim beraber diger sayfaya yazarim aslinda bugun evde temizlik yaptim cam pencere utude yaptim yorulmustum amaaa gedefe ulasmak kokay degil sporu baya serdik toparlayalim atlik hedefimize ulasalim..

Tamam canim bu aksam yapalim beraber diger sayfaya yazarim aslinda bugun evde temizlik yaptim cam pencere utude yaptim yorulmustum amaaa gedefe ulasmak kokay degil sporu baya serdik toparlayalim atlik hedefimize ulasalim..

Maşallah sana canim benm de temizlenecek ama canim hic istemiyor. Bugun sadece utu yapacam

Canim cok gecmis olsun
allah acil sifalar versin

Maşallah sana canim benm de temizlenecek ama canim hic istemiyor. Bugun sadece utu yapacam
Sabah bende isteksizdim aslinda buarada namazda yok ya kesintisiz yapiyim dedim isin icine girince zaten devami geliyo sura bura derken daha yeni bitirdim uzandim kanepeye aksam yemegi dusunuyorum. Sen ne yapcan aksama?

Benim evde aldi basini gidiyor cocuklar iki haftadir evdeler tatilden dolayi ben topluyorum onlar dagitiyo artik yoruldum ve pazartesiyi bekliyorum okullarin acilmasini

Kizlar ben de pazartesi den itibaren baslamiis bulunmaktayim. Sabah peynir domates salatalik oglen salata aksam salata(tavuklu ya da akdenz yesillikli ) yiyorum cok aciktigimda ise 1 meyve yiyorum aburcubur ekmek kizartma makarna pilav ve daha bir suru sey yemiyorum ustune spor yapiyorum spor yaptigim.gun ogleni yemek yiyemiyorum . Fazla mi sıkı bir diet yoksa gayet iyi sonuc alinir.mi ya da sizce haftada kac kilo olur ?

Çok geçmiş olsun canım

Ben bugün çok güzel uyumuşum. Eşim yurtdışında, ben de gece annemlerde uyuyakalmışım, annem de sabah uyandırmamış Alina ile ilgilenmiş, o yüzden bugün iki öğün yapabildim ama iyi geldi gerçekten.

Sabah:
1 adet haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates salatalık
1 dl çavdar ekmeği
Açık çay

Ara:
Limonlu yeşil çay

Ara:
200 ml light süt+3 adet eti form limonlu

Ara:
1 adet gün kurusu+1 parça ceviziçi

Akşam:
Fırında peynirli kabak
1 dl ruşeymli ekmek
2 yk light yoğurt
Salata

Ara:
Nescafe
Beyaz çay
1 adet gün kurusu+2 parça ceviziçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…