• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi

günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
Gecmis olsun canim , ya benimde belim ve sirtim tutuldu stresten yuruyemiyorum deli oldum :mad:

Tekrar geçmiş olsun annene canım.bizler de ağlanacak halimize gülüyoruz hep.Yaş ilerledikçe acısını daha çok çekmemek için şimdiden önlemimizi almalıyız...

annene çok geçmiş olsun canımm
hep birlikte vereceğiz öyle böyle gidiyor sonuçta ben bile 1 ileri 2 geri 3kg verdim ama tam 1 beden inceldim...

annene geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ve herşeyin suçlusu obezite maalesef inşallah kurtulacaz bu obeziteden zaman zaman dibe vursakta yine ayağa kalkıp silşkelenip yolumuza devam etmek bizim elimizde yeterki sağlığımız yerinde olsun
sağolun kızlar inş hep beraber kilo vericez ben inanıyorum ben daha önceden defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde vericem inanıyorum bu sefer kalıcı olucak artık verdiklerimi geri almak istemiyorum...
sara ve castle çok geçmişler olsun ikinizede..
bu günkü menüm
sabah kalkınca bir muz
kahvaltı
haşlama yumurta
3 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
34 gr peynir

arada yeşil çay ve yaban mersini kurusu

öğlen tavuk suyuna şehriye çorba ,salata ve ekmek düşünüyorum
akşamda menüde çorba yumurtalı ıspanak var birazda ekmek yerim
değişiklik olmassa menüm böyle inş...

sağolun kızlar inş hep beraber kilo vericez ben inanıyorum ben daha önceden defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde vericem inanıyorum bu sefer kalıcı olucak artık verdiklerimi geri almak istemiyorum...
sara ve castle çok geçmişler olsun ikinizede..
bu günkü menüm
sabah kalkınca bir muz
kahvaltı
haşlama yumurta
3 dilim kepekli ekmek
3 zeytin
34 gr peynir

arada yeşil çay ve yaban mersini kurusu

öğlen tavuk suyuna şehriye çorba ,salata ve ekmek düşünüyorum
akşamda menüde çorba yumurtalı ıspanak var birazda ekmek yerim
değişiklik olmassa menüm böyle inş...

sağol canım

menünde güzel böyle devam

sabah menüm

bir fincan az şekerli süt
üç dilim ekmek
peynirli yumurta

öğle menüm

bir kase çorba

üç dilim ekmek
bir küçük tabak sarma

bugünkü ekmek limitimi doldurdum
su içmeye başladım
süte şeker katmamın sebebi bu aralar şekerim çok düşüyor ondan dolayı

akşamada

et sote bol salata ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

kızlar şu gece yatmadan önce yenilen pulbiberli yoğurt varya o kürü yapayım diyorum bu akşam başlayayım faydasını görürsem sizede söylerim

Miladd nerdesin canim gecede olsa yaz iki satır biliyorum esin hasta ama sen olmayinca olmuyo arkadaslar yaziyor okuyorum onlari ama ev sahibi olmadan olmuyo be guzelim eminim cok yogunsun gelen giden nefes alamiyosundur ama ozletme kendini :KK68:kizlar sizde artik toplanin bol bol bildirim yapin ben sizden motive oluyorum siz yazmayinca bende saliyorum bazen hadi canlanin :KK73::KK73::KK73:tatil bitti simdi zayiflama zamani hepinizi opuyorum:KK74:

Selam fistiklar.
ben malum hava muhalefetinden dolayi ise gidemedim.dun geceden beri araliksiz kar yagiyor.
yayinladigim liste is yerimdeki pc.de.haliyle liste yapamadim.yarin nasil olur ise gidebilir miyim bilemiyorum.gidersem eger mutlaka listeyi yayinlarim.opuldunuz...

Dunku menumu paylasayim.dun aksam ablamin dogum gunuydu ona surpriz yaptim.eve dondugumuzdede gec oldu giremedim.

sabah
1 haslanmis yumurta
1 salatalik
1 domates
5 zeytin
2 dlm kepek ekmegi

oglen
1 adet lahmacun
1 bardak ayran

aksam
1 tabak kuru fasulye
3 yk pilav
1 tavuk incik haslanmis
karisik salata

1 dilim frambuazli yaspasta

Bu sabah kahvaltim klasik,daha once de dedigim gibi evde olunca rahat durmuyorum.oglen 1 kase kisir ve 1 adet pişi yedim.aksami cok hafif atlatmaliyim.uzun zamandir hamur kizartmasi yemiyordum.bi tuhaf oldum

Iyi aksamlar kizlar
bugunku menum soyle
Sabah:2 bardak ilik su
Kahvalti: peynirlu omlet
1 ceri domates
3 zeytin
1 tatli kasigi labne ve cay
Ara:1 armut
Ara1 bardak sutlu neskafe
1 avuc leblebi
Aksam: 2 kepce corba
Ispanakli yumurta
1 kuru dolma yogurt

Iyi akşamlar kızlar benim menüm de bu
Sabah 2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 domates
1 bardak çay

Öğle
3 kaşık bulgur pilavı
3 kasik patlican yemegi

Aksam 1 tabak et haşlama
Havuç salatası

Selam kizlar,
Iki gundur hava muhalefeti yasayanlardan biri de bendim. Arabayi cikartamadim, otobusle gittim bata cika. Bir ara metrobus falan felcti, ardarda dizilmisler sok olduk gorunce.
Bugun sadece ogrencilere tatildi ama yarin icin neyse ki idari izinliyiz rektorluk tarafindan. Hafta arasi tatillerinden nefret ederim islerim aksadigi icin ama gercekten disarisi felaket durumda.

Neyse menumu yazayim.

Sabah:
1 adet haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalik
1 kupa limonlu yesil cay

Ara:
1 adet gun kurusu+1 parca cevizici

Ogle:
Firinda peynirli kabak
2 yk light yogurt
1 dl ruseymli ekmek

Ara:
1 kupa beyaz cay

Ara:
200 ml yarim yagli sut

Aksam:
1 tabak domatesli mantar sote
2 yk light yogurt
Salata
1 dl ruseymli ekmek

Ara:
Nescafe
2 adet limonlu form biskuvi

Selam kizlar,
Iki gundur hava muhalefeti yasayanlardan biri de bendim. Arabayi cikartamadim, otobusle gittim bata cika. Bir ara metrobus falan felcti, ardarda dizilmisler sok olduk gorunce.
Bugun sadece ogrencilere tatildi ama yarin icin neyse ki idari izinliyiz rektorluk tarafindan. Hafta arasi tatillerinden nefret ederim islerim aksadigi icin ama gercekten disarisi felaket durumda.

Neyse menumu yazayim.

Sabah:
1 adet haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalik
1 kupa limonlu yesil cay

Ara:
1 adet gun kurusu+1 parca cevizici

Ogle:
Firinda peynirli kabak
2 yk light yogurt
1 dl ruseymli ekmek

Ara:
1 kupa beyaz cay

Ara:
200 ml yarim yagli sut

Aksam:
1 tabak domatesli mantar sote
2 yk light yogurt
Salata
1 dl ruseymli ekmek

Ara:
Nescafe
2 adet limonlu form biskuvi

Kilo bildirimi yapmadın galiba salı günü. Verebildin mi acaba

sabah menüm

bir kase et suyu sarımsaklı ekmek doğradım yedim dışarda lapa lapa kar yağıyo çok güzel gitti valla sıcacık

şimdide şekersiz çay içiyorum

Gunaydin canım ben de çokseverim et suyu falan.
sarımsaklı deyince canım kelle paça cekti

Günaydın kizlaaar burası da kar altında 2 gündür tatiliz ama maalesef ben cok hastayım 2 gündür yatıyorum normale dönünce menü paylaşmaya başlarım
Miladcim nerelerdesin 3 gündür :KK51:

Back
X