Tekrar geçmiş olsun annene canım.bizler de ağlanacak halimize gülüyoruz hep.Yaş ilerledikçe acısını daha çok çekmemek için şimdiden önlemimizi almalıyız...ben bir kaç hafta muhteşem yedim hemde ne yedim ama üç gündür normal beslenmeye geri döndüm inş yaza daha ince gireceğiz hep beraber pes etmek yok ...
annemin ameliyatı ii geçti şimdide daha iyi çok şükür ama gerçekten kilo her zaman sorun bunu annemde görüyorum ameliyat öncesi sedyeye binemedi haline ağlasakmı gülsekmi bilemedim yuvarlana tekerlene zorla sedyeye bindi şimdide rahimle ilgili sorunu yeniden ortaya çıktı ve onunda en büyük nedeni obeziteymiş bacağı toparlansın rahimdende ameliyat olucak yani kızlar kilo her konuda dert ben annem gibi olmak istemiyorum ve inş bu kiloları vericem...
annene çok geçmiş olsun canımmben bir kaç hafta muhteşem yedim hemde ne yedim ama üç gündür normal beslenmeye geri döndüm inş yaza daha ince gireceğiz hep beraber pes etmek yok ...
annemin ameliyatı ii geçti şimdide daha iyi çok şükür ama gerçekten kilo her zaman sorun bunu annemde görüyorum ameliyat öncesi sedyeye binemedi haline ağlasakmı gülsekmi bilemedim yuvarlana tekerlene zorla sedyeye bindi şimdide rahimle ilgili sorunu yeniden ortaya çıktı ve onunda en büyük nedeni obeziteymiş bacağı toparlansın rahimdende ameliyat olucak yani kızlar kilo her konuda dert ben annem gibi olmak istemiyorum ve inş bu kiloları vericem...
burası aynen öyle oldu canım.. sabah tipi öğle güneş... sonra tekrar yağdı şimdi kapalı :)Evet Nilüfer'cim
Tekrar yolun düşerse beklerim mutlaka,misafirim ol :) Gezeriz yine seka parkı :))burası aynen öyle oldu canım.. sabah tipi öğle güneş... sonra tekrar yağdı şimdi kapalı :)
ben 3 yıl kaldım kocaelinde 2004-2007 arası. çok severim.. izmire benzeterim hep. seka parkın bir bölümü küçük konak gibidir:)
hoş geldin aysun :))
hoş geldin canım.Kilo almadan hatta verip döndüğüne çok sevindim :)
Canim 15 tatil basladigindan beri bir dusus oldu paylasim ve bildirimlerde.tatil bitti ama durgunluk devam ediyor maalesef.kac haftadir bu sekilde gidiyor bildirim sayisi az.insallah kisa zamanda toparlaniriz.Yalniz bazi arkadaslar hala bildirim yapmamis miladcim da yok
İnşallah canımburası aynen öyle oldu canım.. sabah tipi öğle güneş... sonra tekrar yağdı şimdi kapalı :)
ben 3 yıl kaldım kocaelinde 2004-2007 arası. çok severim.. izmire benzeterim hep. seka parkın bir bölümü küçük konak gibidir:)
kızlar ben bu hafta azıcık dikkat ettim 2 kilo gitmiş buna sevindim daha çok yolum var ama başaracam
Bugunku menumu paylasayim yalniz ben artik iki ogun yapiyorum ve ara ogun yapmiyorum bana boylesi daha uygun gibi
Sabah bir sade kahve
saat 11: normal kahvaltilik ve kiymali yumurta
Aksam: ton balikli bol salata ve bir dilim ekmek
Ve bol su
Herkese iyi akşamlar
Sabah
1 Simit
1kk peynir
Domates
10 zeytin
Ara 2 ceviz
Öğle
1 parça fırında hindi
Salata yağsız tuzsuz
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
1 kepçe sehriye çorbası
1 tabak haşlanmış karnabahar
1k kase yoğurt
Bu gün de böyle kizlaaar
ben bir kaç hafta muhteşem yedim hemde ne yedim ama üç gündür normal beslenmeye geri döndüm inş yaza daha ince gireceğiz hep beraber pes etmek yok ...
Hoşgeldin saracim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?