1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

ben bir kaç hafta muhteşem yedim hemde ne yedim ama üç gündür normal beslenmeye geri döndüm inş yaza daha ince gireceğiz hep beraber pes etmek yok ...
annemin ameliyatı ii geçti şimdide daha iyi çok şükür ama gerçekten kilo her zaman sorun bunu annemde görüyorum ameliyat öncesi sedyeye binemedi haline ağlasakmı gülsekmi bilemedim yuvarlana tekerlene zorla sedyeye bindi şimdide rahimle ilgili sorunu yeniden ortaya çıktı ve onunda en büyük nedeni obeziteymiş bacağı toparlansın rahimdende ameliyat olucak yani kızlar kilo her konuda dert ben annem gibi olmak istemiyorum ve inş bu kiloları vericem...

Tekrar geçmiş olsun annene canım.bizler de ağlanacak halimize gülüyoruz hep.Yaş ilerledikçe acısını daha çok çekmemek için şimdiden önlemimizi almalıyız...

annene çok geçmiş olsun canımm
hep birlikte vereceğiz öyle böyle gidiyor sonuçta ben bile 1 ileri 2 geri 3kg verdim ama tam 1 beden inceldim...

Tekrar yolun düşerse beklerim mutlaka,misafirim ol :) Gezeriz yine seka parkı :))

Yalniz bazi arkadaslar hala bildirim yapmamis miladcim da yok
Canim 15 tatil basladigindan beri bir dusus oldu paylasim ve bildirimlerde.tatil bitti ama durgunluk devam ediyor maalesef.kac haftadir bu sekilde gidiyor bildirim sayisi az.insallah kisa zamanda toparlaniriz.
Miladcigimin da esi ameliyat oldu.hemoroidden.taburcu oldular ama evine gelen giden var sanirim bildirim yapamadi yogundur.
bende zaten yarin yayinlarim listeyi.bu aksam girip yazan olur belki

Hayırlı akşamlar kızlar
Sabah 2 krep
2 dilim peynir
Öğle 1 simit
1 kase yogurt
Ara1 kivi
Yarım muz
Aksam 1 tabak etli patlıcan yemegi
5 kaşık bulgur pilavı

Bugunku menumu paylasayim yalniz ben artik iki ogun yapiyorum ve ara ogun yapmiyorum bana boylesi daha uygun gibi
Sabah bir sade kahve
saat 11: normal kahvaltilik ve kiymali yumurta
Aksam: ton balikli bol salata ve bir dilim ekmek
Ve bol su

Herkese iyi akşamlar
Sabah
1 Simit
1kk peynir
Domates
10 zeytin
Ara 2 ceviz
Öğle
1 parça fırında hindi
Salata yağsız tuzsuz
1 dilim ekmek
Ara yok
Akşam
1 kepçe sehriye çorbası
1 tabak haşlanmış karnabahar
1k kase yoğurt
Bu gün de böyle kizlaaar

Kızlar ben de toparlanamiyorum ama söz verdim kendime zorlayacam ve 16 gün sonra 4 martta yani 81 olacam inşallah.
Bu arda bugün elma sirkeli sarimsak turşusu yaptım 15 gün sonra başlayacağım kullanmaya faydası olursa size onereceğim.
Pes etmek yok hep yeni baştan olsa da bu işibasaracagiz

Bugunku menumu paylasayim yalniz ben artik iki ogun yapiyorum ve ara ogun yapmiyorum bana boylesi daha uygun gibi
Sabah bir sade kahve
saat 11: normal kahvaltilik ve kiymali yumurta
Aksam: ton balikli bol salata ve bir dilim ekmek
Ve bol su

Kızlar menuleriniz çok güzel

Iyi geceler canlar:)
A aysun163 hosgeldin canm
Kizlar bugun benim gunum vardi cok fazla yememeye calistim tuttum kendimi kizlar lutfen yorum bekliyorum ona gore daha dikkatli olcam
Sabah:3 bardak ilik su
Kahvalti:1 has yumurta
1 ceri domates
1 zeytin cay
Oglen: 7 yaprak sarma
1 tavuklu muska boregi
1 yemek k rus salatasi
1 dilim yaspasta
Aksam: 1 has.tavuk but
3 litre su

Mrb lar...
Artık ben de kararımı verdim bıraktım yeme işlerini. çünkü kalbim dayanamayacak galiba sıkıştırmaya hafif ağrılar başladı. bebeğimizde olduktan sonra eşimle kanka olduk. :) 15.02.2015 tarihinde bi solukta okuduğum düz bir karın ince bir bel kitabıyla harekete geçtim. 4 günlük şişkinlik diyeti (bunu yaparken sassy su diye bir kür var onu her gece taze hazırlayıp ertesi gün boyu içiyorsun) sonrasında 28 günlük bir diyet var. 4 günün ikisi gitti. kitap 4günlük olan diyetinde her öğün 300 4 öğün 1200 cal , 28 günlük olanı için de her öğün 400 4 öğün 1600 cal diyor. ben bazı öğünler biraz düşebiliyorum. yükseltmemeye çalışıyorum. dünkü menümde ;

SABAH : activia kahvaltı gevreği, 2 kaşık ayçekirdeği (30gr tuzsuz olmalıymış), çeyrek armut dilimleri, Sassy su
ÖĞLEN : 1 tane haşlanmış tavuk but, 3 dilim patates, 1 havuç, 1 domates, 1 dilim peynir, Sassy su
ARA ÖĞÜN : activia yoğurt, 3 kaşık ay çekirdeği, Sassy su
AKŞAM : 2/3 kase patatesli pazı yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase pulbiberli yoğurt, Sassy su

2.gün
SABAH : activia kahvaltı gevreği, 2 kaşık ayçekirdeği (30gr tuzsuz olmalıymış), 1 dilimlenmiş portakal, Sassy su
ÖĞLEN : 1/3 konserve ton balığı, 3 dilim patates, 1 havuç, Sassy su
ARA ÖĞÜN : activia yoğurt, 3 kaşık ay çekirdeği, Sassy su
AKŞAM : 2/3 kase patatesli pazı yemeği, 1 parça ızgara tavuk, 2 kaşık az yağlı tuzsuz pilav,1 kase pulbiberli yoğurt, Sassy su

yalnız kitabı takip ederek kendime uyarladım kitaptaki liste tam da böyle değil.
Yarın yine paylaşıcam. Allahım yardım et kuvvet ver gitsin bu kilolar bu yükten bunaldım ben. hadi kolay gelsin...

annene geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık ve herşeyin suçlusu obezite maalesef inşallah kurtulacaz bu obeziteden zaman zaman dibe vursakta yine ayağa kalkıp silşkelenip yolumuza devam etmek bizim elimizde yeterki sağlığımız yerinde olsun

Hoşgeldin saracim

hoşbuldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…