- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Sabah bende isteksizdim aslinda buarada namazda yok ya kesintisiz yapiyim dedim isin icine girince zaten devami geliyo sura bura derken daha yeni bitirdim uzandim kanepeye aksam yemegi dusunuyorum. Sen ne yapcan aksama?
Merhaba arkadaslar giremedim dunden beri babam tiroitten ameliyat oldu dun sabah sonra aksa dogru bogazindaki damar patlamis ve kan toplamis bogazi ve tekrar ameliyata aldilar canim babacim bir gunde iki kez ameliyat olmus oldu ama bugun daha iyi cok sukur rabbim dermansiz dert vermesin kimseye
Kıyamam yaa geçmiş olsun.Bir günde iki ameliyat zor olsa gerek.İnşallah toparlar kısa zamanda.Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah...Merhaba arkadaslar giremedim dunden beri babam tiroitten ameliyat oldu dun sabah sonra aksa dogru bogazindaki damar patlamis ve kan toplamis bogazi ve tekrar ameliyata aldilar canim babacim bir gunde iki kez ameliyat olmus oldu ama bugun daha iyi cok sukur rabbim dermansiz dert vermesin kimseye
çok geçmiş olsun nasıl öyle bişey olmuş hayret inşallah daha sorun olmadan iyileşirMerhaba arkadaslar giremedim dunden beri babam tiroitten ameliyat oldu dun sabah sonra aksa dogru bogazindaki damar patlamis ve kan toplamis bogazi ve tekrar ameliyata aldilar canim babacim bir gunde iki kez ameliyat olmus oldu ama bugun daha iyi cok sukur rabbim dermansiz dert vermesin kimseye
Çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım
Kıyamam yaa geçmiş olsun.Bir günde iki ameliyat zor olsa gerek.İnşallah toparlar kısa zamanda.Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah...
çok geçmiş olsun nasıl öyle bişey olmuş hayret inşallah daha sorun olmadan iyileşir
sayfanın bildirimleri gelmiyo bana ya zoruna buldum nasılsınız kızlar
gelmişken bildirimde yapayım
geçen hafta 85.6
bu hafta 84.3
yetişirsin cnm ya bak ben şu an bısıklet suruyorum sende spor yap yeşil çay filan içYaaaa maşallah sana bende 85.9 um daha atmadim fazlaliklari.
Sana yetismem lazim
yetişirsin cnm ya bak ben şu an bısıklet suruyorum sende spor yap yeşil çay filan iç
yetişirsin cnm ya bak ben şu an bısıklet suruyorum sende spor yap yeşil çay filan iç
gel cnm dört gözle bekliyorum ama sen 84 olunca ben 82 olmıyım ;:)Zaten 84 olayim hemen sayfana damlarim
gel cnm dört gözle bekliyorum ama sen 84 olunca ben 82 olmıyım ;:)
harika olur cnm bırak 82 yi 83 olmayalı 6 sene oldu muhteşem olur yaYok yok ben seni yakalayacam kafaya koydummmm beraber 82 olsak ne güzel olur
Aksam
1 kase tarhana corbasi
karisik salata
3 yk ispanak
2 yk yogurt
Iyi aksamlar kizlar,
Menumu yazayim ben de biraz duzensiz bir gun oldu. Dun tatil oldugu icin iki gunluk is vardi ogle yemegini gecistirdim.
Sabah:
1 adet haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalik
1 dl ruseymli ekmek
1 kupa limonlu yesil cay
Ara:
1 adet gun kurusu+1 parca cevizici
Ara:
Yagsiz sutlu latte + 3 adet limonlu eti form
Aksam:
Yumurtali ispanak
3 yk light yogurt
1 dl cavdar ekmegi
Ara:
Nescafe
1 adet gun kurusu+2 parca cevizici
Beyaz cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?