1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Slm kizlar Sabah
2 yumurta haşlanmış
5 tane zeytin
2 tane domates
3 dilim ekmek
3 dilim peynir
2 su bardağı cayyy

Aksam 1 tabak dolusu açılı melemen
1 kase yogurt

Sabah bende isteksizdim aslinda buarada namazda yok ya kesintisiz yapiyim dedim isin icine girince zaten devami geliyo sura bura derken daha yeni bitirdim uzandim kanepeye aksam yemegi dusunuyorum. Sen ne yapcan aksama?

Ben aksam mercimek çorbası ve ispanak yedim canim. Yorgunum ama yürüyüş e çıkacağım.
Bide temizligi ata ata insallah yarin yapacam cuma ya evi temizleyeyim ben de.

çok geçmiş olsun canım

Kıyamam yaa geçmiş olsun.Bir günde iki ameliyat zor olsa gerek.İnşallah toparlar kısa zamanda.Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah...

çok geçmiş olsun nasıl öyle bişey olmuş hayret inşallah daha sorun olmadan iyileşir

Çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım

Kıyamam yaa geçmiş olsun.Bir günde iki ameliyat zor olsa gerek.İnşallah toparlar kısa zamanda.Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah...

çok geçmiş olsun nasıl öyle bişey olmuş hayret inşallah daha sorun olmadan iyileşir

Cok tesekkur ederim kizlar

sayfanın bildirimleri gelmiyo bana ya zoruna buldum nasılsınız kızlar
gelmişken bildirimde yapayım
geçen hafta 85.6
bu hafta 84.3

Sabah
1 domates
5 zeytin
1 dl. kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir

Öğlen
Kepek ekmeğe beyaz peynirli domatesli tost
3 zeytin

yetişirsin cnm ya bak ben şu an bısıklet suruyorum sende spor yap yeşil çay filan iç

Yesil cay bitti ya. Yarin almayi düşünüyorum
spor olmazsa olmaz artik canim ben sporu aksam misafirlerim gidince yaparim malum anca temizlik hazirlik

Iyi aksamlar kizlar
Sabah:2 bardak ilik su
Kahvalti:2 has.yumurta
3 ceri domates
1 kk beyazpeynir
1 kk tulum peynir
4 zeytin 3dilim ekmek
Ara:1 armut
Oglen ; 1 buyuk alman pastasi
Cay
Aksam: firinda patatesli tavuk
1 bardak kola (zero)

Iyi aksamlar kizlar,
Menumu yazayim ben de biraz duzensiz bir gun oldu. Dun tatil oldugu icin iki gunluk is vardi ogle yemegini gecistirdim.

Sabah:
1 adet haslanmis yumurta
1 kk light beyaz peynir
Domates salatalik
1 dl ruseymli ekmek
1 kupa limonlu yesil cay

Ara:
1 adet gun kurusu+1 parca cevizici

Ara:
Yagsiz sutlu latte + 3 adet limonlu eti form

Aksam:
Yumurtali ispanak
3 yk light yogurt
1 dl cavdar ekmegi

Ara:
Nescafe
1 adet gun kurusu+2 parca cevizici
Beyaz cay

Aksam
1 kase tarhana corbasi
karisik salata
3 yk ispanak
2 yk yogurt

Tomurcukkk yani senin menuler genel de harika bu menulerle ben olsam bayagi zayiflardim. Acaba neden yavas gidiyor. Diyetine basladiginda birden mi azalttin da vucut buna alisti o yuzden az gidiyor.
ben mesela kademe kademe azaltmayi düşünüyorum

Beyaz cay i ben de merak ediyorum acaba tad olarak yesil mi guzel beyaz mi tabiki sade halleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…