Evet canim uzun sure cocuk dusunmuyorum aslinda dogru soylusun hic birinin garantisi bende zaten 3 aylik igne dusunmuyorum canm bi arkadasim o sekilde korunuyo ve acayip sismanladi uyarilarimizida dikkate almiyo oyuzden 3 aylik igneyi kesinlikle dusunmuyorum bakalim doktor ne tavsiye etcek simdilik kocis o gorevi hallediyo:)Ay inşallah canım. Senin de gözün aydın ne güzel..... kimse tutamaz seni ama at fazla kilolarını üstünden....
Canım iğne yapılsa yine adet olmayacaksın tabi aylık iğne ise olur da 3 aylık ta olmaz.
bence uzun süre çocuk düşünmüyorsan spiral en iyisi zaten hiç bir yöntemin % 100 garantisi yok.
Aksam yemegi yemedigin iyi olmus canim.bildigim kadariya alkol kalorili birsey zatenselam kızlar dün özel bi geceydi (sevgililer günümü dün kullandım)
o yüzdende akşam yemeği yemedim
alkol aldım viski bitter çikolota ve fındık yedim
evet cnm hemde bayagı kalorılıAksam yemegi yemedigin iyi olmus canim.bildigim kadariya alkol kalorili birsey zaten
Ekimcim sana katiliyorum tatlim kilolardan kurtulcaz baska yolu yokkk
Ilkaycimm topikte canlilik olmayinca bile motivasyonumuz dusuyo canim ama yinede sen bilirsin
Kizlar mujdeee regl oldum..dogumdan sonra ilk ve cok mutluyum insallah artik daha hizli kilo veririm
Burda da yağıyordı tipi gibi,birden güneş açtı şuan günlük güneşlik.Bir günde 4 mevsimi yaşar olduk.Sonumuz hayrolaherkese musmutlu günaydıııınnnn
dışarıda çok güzel kar yağıyor ve ben karı çooooookkk severimmm
sen kocaelindeydin değil mi canımBurda da yağıyordı tipi gibi,birden güneş açtı şuan günlük güneşlik.Bir günde 4 mevsimi yaşar olduk.Sonumuz hayrola
Evet Nilüfer'cimsen kocaelindeydin değil mi canım
hoş geldin canım.Kilo almadan hatta verip döndüğüne çok sevindim :)Merhaba arkadaslar sizleri cok ozledim cok sukur işlerimi halledip geri dondum cok sukur kilo almadim eskileri okudum biraz ve topigimiz biraz yanliz kalmis ama bumdan sonra daha canli tutucaz insallah neyse bemim biraz disarda isim var ogleden sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?