- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Bende kaptim bugun yesilligi :) ay sonun kadar hic kacamak yapmassam biriktiricem begendigim bi yuzuk vardi onu alirim ins.
Günaydın kızlar iyi bir gün olsun inşallah.
3 gündür fazlaca yediğim için midem sinyal veriyo artık yeter diye, dün akşam da bi vurdumduymazlıkla yedim. artık kendime gelmem lazım
sabah kahvaltım
1 fincan yeşilçay
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker
Sizin yöntem de güzelmiş canım.Her 5 kilo ödülü daha makul.Biz kaçamak başına para koyduk biraz maliyetli olabiliyorbiz her beş kiloda ödül anlaşması yaptık ilk beşte bir kumbara dolusu bozuk parayi aldım 250 tl çıktışimdi ikinci beş kilo için kumbarami dolduruyor beş kilo verdigimde içinden az çıkarsa üzerini tamamlarsin dedim
benim eşim kilo vermemi destekliyor ama sağlıklı olmam için biz evlenme kararı aldığımızda ben 100 kilocuktum
Zilola'cım çok geçmiş olsun.Umarım şimdi daha iyisindir...Günaydın canlar...
Kusura bakmayın iki gündür yazamıyorum size. Soğuk havalarda sinuzitim tuttu yine, başım 3 gündür çok fena ağrıyor. Benim başım da her hangi biy seepte ağrımaya başlayınca, televizyon, bilgisayar, hatta telefonun ekranına biraz bakarsam artıyor. Geçmişi okuyup yazmaya başlarken ağrılarım arttı bile, halbuki sabah iyi uyanmıştım, geçti sandım
Ben biraz müsade istemek için yazıyorum. Bir kaç gün daha takip edemeyeceğim sizleri sanırımtedavime başladım, kısa sürede geçer inşallah...salı günü kilomu bildireceğim ama. İnşallah o güne kadar baş ağrılarım da azalmış olur. Ödevimi de yapmam gerekiyor, ama bilgisayarın başında oturamıyorum
Hepinizi öpüyorum. Salı günü haftalık hedefimize ulaşmış oluruz inşallah...
Milad'dım bişey soracaktımBu sabah pazartesiden beri ilk defa tartiya çıktım. İyi haber mi bilmiyorum ama hic kilo verememisim ama almamisim da. Bu hafta yaptigim kacamaklardan sonra iyi birşey sanki 2gun kaldi bakalim kinanacak miyim(
Kızlar uzun zaman sonra bugün 10' a kadar uyudum. Mutluyum. :) Az önce de diyetisyenimin verdiği ödülümü yedim. Salı günü değil mi kilo bildirimi? Gururla söylüyorum ki artık 90lı kilolarda değilim, bir daha da çıkmam umarım ki..
88.8 canım
Sizin yöntem de güzelmiş canım.Her 5 kilo ödülü daha makul.Biz kaçamak başına para koyduk biraz maliyetli olabiliyor
Zilola'cım çok geçmiş olsun.Umarım şimdi daha iyisindir...
Milad'dım bişey soracaktımKilosu aynı kalan,hiç veremeyenleri de kınananlar listesine mi koyacağız yoksa sadece
+'ya geçenleri mi ?
Maşallah Nehir 'cimNazar değmesin.9'lardan kurtulduğuna çok sevindim.Darısı başımıza artık
Hıı öyle mi.Ben sadece + ya geçenleri kınıyoruz zannediyordum.Yani 100 yada 300 gram da verilse kınanacak-500 altinda verenlere yapıyoruz canim bu hafta başı ben Çekicem galiba
Aynen o his bende de oluyorbugün doğrumu yapıcam yanlışmı bilmiyorum ama öğle ve akşam menüm yoğurtlu kabak salatası olucak hem midem rahatlasın hem ödemimi atayım yarına da inşallah kınanmayım, Yemek yedikçe tartılmaya korkuyorum yemeyince hep tartılasım geliyo
Canim yağını ne kadar emdirsende kizartma kizartmadir bence masum görmeyelim. Onun da kaçamak oldugunun farkinda olalim yaniibugun bende baligi aileme kizarttim ama kendim icin firinda pisirdim
Eşim para vermek bir yana kendisi diyeti birakti benimde aklımı karistiriyor yaaa neler yiyor neler bide sende ye diyor sonra da cok iyi zayiflamissin biraz daha versen sahane olacak diyo:)
Günaydın guzel bayanlar
Dün yazamadim ama okudum bütün mesajlarizi gecen hafta gwne pek iyi gecmedi benim icin yeni hafta hepimiz icin guzel geçsin umutluyum sağlıkla kilo vermelerrr...
Yeni gune iki büyük bardak suyla basladim arkasida guzel gelicek kacamak yok spor cok:):)
Bigun spor günüm havuzda yapicaz bakalim nasil geçecek merak ediyorum
M milad eşimde eskiden öyleydi ne zaman diyete başlasam canı olmadık şeyler çekerdi şerbetli tatlılar börekler çörekler felan ..şimdi iyi çok şükür ..canın çok istiyosa çocuklarıda al git pastanede ye diyorum öyle yapıyor tabi istisnalar hariç misafir gelecegi zaman felan mecbur yapıyorum..bol bol yiyorlar eee tabi bende ucundan kıyısında kaçırıyorumbugün doğrumu yapıcam yanlışmı bilmiyorum ama öğle ve akşam menüm yoğurtlu kabak salatası olucak hem midem rahatlasın hem ödemimi atayım yarına da inşallah kınanmayım, Yemek yedikçe tartılmaya korkuyorum yemeyince hep tartılasım geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?