1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

akşama misafirim var bende pek sevmedigim ikramlar yaptım ..ağlayan pasta ,galetalı puaça,ve patates köftesi .sabah tartım çok güzel bi sonuç gösterdi çok çok mutlu oldum umarım yarında aynı sonuç çıkar..geçen hafta gibi bi gece önceden herşeyi mahvetmek istemiyorum ..

sabah kahvaltım

1 kk peynir
5 zeytin
domates ,biber, tere ,dereotu,maydanoz
2 d.k. ekmegi
2 fincan yeşilçay
yarım armut

ara

10 badem
yarım armut

ögle
ton balıklı salata (yağsız)
3 dilim k.ekmek
1 bardak ayran

slm kızlar bende merak edip bu sabah tartıldım çok şükür kilom takıldığı yerden aşağıya inmiş istediğim kadar değil ama bunada şükür diyeyim ..bu hafta biraz daha aldığım kaloriyi düşürmeye çalışıcam vermek istediğim hedefe ulaşamadım..
bu günkü menüm
sabah
1.5 tavada yumurta
33gr peynir
5 gr ceviz
ara
1 bardak nescafeli süt
öğle
130gr salatalık
50gr ekmek
150gr yoğurt
arada yeşilçay içicem birazdan
akşam menüm dünle aynı
etli patates ve plav
100gr pilav
150grda yemek
yemeğin suyunu almıyorum...
dün akşamda çok acıktığım için yatmadan önce bir çay bardağı tarçınlı süt içmiştim çok acıkırsam bu akşamda içerim....

Slam kizlar basim okadar agriyor ki anlatamam

Bende menümü yazayim

Sabah 1 yumurta
2 kasik Peynir
1 kase yogurt
3 tane zeytin
1 cay kaşığı bal

Ara 2 bardak yesil cay
1 küçük avuç beyaz leblebi
7 tane. Badem

Öğlen
Tarhana çorbası
1 kase Yoğurt

Ara 1 kupa Nescafe sekersiz
1.bardak yesil cay
3 tane hurma

Aksam
1 tabak kabuska
1 kase Yoğurt

Ara yesil cay
1 tane elma

Selam kızlar,
Yine bir pazartesi yine bir kaçamak yine ben Dünyaları yedimmmm. Bir haller oldu bana bugün, iradem nerede acabaa?? Ben bugün uygulamadım tabii tam olarak ama halbuki diyetisyenim bana bu hafta çok cömert davrandı, bir sürü şey yiyeceğim. Neyse bugün böyle oldu artık yapacak bir şey yok...

Sabah:
1 adet tahıllı simit
Portakal suyu

Öğle:
Yarımdan biraz daha fazla kase karışık salata tabağı
150 ml ayran

Ara:
(Arkadaş Belçika' dan çikolata getirip masama bıraktı ve koptuğum nokta)
Bir sürü bir sürü madlen bitter ve sütlü çikolata
1 adet çikolatalı tahıl bar

Akşam:
1 kase domates çorbası
5 adet fırında mücver
1 kase light yoğurt

Ara:
Sade Türk Kahvesi

Ara:
1 kupa Yeşil çay

-500 altinda verenlere yapıyoruz canim bu hafta başı ben Çekicem galiba
Canım, bana sorarsan yalnızca kilo alanları kınamak daha mantıklı. Çünkü bir süre sonra öyle zamanlar gelecek ki kilo vermemiz duracak, duraklama dönemi belki birkaç hafta sürecek, bu diyet sürecinde kaçınılmaz bir olay. O yüzden düzenli beslenip de kilo vermesi duranları demotive edecek bir şey olur bu kınananlar listesi.

Çok kızdım bugün kendime ve iradesizliğime. İlk başladığım zamanlarda çikolata, tatlı vs geldiği zaman eşime getirirdim ya da anneme bırakırdım.

3 ay oldu ve 16.7 kg oldu toplamda verdiğim, çok da düzenli ilerlediğimi düşünüyorum bu 3 ayda, yoruldum sanırım biraz.

iyi akşamlar hanımlar akşam yemeğini burda hallettiğime göre paylaşabilirim menümü. inşallah evde yemem çok acıktım bugün çünkü

sabah
1 fincan yeşilçay
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
ara
yok
öğlen
1 kase yoğurtlu haşlanmış kabak
ara
çay 1 kesme şeker
2 tane ince grissini
akşam
1 kase yoğurtlu haşlanmış kabak

3 ayda çok güzel kilo vermişsin canım darısı hepimizin başına. Vücut istiyo bazen normal bunlar ödül say kendine bugün olmaz mı?

bugün takdir ettim seni canım süpersin..

İyi aksamlar arkadaslar kac gundur yazamadim once telefonum bozuldu bende hep telden giriyodum kaldim oyle diz ustu bilgisayar var ama cocuklar oyun oynamaktan ayarlari bozuldu ondan da giremedim esimin telinde de internet yok sonrasinda hasta oldum uc gundur yatiyorum cok fena usutmusum bugun biraz daha iyiyim sanki bende cikip yeni bir telefon aldim sonrasinda yeni tel kk nin sifresini yazmadi bende sifreyi unuttum bi yarim saattir onunla ugrasiyorum yani hersey ust uste geldi bu arada menulerimi sormayin hastaliktan dolayi hepten karisti insallah yarin yeni bi gun olsun ama tartidan korkuyorum hepinizi cok ozledim

Ay kizlar bende 1 kasik makarna 3 kaşık puding yedim
3 kaşık ta kalmamıştır o sanki? sütlü tatlı yapman iyi olmuş daha az kalori alıp aynı tatlı isteğini karşılayabilirsin. ama bişey itiraf edeyim mi sen lokma tatlısı dediğinden beri aklım tatlıda bi tarafım şişicek valla

çok geçmiş olsun canım sen iyi ol da gerisi halolur

bugün takdir ettim seni canım süpersin..​

Canim ama 1 kasik makarna 3 kaşık puding yedim ekstra olarak

3 kaşık ta kalmamıştır o sanki? sütlü tatlı yapman iyi olmuş daha az kalori alıp aynı tatlı isteğini karşılayabilirsin. ama bişey itiraf edeyim mi sen lokma tatlısı dediğinden beri aklım tatlıda bi tarafım şişicek valla​

3 den fazla yemedim ama bu hafta sanki kilo veremedim canim cok tatlı istiyor Regli oldugumda istiyor bende düzensizlik var 3 aydir Regli olmadim

Geçmiş olsun o düzensizlik te etkiler kilo verememeni haklısın. Bi doktora görünseydin hormonlarına baktın. yada yoksa bebek gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…