- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
bu boğazlarla başımız dertte tambakçım..Kizlar benim bugun misafirim var.insallah yarina kilo veririz. Ben cumaya kadar xok yedim sonra dikkat etmeye basladim ama ayni yerden devam ediyorum.
ah ah pis bogazim
Canım, bana sorarsan yalnızca kilo alanları kınamak daha mantıklı. Çünkü bir süre sonra öyle zamanlar gelecek ki kilo vermemiz duracak, duraklama dönemi belki birkaç hafta sürecek, bu diyet sürecinde kaçınılmaz bir olay. O yüzden düzenli beslenip de kilo vermesi duranları demotive edecek bir şey olur bu kınananlar listesi.-500 altinda verenlere yapıyoruz canim bu hafta başı ben Çekicem galiba
Kendim yapıyorum canım..Nehircim tebrik ederim supersin
Birşey sormak istiyorum aksamlari sadece form çorba içiyorsun sen mi yapiuorsun yoksa hazir corba gibi biseymi
3 ayda çok güzel kilo vermişsin canım darısı hepimizin başına. Vücut istiyo bazen normal bunlar ödül say kendine bugün olmaz mı?Çok kızdım bugün kendime ve iradesizliğime. İlk başladığım zamanlarda çikolata, tatlı vs geldiği zaman eşime getirirdim ya da anneme bırakırdım.
3 ay oldu ve 16.7 kg oldu toplamda verdiğim, çok da düzenli ilerlediğimi düşünüyorum bu 3 ayda, yoruldum sanırım biraz.
bugün takdir ettim seni canım süpersin..Slam kizlar basim okadar agriyor ki anlatamam
Bende menümü yazayim
Sabah 1 yumurta
2 kasik Peynir
1 kase yogurt
3 tane zeytin
1 cay kaşığı bal
Ara 2 bardak yesil cay
1 küçük avuç beyaz leblebi
7 tane. Badem
Öğlen
Tarhana çorbası
1 kase Yoğurt
Ara 1 kupa Nescafe sekersiz
1.bardak yesil cay
3 tane hurma
Aksam
1 tabak kabuska
1 kase Yoğurt
Ara yesil cay
1 tane elma
3 kaşık ta kalmamıştır o sanki? sütlü tatlı yapman iyi olmuş daha az kalori alıp aynı tatlı isteğini karşılayabilirsin. ama bişey itiraf edeyim mi sen lokma tatlısı dediğinden beri aklım tatlıda bi tarafım şişicek vallaAy kizlar bende 1 kasik makarna 3 kaşık puding yedim
çok geçmiş olsun canım sen iyi ol da gerisi halolurİyi aksamlar arkadaslar kac gundur yazamadim once telefonum bozuldu bende hep telden giriyodum kaldim oyle diz ustu bilgisayar var ama cocuklar oyun oynamaktan ayarlari bozuldu ondan da giremedim esimin telinde de internet yok sonrasinda hasta oldum uc gundur yatiyorum cok fena usutmusum bugun biraz daha iyiyim sanki bende cikip yeni bir telefon aldim sonrasinda yeni tel kk nin sifresini yazmadi bende sifreyi unuttum bi yarim saattir onunla ugrasiyorum yani hersey ust uste geldi bu arada menulerimi sormayin hastaliktan dolayi hepten karisti insallah yarin yeni bi gun olsun ama tartidan korkuyorum hepinizi cok ozledim
Geçmiş olsun o düzensizlik te etkiler kilo verememeni haklısın. Bi doktora görünseydin hormonlarına baktın. yada yoksa bebek gelmesin3 kaşık ta kalmamıştır o sanki? sütlü tatlı yapman iyi olmuş daha az kalori alıp aynı tatlı isteğini karşılayabilirsin. ama bişey itiraf edeyim mi sen lokma tatlısı dediğinden beri aklım tatlıda bi tarafım şişicek valla
3 den fazla yemedim ama bu hafta sanki kilo veremedim canim cok tatlı istiyor Regli oldugumda istiyor bende düzensizlik var 3 aydir Regli olmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?