• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Bu gün yine misafir vardı kizlaaar
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1kk peynir
Çay
1tk tereyağı
1tk reçel
7 zeytin
Ara yok
Öğle yok
Ara 1 çörek
Akşam
1 çörek
1 kase pirincli salata
Yarım dilim limonlu pasta ev yapımı
Ara yarım armut 1 mandalina
Hafta sonları çok düzensiz oluyor benim onu da halletsem tam süper olacak :KK39::KK39:

Bende kaptim bugun yesilligi :) ay sonun kadar hic kacamak yapmassam biriktiricem begendigim bi yuzuk vardi onu alirim ins.

Canim yağını ne kadar emdirsende kizartma kizartmadir bence masum görmeyelim. Onun da kaçamak oldugunun farkinda olalim yanii;) bugun bende baligi aileme kizarttim ama kendim icin firinda pisirdim

Eşim para vermek bir yana kendisi diyeti birakti benimde aklımı karistiriyor yaaa neler yiyor neler bide sende ye diyor sonra da cok iyi zayiflamissin biraz daha versen sahane olacak diyo:)

Aksam yediklerimin yanina bir ince.lavas yedim bi bardak ta salgam suyu

Ara
10 fındık
Yeşil çay

Kizlar ben yarin yine oruca devam edecegim
O yuzden cok aciktim sahursuz yapacaktim ama bebegime kiyamadim.
2 yumurta
3 yk ispanak çigden
iste ispanakli yumurta yaptim ekmeksiz yogurtla yedim.
1 bardak sut
Yarim cay bardagi beyaz leblebi
hepinize iyi geceler inşallah bugün erken yatacagim

Günaydın kızlar iyi bir gün olsun inşallah.
3 gündür fazlaca yediğim için midem sinyal veriyo artık yeter diye, dün akşam da bi vurdumduymazlıkla yedim. artık kendime gelmem lazım
sabah kahvaltım
1 fincan yeşilçay
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker

Günaydın hanimlar
Hayirli mutlu bir hafta diliyorum hepinize
Ben sabah yine çıktim tartiya inatla yerinden oynamıyor. Bu hafta bi rakama mihlandii sanki ne yapalım bedelini öderim demiştim. .
Bugün yeni bir gün yenu bir hafta başlıyor sıfırdan başlıyorum diyetime dingin ve kararliyim.
"Zayif ve saglikli bir insan olacagima inanıyorum"

Günaydın kızlar iyi bir gün olsun inşallah.
3 gündür fazlaca yediğim için midem sinyal veriyo artık yeter diye, dün akşam da bi vurdumduymazlıkla yedim. artık kendime gelmem lazım
sabah kahvaltım
1 fincan yeşilçay
1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
1 kesme şeker

Evet bugun yeniden başlayabilirsin ahucum. Kimse için kendini boslamaya değmez. Bu hafta senden güzel haberler bekliyorum. .

Günaydın guzel bayanlar
Dün yazamadim ama okudum bütün mesajlarizi gecen hafta gwne pek iyi gecmedi benim icin yeni hafta hepimiz icin guzel geçsin umutluyum sağlıkla kilo vermelerrr...
Yeni gune iki büyük bardak suyla basladim arkasida guzel gelicek kacamak yok spor cok:):)
Bigun spor günüm havuzda yapicaz bakalim nasil geçecek merak ediyorum

Nehircim tebrik ederim supersin
Birşey sormak istiyorum aksamlari sadece form çorba içiyorsun sen mi yapiuorsun yoksa hazir corba gibi biseymi

biz her beş kiloda ödül anlaşması yaptık ilk beşte bir kumbara dolusu bozuk parayi aldım 250 tl çıktı:KK45:şimdi ikinci beş kilo için kumbarami dolduruyor beş kilo verdigimde içinden az çıkarsa üzerini tamamlarsin dedim:KK45:
benim eşim kilo vermemi destekliyor ama sağlıklı olmam için biz evlenme kararı aldığımızda ben 100 kilocuktum:KK49::KK45:
Sizin yöntem de güzelmiş canım.Her 5 kilo ödülü daha makul.Biz kaçamak başına para koyduk biraz maliyetli olabiliyor ;)

Günaydın canlar...
Kusura bakmayın iki gündür yazamıyorum size. Soğuk havalarda sinuzitim tuttu yine, başım 3 gündür çok fena ağrıyor. Benim başım da her hangi biy seepte ağrımaya başlayınca, televizyon, bilgisayar, hatta telefonun ekranına biraz bakarsam artıyor. Geçmişi okuyup yazmaya başlarken ağrılarım arttı bile, halbuki sabah iyi uyanmıştım, geçti sandım :KK43:

Ben biraz müsade istemek için yazıyorum. Bir kaç gün daha takip edemeyeceğim sizleri sanırım :KK43: tedavime başladım, kısa sürede geçer inşallah...salı günü kilomu bildireceğim ama. İnşallah o güne kadar baş ağrılarım da azalmış olur. Ödevimi de yapmam gerekiyor, ama bilgisayarın başında oturamıyorum :KK43:

Hepinizi öpüyorum. Salı günü haftalık hedefimize ulaşmış oluruz inşallah... :KK19:
Zilola'cım çok geçmiş olsun.Umarım şimdi daha iyisindir...

Bu sabah pazartesiden beri ilk defa tartiya çıktım. İyi haber mi bilmiyorum ama hic kilo verememisim ama almamisim da. Bu hafta yaptigim kacamaklardan sonra iyi birşey sanki 2gun kaldi bakalim kinanacak miyim:KK43:(
Milad'dım bişey soracaktım o_O Kilosu aynı kalan,hiç veremeyenleri de kınananlar listesine mi koyacağız yoksa sadece
+'ya geçenleri mi ?

Kızlar uzun zaman sonra bugün 10' a kadar uyudum. Mutluyum. :) Az önce de diyetisyenimin verdiği ödülümü yedim. Salı günü değil mi kilo bildirimi? Gururla söylüyorum ki artık 90lı kilolarda değilim, bir daha da çıkmam umarım ki..

Maşallah Nehir 'cim :nazar: Nazar değmesin.9'lardan kurtulduğuna çok sevindim.Darısı başımıza artık :KK19:

Sizin yöntem de güzelmiş canım.Her 5 kilo ödülü daha makul.Biz kaçamak başına para koyduk biraz maliyetli olabiliyor :KK66:

Zilola'cım çok geçmiş olsun.Umarım şimdi daha iyisindir...

Milad'dım bişey soracaktım o_O Kilosu aynı kalan,hiç veremeyenleri de kınananlar listesine mi koyacağız yoksa sadece
+'ya geçenleri mi ?

Maşallah Nehir 'cim :nazar: Nazar değmesin.9'lardan kurtulduğuna çok sevindim.Darısı başımıza artık :KK19:

-500 altinda verenlere yapıyoruz canim bu hafta başı ben Çekicem galiba:(

Hıı öyle mi.Ben sadece + ya geçenleri kınıyoruz zannediyordum.Yani 100 yada 300 gram da verilse kınanacak​

Aynen oyle canim:) bu hafta bi kinanayim da kendime geleyim ben

bugün doğrumu yapıcam yanlışmı bilmiyorum ama öğle ve akşam menüm yoğurtlu kabak salatası olucak hem midem rahatlasın hem ödemimi atayım yarına da inşallah kınanmayım, Yemek yedikçe tartılmaya korkuyorum yemeyince hep tartılasım geliyo o_O

bugün doğrumu yapıcam yanlışmı bilmiyorum ama öğle ve akşam menüm yoğurtlu kabak salatası olucak hem midem rahatlasın hem ödemimi atayım yarına da inşallah kınanmayım, Yemek yedikçe tartılmaya korkuyorum yemeyince hep tartılasım geliyo o_O
Aynen o his bende de oluyor

Canim yağını ne kadar emdirsende kizartma kizartmadir bence masum görmeyelim. Onun da kaçamak oldugunun farkinda olalim yanii:KK66: bugun bende baligi aileme kizarttim ama kendim icin firinda pisirdim

Eşim para vermek bir yana kendisi diyeti birakti benimde aklımı karistiriyor yaaa neler yiyor neler bide sende ye diyor sonra da cok iyi zayiflamissin biraz daha versen sahane olacak diyo:)
Günaydın guzel bayanlar
Dün yazamadim ama okudum bütün mesajlarizi gecen hafta gwne pek iyi gecmedi benim icin yeni hafta hepimiz icin guzel geçsin umutluyum sağlıkla kilo vermelerrr...
Yeni gune iki büyük bardak suyla basladim arkasida guzel gelicek kacamak yok spor cok:):)
Bigun spor günüm havuzda yapicaz bakalim nasil geçecek merak ediyorum
M milad eşimde eskiden öyleydi ne zaman diyete başlasam canı olmadık şeyler çekerdi şerbetli tatlılar börekler çörekler felan ..şimdi iyi çok şükür ..canın çok istiyosa çocuklarıda al git pastanede ye diyorum öyle yapıyor tabi istisnalar hariç misafir gelecegi zaman felan mecbur yapıyorum..bol bol yiyorlar eee tabi bende ucundan kıyısında kaçırıyorum

ilkay bende geçen gün havuza gittim bayıldım burda ilk kez gittim bayanlara özel seanslar var başlamak istiyorum ama bi türlü evrakları ayarlamaya vaktim olmuyo olimpik havuz olunca bisürü prosedürü var sağlık raporu felan gibi ..bayanlara yönelikte bi sürü kurs var plates step oryantal ayrobik gibi ama ben onlara gidemem sadece yüzmeye giebilsem yine iyi

saheste bendede durum aynı

Back
X