- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
Selam kızlar,
İşten geldim yine. Çalışmak benim ruhumu besliyor fark ediyorum bunu. Evdeyken çok daha kötüydüm, iki gündür işe gittikçe açıldığımı hissediyorum. Her zorluğuna rağmen yaptığım işi o kadar çok seviyorum ki, sebebi bu belki de. Neyse düzensiz bir gün oldu ama abartmadım, iki öğün yapabildim :)
Sabah:
4 yk nesfit+1yk yulaf ezmesi+light süt
Ara:
1 adet portakal+1 adet elma+250 ml light süt
(Öğle yemeği yemediğim için acıkmıştım, çevremdeki en masum şeyler bunlardı)
Akşam:
1 büyük kase form çorba
3 yk light yoğurt
Ara:
Sade Türk Kahvesi+1 adet gün kurusu
Ara:
1 kupa yeşil çay+2 parça ceviz içi
Gecmis olsun canim sen o agriyi bana sor allah acil sifalar versinGünaydın canlar...
Kusura bakmayın iki gündür yazamıyorum size. Soğuk havalarda sinuzitim tuttu yine, başım 3 gündür çok fena ağrıyor. Benim başım da her hangi biy seepte ağrımaya başlayınca, televizyon, bilgisayar, hatta telefonun ekranına biraz bakarsam artıyor. Geçmişi okuyup yazmaya başlarken ağrılarım arttı bile, halbuki sabah iyi uyanmıştım, geçti sandım
Ben biraz müsade istemek için yazıyorum. Bir kaç gün daha takip edemeyeceğim sizleri sanırımtedavime başladım, kısa sürede geçer inşallah...salı günü kilomu bildireceğim ama. İnşallah o güne kadar baş ağrılarım da azalmış olur. Ödevimi de yapmam gerekiyor, ama bilgisayarın başında oturamıyorum
Hepinizi öpüyorum. Salı günü haftalık hedefimize ulaşmış oluruz inşallah...
Günaydın canlar...
Kusura bakmayın iki gündür yazamıyorum size. Soğuk havalarda sinuzitim tuttu yine, başım 3 gündür çok fena ağrıyor. Benim başım da her hangi biy seepte ağrımaya başlayınca, televizyon, bilgisayar, hatta telefonun ekranına biraz bakarsam artıyor. Geçmişi okuyup yazmaya başlarken ağrılarım arttı bile, halbuki sabah iyi uyanmıştım, geçti sandım
Ben biraz müsade istemek için yazıyorum. Bir kaç gün daha takip edemeyeceğim sizleri sanırımtedavime başladım, kısa sürede geçer inşallah...salı günü kilomu bildireceğim ama. İnşallah o güne kadar baş ağrılarım da azalmış olur. Ödevimi de yapmam gerekiyor, ama bilgisayarın başında oturamıyorum
Günaydın canlar...
EE almamış olmanda güzel canım slklntl yapmaBu sabah pazartesiden beri ilk defa tartiya çıktım. İyi haber mi bilmiyorum ama hic kilo verememisim ama almamisim da. Bu hafta yaptigim kacamaklardan sonra iyi birşey sanki 2gun kaldi bakalim kinanacak miyim(
EE almamış olmanda güzel canım slklntl yapma
Geçmiş olsun canımGünaydın canlar...
Özetle kendinize sorun gerçekten acmiyim eğer açsanız tek çeşit bir şeyden yumrugunuz büyüklüğünde yiyebilirsiniz 2 saat sonra başka bir şeyi yine yumrugunuz büyüklüğünde yiyin diyor tabi pek çok telkin var içinde gerçekten kendin için bir iyilik o kitabı okumakDeniz egece nin.kitabinin tanıtımna baktim. Basta zannettim ki yemeklerin kilo aldıracagini dusunerek yedigimiz için kilo aldığımızi anlatıyor. Ama hepsi bu degil sanirim Telkinler var galiba kitabında..nilfer_pdr sen yazmıştın alintisini galibba yöntemi nedir?
Bana yorum yapsan hemen milatcim öğle yemeği nerde derdin
Öğle Yemeği nerde nehircim:)
Kızlar uzun zaman sonra bugün 10' a kadar uyudum. Mutluyum. :) Az önce de diyetisyenimin verdiği ödülümü yedim. Salı günü değil mi kilo bildirimi? Gururla söylüyorum ki artık 90lı kilolarda değilim, bir daha da çıkmam umarım ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?