1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

İyi geceler kizlaaar
Benim de bu akşam misafirim vardı daha yeni gittiler menumu yazayim
Sabah
1 omlet peynirli maydonozlu
Çay 1tk reçel
Ara öğle yok
Akşam
1 çörek
Yarım kase patates salatası
1 dilim pudingli kek
Ara yarım elma
Yarim muz
Yarım portakal biraz kavrulmuş fıstık

Bana yorum yapsan hemen milatcim öğle yemeği nerde derdin
Öğle Yemeği nerde nehircim:)

Dun yengemle konuştum o da bir zamanlar kiloluydu benim kadar değil tabi.. kilo verfigimden ve hedefimden bahsedince 68 cokk dedi yaşına ve boyuna yakışmaz en fazla 65 ol dedi kendisi benden 2yas büyük boyu 1.74 falan 85 ten 63 e düşmüş diger yengem de o civara düştü ben 68 bile cok mu acaba derken yengemtersini söyledi vok hırslandim cokk

Günaydın canlar...
Kusura bakmayın iki gündür yazamıyorum size. Soğuk havalarda sinuzitim tuttu yine, başım 3 gündür çok fena ağrıyor. Benim başım da her hangi biy seepte ağrımaya başlayınca, televizyon, bilgisayar, hatta telefonun ekranına biraz bakarsam artıyor. Geçmişi okuyup yazmaya başlarken ağrılarım arttı bile, halbuki sabah iyi uyanmıştım, geçti sandım

Ben biraz müsade istemek için yazıyorum. Bir kaç gün daha takip edemeyeceğim sizleri sanırım tedavime başladım, kısa sürede geçer inşallah...salı günü kilomu bildireceğim ama. İnşallah o güne kadar baş ağrılarım da azalmış olur. Ödevimi de yapmam gerekiyor, ama bilgisayarın başında oturamıyorum

Hepinizi öpüyorum. Salı günü haftalık hedefimize ulaşmış oluruz inşallah...

Gecmis olsun canim sen o agriyi bana sor allah acil sifalar versin

Gecmis olsun zilola. Mazeretini bildirdiğin için teşekkür ederim. Kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman yazarsın. Dilersen izinli de sayilabilirsin. Allah şifalar versin. .

Bu sabah pazartesiden beri ilk defa tartiya çıktım. İyi haber mi bilmiyorum ama hic kilo verememisim ama almamisim da. Bu hafta yaptigim kacamaklardan sonra iyi birşey sanki 2gun kaldi bakalim kinanacak miyim(

Canım geçmiş olsun

Bu sabah pazartesiden beri ilk defa tartiya çıktım. İyi haber mi bilmiyorum ama hic kilo verememisim ama almamisim da. Bu hafta yaptigim kacamaklardan sonra iyi birşey sanki 2gun kaldi bakalim kinanacak miyim(
EE almamış olmanda güzel canım slklntl yapma

Deniz egece nin.kitabinin tanıtımna baktim. Basta zannettim ki yemeklerin kilo aldıracagini dusunerek yedigimiz için kilo aldığımızi anlatıyor. Ama hepsi bu degil sanirim Telkinler var galiba kitabında.. nilfer_pdr sen yazmıştın alintisini galibba yöntemi nedir?

EE almamış olmanda güzel canım slklntl yapma

Öyle tabi ama ben en 500 gr vermek istiyorum cunku cizelge yapmistim hedef tarihimde istediğim kiloya ulasmis olmak istiyorum. Eee madem hedefin var o zaman boğazını tut milat !!! Dimi yani:)

Geçmiş olsun canım

Özetle kendinize sorun gerçekten acmiyim eğer açsanız tek çeşit bir şeyden yumrugunuz büyüklüğünde yiyebilirsiniz 2 saat sonra başka bir şeyi yine yumrugunuz büyüklüğünde yiyin diyor tabi pek çok telkin var içinde gerçekten kendin için bir iyilik o kitabı okumak

selamlar kızlar dün akşam geç saatte yemek yedik kardeşimdeydik
kahvaltıdan sonra 1 kase yoğurt ara yaptım akşam yemeğine kadar
akşam
4 kaşık pilav
1 parça fırında tavuk
1 kepçe mercimek çorbası
1 ince dilim ev pastası
1 muz 1 mandalina
bu gün ki kahvaltım
1 dilim trabzn ekmeği
çatal ucuyla tereyağ
1 tatlı kaşığı reçel
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
peyniri biraz abarttım yine
1 k.k eski kaşar/ 1 k.k tulum peyniri
turp, domates

ara olarak yoğurt yicem gene

TEBRIKLER:) hadi gozun aydin azmin zaferidir bu beni de al yanina nehirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…