1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

iyi aksamlarrr
Bugün havuzdaydim kizlar süperdi 45 dk. Suda spor yarim saatte yuzdum cok yorucuydu ama guzeldi destinacim firsatin varsa hemen git:):)
Menum kahvalti bir kk peynir bir yumurta 5 zeytin bir dilim ekmek çay
Ara iki mandalina
Oöğlen yoğurtlu kabak salatasi bir kase tarhana corbasi
Aksam kiymali patlican yemegi bir dilim ekmek 3kasik yogurt
Ara yeşilçay

Geçmiş olsun o düzensizlik te etkiler kilo verememeni haklısın. Bi doktora görünseydin hormonlarına baktın. yada yoksa bebek gelmesin

Sağol canim gittim doktora kistim var dedi ve düzene girsindiye ilac kullaniyorum inşallah duzelecek 6 ay kullanacam

İyi aksamlar arkadaslar kac gundur yazamadim once telefonum bozuldu bende hep telden giriyodum kaldim oyle diz ustu bilgisayar var ama cocuklar oyun oynamaktan ayarlari bozuldu ondan da giremedim esimin telinde de internet yok sonrasinda hasta oldum uc gundur yatiyorum cok fena usutmusum bugun biraz daha iyiyim sanki bende cikip yeni bir telefon aldim sonrasinda yeni tel kk nin sifresini yazmadi bende sifreyi unuttum bi yarim saattir onunla ugrasiyorum yani hersey ust uste geldi bu arada menulerimi sormayin hastaliktan dolayi hepten karisti insallah yarin yeni bi gun olsun ama tartidan korkuyorum hepinizi cok ozledim​
Geçmiş olsun canım

Bu gun ku menum
Sabah
1 dilim ekmek
2k lor
2 ceri domates
7 zeytin
Çay
Ara yok
Öğle
Pirincli salata
Ara
Kahve
Ara
1 çörek
Akşam
6k barbunya
1 dilim Ekmek
Biraz turşu
Benim de reglim bu gun yarın canım neler neler istiyor bakalım ne olacak

Selam kızlar,
Yine bir pazartesi yine bir kaçamak yine ben Dünyaları yedimmmm. Bir haller oldu bana bugün, iradem nerede acabaa?? Ben bugün uygulamadım tabii tam olarak ama halbuki diyetisyenim bana bu hafta çok cömert davrandı, bir sürü şey yiyeceğim. Neyse bugün böyle oldu artık yapacak bir şey yok...

Sabah:
1 adet tahıllı simit
Portakal suyu

Öğle:
Yarımdan biraz daha fazla kase karışık salata tabağı
150 ml ayran

Ara:
(Arkadaş Belçika' dan çikolata getirip masama bıraktı ve koptuğum nokta)
Bir sürü bir sürü madlen bitter ve sütlü çikolata
1 adet çikolatalı tahıl bar

Akşam:
1 kase domates çorbası
5 adet fırında mücver
1 kase light yoğurt

Ara:
Sade Türk Kahvesi

Ara:
1 kupa Yeşil çay​
Ne yalan söyleyeyim sen kacamak yapınca mutlu oluyorum nehir bile yapiyorsa sen de yapabilirsin diyorum idolumsun nehiiirrr

Canım, bana sorarsan yalnızca kilo alanları kınamak daha mantıklı. Çünkü bir süre sonra öyle zamanlar gelecek ki kilo vermemiz duracak, duraklama dönemi belki birkaç hafta sürecek, bu diyet sürecinde kaçınılmaz bir olay. O yüzden düzenli beslenip de kilo vermesi duranları demotive edecek bir şey olur bu kınananlar listesi.​
Aynen katılıyorum nehire idolumsun nehiiirrrr

Ay yok canım, idol alınacak menüm mü var ?? :) Sallantıdayım bu ara.
ama sorumluluk hissettim şimdi, kendime bi çeki düzen vereyim yarından itibaren

canım ne güzel yüzmek. .bende çok seviyorum bizim site havuzlu yazın bir kaç kere yuzebildim buraya yakın kapalı havuz da var ama kızımı bırakıp gitme imkanım yok

eve yuruyerek geldim ve cok aç hissettim
3 kaşık makarna attım ağzıma
1 ısırık nugget tattım
1 çatal da mozaik pasta
salının gelişi pazartesiden belli oldu yarına parlak haberler yok malesef uff..

Benim menum de soyle
sabah
2 etimek uzerine tereyag ve bal

ara
7 badem

oglen
kepekli tost

aksam
yarim kase mercimek corba
4 yemek kasigi taze fasulye
kivircik salata

herkese iyi geceler arkadaslar.cok yorgunum ve hemen yatmayi dusunuyorum.oglusum durmadi hic.dis cikariyor sanirim cok huzursuzdu.yeni uyuttum bende yatip uykumu alayim bari.hadi Allah rahatlik versin...

Ayy canım allah kolaylık versin

Canım eğer ağzını tatlıya sürdü isen devamı geliyor. O yüzden o tadı damağa unutturmak lazım.
Emekler ine yazık canım biran önce toparlamalisin

Geçmiş olsun canım

Benim misafirler gitti. Ve ben mutfağı toplamaya gidiyorum. Insallah yarın herkes azda olsa eksi lerde olur. Benim menüm oruçtum kaldı 23 gün
menüm
16.30
2 mandalina
1 elma

18.00
1 tabak et sote
1 dilim maalesef beyaz ekmek yemeyecektim ama eşim torpil geçti.

1 tatli kasigi sütlaç yedim gitti 5 tl

yarın yine oruç tutacağım.

bende misafirlerimi uğurladım mutfağımı toplayıp geldim
maalesef ara öğünümü 1 ince dilim ağlayan pasta ile yaptım gitti 20 lik tambaaaaak :)zarardayız bugün

sabah kahvaltım

1 kk peynir
5 zeytin
domates ,biber, tere ,dereotu,maydanoz
2 d.k. ekmegi
2 fincan yeşilçay
yarım armut

ara
10 badem
yarım armut

ögle
ton balıklı salata (yağsız)
3 dilim k.ekmek
1 bardak ayran

ara
yarım armut
1çb süt

akşam yemeğimde
8 yk yoğurtlu kızartma
6 tane patates köftesi(kısıra 2 tane haşlanmış patates rendeleyip yoğurdum çiğ köfte gibi şekil verdim )

ara 1 ince dilim ağlayan pasta
yarım saat step aletiyle çalışsam iyi olacak hadi iyi geceler hanımlar

Canım eğer ağzını tatlıya sürdü isen devamı geliyor. O yüzden o tadı damağa unutturmak lazım.
Emekler ine yazık canım biran önce toparlamalisin

Hem de nasıl yazık olacak böyle devam edersem Aynen canım şekeri unutma süresi 21 gün, 21 gün dişimi sıksam aramıyorum sonra. Tekrar hatırlattım kendime ahh ahh

Beeennn

Evet canim benim de bugün 1 tatli kasigi sütlaç yedim diye gitti ve sporda yapamayacağım çok
Yorgunum. Bugün 10 tl zarardayim. Ama raziyim

beni de aranıza alır mısınız acaba? 65 kiloyum ama bende sizin gibi 90lardan düştüm.sizler gibi bende yaklasık 15 kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…