- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Sabah
1dilim Ekmek
2k lor
2 ceri domates
5 zeytin
Ara
Kahve
Öğle
1 dilim Ekmek
1 kase ezogelin
1 kase yoğurt
1 kase salata yağsız tuzsuz
Ara 2 galeta
1k labne
Ara
1 muz biraz üzüm
Akşam
1 kepçe ezogelin
1 karniyarik
1 dilim ekmek
1/2 kase yoğurt
Artık birşey yemem ama cay icebilirim
Bu gün de kacamaksiz geçti hadi hayırlısı
Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir olay yaşadım ve kötü bir dönemden geçeceğim. Birkaç gün yazamayabilirim. Merak etmeyin diye yazmak istedim.
Diyetle ilgili de beni biliyorsunuz Üzgünken bişey yiyemiyorum ama elimden geleni yapıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Sabah
2dilim k.ekmegi
1h.yumurta
4zeytin
1dilim tulum peyniri
Ara
Yeşil cay
10 kuru üzüm
Ogle
2kasik makarna
2parca tavuk
Salata
Ara
Bir fincan sutlu kahve (cay fincanı)
Aksam
5 kaşık 1t.k z.yagli yumurtali ciris otu kavurması
64gr. Ekmek
1kase yoğurt
moralim cokkk bozuk sinirimi tavana vurduran olaylar yaşadım bugun ve belkide bedeli agir laflar ettim birilerine.. amacim yaşadığım sikintiyi anlatip moralinizi bozmak degil söylemek istediğim eskiden olsa dünyaları yerdim. Buzdolabina siginirdim bu aksam zorla yemek yedim. Icimden yemek yemek gelmedi bunu farkettim. Artık yemekle çözmeye calismayacagim sorunlarimi.......
Tabiki deMenün gayet hoş olmuş..
emzirmesem zaten bu kadar iştahım da olmuyor tatlı çikolataya karşı
Bu arada bu yemekleri de kocan yaptı ise alkışlamak lazim
Ohhhh 1.5 saat spor yaptım
15dk titreşim kemerini kullandım
Dusumu aldım kocisimde çay demlemis cok keyifliyim kizlaaar
Günaydınn İlkay'cım günaydın arkadaşlar, bende geç kalktım bugün okul yok teog sınavı var öğrencilerin geç geldim dükkana o yüzden.
dün akşam dediğim gibi ıspanaklı yoğurtla günü kapatmıştım. kardeşim fıstık getirmiş 1 avuç ondan yedim 2 tane de mandalina yedim
gece uyanmışım bi ara yine fıstık atıyodum ağzıma
sabah 5--10 fıstık 2 kaşık nar
1 sade nescafe
1 haşlanmış yumurta
1.k.k peynir
2 dilim çavdar ekmeği
bol pulbiber
bu pulbiberi de yağda kavuruyolar galiba içindekiler kısmında ayçiçek yağı, tuz, pulbiber yazıyo
o zamaann herkesin şekerleri evde ondan uyuya kaldı kızlarEvett bugun sinav oldugundan iki gun bizede tatil okul benimkilerde evde:)
Günaydın canım,Günaydın hanımlar. Nasılsınız bugün? Motivasyonumuzu yüksk tutabilmek için ruh halimize dikkat edelim
Biz saat 8 olmadan uyandık, ama kahvaltı falan derken... :) şimdi de derslerimin başına oturmalıyım, yetiştirmem gereken ödevim var
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
Kahvaltıda hergün yediğim gibi yarım bardak su ve yardım bardak sütle pişirilmiş yulaf ezmesi, üstüne 1 tatlı kaşığı toz şeker, biraz tarçın, ve 1 adet rendelenmiş elma
1 fincan siyah çay...
Ara: 6 adet fındık
1 adet mandalina
Herkese hayırlı ve bereketli günler
Harikasın canım, tebrik ederim :) def olsun bu fazla kilolar da hayatın tadını sağlıklı ve eksiksiz çıkaralımGünaydın canım,
Bugün benim de motivasyonum süper.Çünkü bu sabah da tartıya çıktığımda eksileri gördüm.Böyle devam ederse geçen hafta alığım fazlalıklardan hızlıca kurtulmuş olucam
Kahvaltıda yediğin yulaflı tarifin çok değişik ve lezzetli bir şey gibi görünüyor.Tarçınlı falan olması da şekeri dengeliyordur sanırım.Dukan tarifi gibi bir şey dimi.Bende klasik kahvaltı yapmaktan çok sıkılıyorum da bazen.Böyle ilginç tarifler dikkatimi çekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?