1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Menün gayet hoş olmuş..
emzirmesem zaten bu kadar iştahım da olmuyor tatlı çikolataya karşı

Bu arada bu yemekleri de kocan yaptı ise alkışlamak lazim

iyi aksamlar hanimlar bugun bende biraz fazla kacirdim ama benim bi sucum yok hep annemin yuzunden dermisim
sabah: limonlu su sonrasinda bir kase nesfit
ara: yesil cay
ogle: tavuk sote ve yogurt
sonra anneme gittim ve saat 4 gibi zorla haslanmis patates ve fasulye tursusu yedirtti bana ama cok guzeldi bizim oralarda cok yenir bu ikili
aksam: sadece salata
bu aksam sporu artirmam lazim galiba

canim rabbim kolaylik versin yardimcin olsun

takma kafana miladcim kendine zarar verirsin en cok bi zaman sonra unutulur gider zaten

Bende bugun aksam spor yapayom dedim dünkü spordan ust baldir arkasi oyle bir aciyorki ayagimi kaldiramadim havaya:)

Günaydınn İlkay'cım günaydın arkadaşlar, bende geç kalktım bugün okul yok teog sınavı var öğrencilerin geç geldim dükkana o yüzden.
dün akşam dediğim gibi ıspanaklı yoğurtla günü kapatmıştım. kardeşim fıstık getirmiş 1 avuç ondan yedim 2 tane de mandalina yedim
gece uyanmışım bi ara yine fıstık atıyodum ağzıma
sabah 5--10 fıstık 2 kaşık nar
1 sade nescafe
1 haşlanmış yumurta
1.k.k peynir
2 dilim çavdar ekmeği
bol pulbiber
bu pulbiberi de yağda kavuruyolar galiba içindekiler kısmında ayçiçek yağı, tuz, pulbiber yazıyo

Evett bugun sinav oldugundan iki gun bizede tatil okul benimkilerde evde:)

Günaydın hanımlar. Nasılsınız bugün? Motivasyonumuzu yüksk tutabilmek için ruh halimize dikkat edelim

Biz saat 8 olmadan uyandık, ama kahvaltı falan derken... :) şimdi de derslerimin başına oturmalıyım, yetiştirmem gereken ödevim var

Sabah uyanınca 2 bardak ılık su

Kahvaltıda hergün yediğim gibi yarım bardak su ve yardım bardak sütle pişirilmiş yulaf ezmesi, üstüne 1 tatlı kaşığı toz şeker, biraz tarçın, ve 1 adet rendelenmiş elma
1 fincan siyah çay...

Ara: 6 adet fındık
1 adet mandalina

Herkese hayırlı ve bereketli günler

Günaydın canım,
Bugün benim de motivasyonum süper.Çünkü bu sabah da tartıya çıktığımda eksileri gördüm. Böyle devam ederse geçen hafta alığım fazlalıklardan hızlıca kurtulmuş olucam

Kahvaltıda yediğin yulaflı tarifin çok değişik ve lezzetli bir şey gibi görünüyor.Tarçınlı falan olması da şekeri dengeliyordur sanırım.Dukan tarifi gibi bir şey dimi.Bende klasik kahvaltı yapmaktan çok sıkılıyorum da bazen.Böyle ilginç tarifler dikkatimi çekiyor :)

Günaydın hanımlar sabah norolojiye gittim migren için bi doktor onermislerdi ona gittik tahlil ve tomografi istedi 2 de sonuçları almaya gideceğiz ac gittiğim için çıkışta yarim simit yedim 12 de öğle yegimi yiyeceğim diyetisyenede ugradim dahiliyeden sonra gel dediysede ben yine sorularimi sordum aksam ara öğün yapmıyorum dedim muhakkak yap metebolizman yavaslamasin dedi kahvaltıda yumurta ve peyniri beraber yiyebilirsin dedi pırasalı yumurtali omleti çok seviyorum yaninda 2 dilim ekmek ve Ayranla yiyebklirsin dedi mümkün olduğunca değiştirmeden uygula dedi 2 dilim ekmek 50 gr mis yufkayida 50 grami geçmemek şartıyla yiyebilirsiniz dedi aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarim sizede

Harikasın canım, tebrik ederim :) def olsun bu fazla kilolar da hayatın tadını sağlıklı ve eksiksiz çıkaralım

Kahvaltıda yediğim tarifi dukan'dan almadım aslında, bu diyet pek kafama oturmadı aslında bu tür yiyecekleri bizim memlekette yaparlar genelde kahvaltılar için, özellikle çocuklara, tabiki bütün aile de yiyor genelde. Sütle ve şekerlh pişirilmiş farklı tahıllar: irmik, pirinç, karabuğday, yulaf, hatta tel şehriye de kullanıyorlar bazen (bize kreşte verirlerdi, bayılırdım Üstüne de biraz terhyağı koyarlar genhlde, tabiki ben koymuyorum, fazla kalorili :) sen de dene istersen canım, tarifini verebilirim, başlarda biraz farklı gelebilir, ama eminim sonra beğenirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…