- 7 Kasım 2014
- 369
- 994
- 128
- 43
Ben daha kar yağdığını 23 yaşında gördüm. Muhteşem birseydi ama hala kara doya doya bulamadım
memleket mersin olunca ve olduğum yerde de kar yok
Nehir,kısa zamanda atlatırsın umarım.Kolaylıklar diliyorum canım...Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir olay yaşadım ve kötü bir dönemden geçeceğim. Birkaç gün yazamayabilirim. Merak etmeyin diye yazmak istedim.
Diyetle ilgili de beni biliyorsunuz Üzgünken bişey yiyemiyorum ama elimden geleni yapıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir olay yaşadım ve kötü bir dönemden geçeceğim. Birkaç gün yazamayabilirim. Merak etmeyin diye yazmak istedim.
Diyetle ilgili de beni biliyorsunuz Üzgünken bişey yiyemiyorum ama elimden geleni yapıyorum.
Kendinize iyi bakın.
konu ne ise Allah kolaylik versin canimArkadaşlar merhaba,
Kendinize iyi bakın.
evet bende günlükleri karıştırırken denk geldim ve hiç hoş değildi söylenicek çok şey var aslında ama onun seviyesine inip cvp vermeye bile gerek yok moral bozmadan yola devam yaza incecik olucaz inş...Dün tartışma konusu olan arkadaşın günlüğüne göz attım da iyi ki ayrılmış listeden..
canım inş sıkıntılarını atlatırsın...Arkadaşlar merhaba,
Kendinize iyi bakın.
canim o en guzeli bence benim esimde gecengun sarildi ve bende ona sarilabildimHerkes iltifat aldığına göre demek ki doğru yolda ilerliyoruz kızlar.
Daha bana iltifat eden olmadı. Günde 10 defa sorduğum kocamdan basak
Banada kocamdan baska herkes söylüyor bir tek kocam"yok aynı" diyor :)Herkes iltifat aldığına göre demek ki doğru yolda ilerliyoruz kızlar.
Daha bana iltifat eden olmadı. Günde 10 defa sorduğum kocamdan basak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?