Canım bence fırsat buldugun her anı uyuyarak degerlendir boş ver ev işlerini filan 1-2 yıl pasaklı pis oliver senin ve çocuklarının ruh sağlığından daha değerli değil gergin anne gergin çocuklar demek o yüzden sen rahat ol ki çocuklarında huzurlu olsun allah sabır versinAllah ım ben de de aşırı bir gerginlik var anlamadım nedendir. Yada kızımdan olabilir benim sabrımı çok zorluyor. Oturup sinirden kendi kendime Ağladım yaaa...
ama neyse rahat olmaya bakacağım.
ama beni kötü eden en büyük sebeb uyukusuzluk deli gibi oluyorum
Bence yoğurt iyi seçim serin serin o istahsizlik bende de olsa keşkeYaaa ben akşam yemeği yemedim.hazirda birsey yok hic yiyesim de yokkyemesem nolurki arada yogurtla grissini yerim
canım ye bence metebolizman yavaşlamasın. geçmiş olsun dileğin içinde tesekkur ederim canımYaaa ben akşam yemeği yemedim.hazirda birsey yok hic yiyesim de yokkyemesem nolurki arada yogurtla grissini yerim
Canım bence fırsat buldugun her anı
uyarak degerlendir boş ver ev işlerini filan 1-2 yıl pasaklı pis oliver senin ve çocuklarının ruh sağlığında daha değerli değil gergin anne gergin çocuklar demek o yüzden sen rahat ol ki çocuklarından allah sabır versin
Canım kızının bu şekilde davranmasının sebebi kıskançlık olabilir. Şimdi küçüğünle daha çok vakit geçirip onunla ilgileniyohsun ister istemez, onun daha çok ihtiyacı var çünkü. Kızın da onunla ilgilenmen için bu şekilde davranıyor. Onunla konuş, onu çok sevdiğini söyle, ondan yardım iste her zaman, kendisinin de çok önemli olduğunu hissettir. Artık baya büyük, bu yüzden herşeyi onunla birlikte yapmaya çalış. Bu durum geçicidir canım. Allah sana sabır versin.Canım ben zaten öyleyim evi çok umursamam sağolsun eşim de hicbirsey demez hatta yat uyu ev işini bırak der. Takıntılı da değilim çok şükür.
Bugün erken kalkınca uykum alamadım.
Kızım 3.5 yasin da kahvaltı icin tabak hazırladım kendisi yesin diye biz yerken o da boş boş oturdu oyun oynadı. Sonra yemek işimiz bitince sofrayı kaldırdım. Çikolata yiyecem diye ağladı 1 saat ben de kahvaltıdan sonra tatlı yenir yemeğini yeseydin verirdim dedim. Ama ona çikolata vermedim.
sonra oğlumu uyuttum. Eşim uyudu. Bende gelkkızım bugün erken kalktik hepberaber uyuyalım dedim tam 2 saat boyunca ne uyudu ne de uyuttu. Hep konuştu boş boş. Sınırımden aağladım inan ki. Ne yapacagimi bilmiyorum.
cisim geldi diye kac defa soyledi. Kendi gidebildigi halde sen gotur diye inatlaşıyor.
ben de goturmüyorum.
Ac ve sıkışmış halde geziyor. Ama ben psikolojik olarak cok kotu oldum
canım ye bence metebolizman yavaşlamasın. geçmiş olsun dileğin içinde tesekkur ederim canım
Merhaba arkadaslar oncelikle hasta olan arkadaslara gecmis olsun diyorum konulari okurken dikkat ettim cogunuz gerginsiniz malesef gergin yada sinir olmak kilo verimine cok sekteye ugratiyor o nedenle relax olmanizi tavsiye ederim.sahsen ben sinirli olunca kilo vermem duruyor üzülürsem de cok kilo veririyorum ve sonrasindada kilo verimim duruyor .sizlerde dikkatli olun masallah guzel kilo verirken durmasin kilo vermeniz .ben kac aydir ayni kilo vermiyorum almiyorumda öylece takildi kaldi malesef bu yaz babam gözümün önünde defalarca kalp krizi gecirdi uzuntuden dört kilo birden verdim o gün bugün kilo veremiyorum halen diyetteyim koruyorum en azindan .ayyy ne cok konuştum ben
Slm kızlar sonuçların çıktı tomografide birşey çıkmadı çok şükür .kolesterolum biraz yuksekmis sadece doktor biraz kilo ver dedi %90 migren dedi ilaç verdi bir ay sonra kontrole gel dedi inşallah iyi gelir
Kesinlikle dogru tesbit canim stres + sislik =kilo veremiyosun olu öyle şeyler miladcim takilma boşver ben babamdan sonra hayatin cok kiymetli olduğunu öğrendim
Canım ben zaten öyleyim evi çok umursamam sağolsun eşim de hicbirsey demez hatta yat uyu ev işini bırak der. Takıntılı da değilim çok şükür.
Bugün erken kalkınca uykum alamadım.
Kızım 3.5 yasin da kahvaltı icin tabak hazırladım kendisi yesin diye biz yerken o da boş boş oturdu oyun oynadı. Sonra yemek işimiz bitince sofrayı kaldırdım. Çikolata yiyecem diye ağladı 1 saat ben de kahvaltıdan sonra tatlı yenir yemeğini yeseydin verirdim dedim. Ama ona çikolata vermedim.
sonra oğlumu uyuttum. Eşim uyudu. Bende gelkkızım bugün erken kalktik hepberaber uyuyalım dedim tam 2 saat boyunca ne uyudu ne de uyuttu. Hep konuştu boş boş. Sınırımden aağladım inan ki. Ne yapacagimi bilmiyorum.
cisim geldi diye kac defa soyledi. Kendi gidebildigi halde sen gotur diye inatlaşıyor.
ben de goturmüyorum.
Ac ve sıkışmış halde geziyor. Ama ben psikolojik olarak cok kotu oldum
Allah ım ben de de aşırı bir gerginlik var anlamadım nedendir. Yada kızımdan olabilir benim sabrımı çok zorluyor. Oturup sinirden kendi kendime Ağladım yaaa...
ama neyse rahat olmaya bakacağım.
ama beni kötü eden en büyük sebeb uyukusuzluk deli gibi oluyorum
Huzunlendim gene....
Menum
Ahvalti 10.30 kasarli tost çay bir kupa
Ara turk kahvesi bir muz
Oglen bir kase corba bir tabakyoğurtlu ispanak bir dilim ekmek
Ra cay 3 bardak
Aksam
Yoğurtlu ispanak salata bir dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?