- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- 248
Afyondayim canim iki gundur cok soguktu ama kar beklemiyordum hic:))hangi şehirde oturuyorsun canım? buraya da sizin oranın kar soğuğu geliyo galiba donuyorum çok soğukk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afyondayim canim iki gundur cok soguktu ama kar beklemiyordum hic:))hangi şehirde oturuyorsun canım? buraya da sizin oranın kar soğuğu geliyo galiba donuyorum çok soğukk
İstanbul da çok soğuk kar yağsa bu kadar olurdu, ya da ben çok üşüyorum..Afyondayim canim iki gundur cok soguktu ama kar beklemiyordum hic:))
Ben dün bizim sayfada yaşını ve boyunu sorduğum halde kendi günlüğüyle meşgul olduğundan cevap bile yazmadı.Milad da fazla paylaşımda bulunmadığını yazınca içim elvermedi.Bende öyle yazdım.Sert olduğunu düşünmüyorum tambakçim.Bu arada kizlar bir konu da fikrimi paylaşmak istiyorum. Mebeyh arkadaşımıza biraz sert bir üslup olduğunu düşünüyorum... daha nazikçe söylenebilirdi.
Mesela daha sık paylaşımda bulunsan iyi olur burada amaçımız birbirimizi motive etmek destek olmak paylaşım olunca daha hoşumuza gidiyor. Denilip kuralımız bu şekilde diyerek hatırlatılabilirdi. Tabi bu benim fikrim.
Milad ın bunu hatırlatmasından sonra tomurcukkk un öyle yazmasına da gerek yoktu.
farkında iseniz herkes ne kadar sert ve kırıcı olduğumuzu söyledi mesela angelina35 de....
sonuçta herkes kilo vermeye çalışan insanlar derdimiz aynı yani neyse lütfen yanlış anlamayın beni.. benim fikrim
Evet birinciliğin içime sinmedi çünkü hiç paylaşımda bulunmayıp sadece bildirim yaparak 1. olmayı haketmedin.Duyarlı arkadaşım teşekkür ederim.. Tamam ben dediğim gibi çok okuyamıyorum yazılanları ve daha yeni katıldım.. Tanışma bâbında bi soru sordum sadece bi kişi cevap yazdı... Oyüzden çok sık girip yorum yapmadım.. Geçen haftaki sıralamada birincilerden 100 g eksik verdim ikinci diye adım anılmadı.. Hayır hiç biri önemli değil de bu çok ayıp yani " birinciliğine gönlüm Razı olmadı hakedenleri yazmak istedim" demiş malum Şahıs.. Kimse kimseye burda hükümdarlık süremez.. Rabbimin adaleti işte : ben temiz kalbim ve irademle veriyorum vereceğimde... empati yapıp beni anlayan Arkadaşlara teşekkür ederim.. Insanlar kıskançlıkla birbirine saldıracaksa yeri burası değildi... Gruptan ayrıldım listelerdende silerseniz sevinirim.. Herkesin güzel kilo vermeleri temennisiyle.. Hoşçakalın..
Canim bende öğlenleri atlamıyorum genelde sabah gec kahvalti yapmistim ayrintili yazmistim dun sabah( iki dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates nescafeyle ) onun icin aksam yazmadim bundan sonra yazarim öğlen bir muz ve yesilcay ictim spor oldugu icin oglen yemedim 1.30 ta evden ciktim 4te spor bitti eve geldim en kolayima pilav geldi 5kasik pilav bir kase cacik ve salatada yedim daha dikkkat ederim canim...
Canım ne kadar çok spor yapıyorsun saat olarak sanki hafta da 2 gün 2 saat mi demiştin. Keşke hafta da 4 gün 1 er saat olsa bence daha iyi gibi ayarlama imkanın yok mu
Günaydın hanımlarr bende hergün tartılmaya başladım ve bu sabah 600 gram fazla çıktımbu tartılar insanın psikolojisini bozar valla..
sabah kahvaltım
2 kaşık nar, yeşilçay
1 fincan sade nescafe yağsız süt eklenmiş
1 haşlanmış bol pul biberli yumurta
1 k.k peynir
2 dilim çavdar ekmeği
şimdiden öğlene ne bulup ne yicem derdi başladı
ev hanesi kalabalık insanlar bi yandan hayvanlar bi yandanEvden getirme imkanın yok mu ya da dükkanda pişirme.
canım yazı dili sert oluyor. eminim arkadaşlar konuşarak sesli bir şekilde söyleseler bu kadar sert gelmezdi uslup ama yazı dilinde yanlış anlaşılmalar olabiliyorBu arada kizlar bir konu da fikrimi paylaşmak istiyorum. Mebeyh arkadaşımıza biraz sert bir üslup olduğunu düşünüyorum... daha nazikçe söylenebilirdi.
Mesela daha sık paylaşımda bulunsan iyi olur burada amaçımız birbirimizi motive etmek destek olmak paylaşım olunca daha hoşumuza gidiyor. Denilip kuralımız bu şekilde diyerek hatırlatılabilirdi. Tabi bu benim fikrim.
Milad ın bunu hatırlatmasından sonra tomurcukkk un öyle yazmasına da gerek yoktu.
farkında iseniz herkes ne kadar sert ve kırıcı olduğumuzu söyledi mesela angelina35 de....
sonuçta herkes kilo vermeye çalışan insanlar derdimiz aynı yani neyse lütfen yanlış anlamayın beni.. benim fikrim
Milad bu günlüğü açtığında katılmamın tek sebebi gerçekten diyet konularıyla ilgili paylaşım yapması ve birbirimizi motive etmekti.Ama görüyorum ki bizim kemik kadromuzun dışında olan kişilerin yaptığı paylaşımlar hep konudan uzak başka yerlere çekti günlüğü.Mebeyh ve benim aramda olan konuya tatlitambak ve miladda dahil oldu istemsiz olarak
MİLAD'cınm senden özür diliyorum.İlk defa konu dışı bir mesaj yazdım sayfamıza.Üzgünüm bu konuda.Keşke hiç yazılmasaydı yaşanmasaydı.
Günlüğümüzdeki diğer arkadaşlarıma da verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
ayyy ben bayılırım kara buraya da yağsa keşkeGunaydinn bugun esimi gecirip tekrar uyudum iyi geldi yeni uyandim bizim buraya kar yagmis kizlar coook guzel görünüyorrrr
Aynen canım ben de bu sabah okuduğum için bugünkü motivasyonum düşük başladı.Keyifsizim...Rica ederim. Bu konuda herkes kendince hakli. Mebeyh i ben sayfaya yeniden davet etmek için ozur dilemedim sadece üslup kirici olduysa diye Özür diledim. Zaten sart degil herkes istediği gibi kilo verdiyse nerde oldugunun onemi yok. Neyse bende burda böyle tartışmalar olsun istemiyorum insanız ve insanlar nerde olursa olsun anlasmazlik illaki çıkıyor. Dun gece sırf bu yüzden gergin uyudum lutfen bu konuyu kapatalim. Amacimiz kilo vermek yanlış anlasilmalar yuzunden motivasyonumuz dusmesin.......
ayyy ben bayılırım kara buraya da yağsa keşke![]()
Bende cok severim ama erimeye basladi kar yagmasina ragmen cok soguk dışarısı. ..