• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1sene sonra kendimi fistik olarak gormek istiyorum diyen 90kilo üstü kararli arkadaşlar sayfama ltf.

Ben daha kar yağdığını 23 yaşında gördüm. Muhteşem birseydi ama hala kara doya doya bulamadım
memleket mersin olunca ve olduğum yerde de kar yok

Kari görmek için kara deniz de olmak lazim biz küçük ken ne kadar oynadık ama simdi uzak kaldık o günlerin deyerini bilemedik o karla okula giderdik yürüyerek :KK64:

Merhaba canlar...
Kusura bakmayın dünden beri yazamadım. Dersim vardı, üniversiteye gittim. Öğlen çıktık kızımla, onun babasının iş yerine bırakıp okula gittim, oradan da çok geç döndük. Paylaşımlarınızı biraz okudum ve uyuyakaldım :KK48:
Bugün de anca yazabiliyorum. Kilo veren arkadaşları tebrik ederim :KK5: veremeyenlere de gaza gelip haftaya verebilmelerini dilerim. Haftaya ben de yarışmaya katılmış olurum inşallah. Bu hafta başlangıç...
Herkese hayırlı günler... :KK3:

Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir olay yaşadım ve kötü bir dönemden geçeceğim. Birkaç gün yazamayabilirim. Merak etmeyin diye yazmak istedim.
Diyetle ilgili de beni biliyorsunuz Üzgünken bişey yiyemiyorum ama elimden geleni yapıyorum.
Kendinize iyi bakın.

Arkadaşlar merhaba,
Kötü bir olay yaşadım ve kötü bir dönemden geçeceğim. Birkaç gün yazamayabilirim. Merak etmeyin diye yazmak istedim.
Diyetle ilgili de beni biliyorsunuz Üzgünken bişey yiyemiyorum ama elimden geleni yapıyorum.
Kendinize iyi bakın.
Nehir,kısa zamanda atlatırsın umarım.Kolaylıklar diliyorum canım...

Arkadaşlar merhaba,
Kendinize iyi bakın.

Canim yasadigin sorun her ne ise bir an once atlatirsin inşallah....

Dün tartışma konusu olan arkadaşın günlüğüne göz attım da iyi ki ayrılmış listeden..

Arkadaşlar merhaba,
Kendinize iyi bakın.
konu ne ise Allah kolaylik versin canim

Dün tartışma konusu olan arkadaşın günlüğüne göz attım da iyi ki ayrılmış listeden..
evet bende günlükleri karıştırırken denk geldim ve hiç hoş değildi söylenicek çok şey var aslında ama onun seviyesine inip cvp vermeye bile gerek yok moral bozmadan yola devam yaza incecik olucaz inş...

Arkadaşlar merhaba,
Kendinize iyi bakın.
canım inş sıkıntılarını atlatırsın...

Asure magduru baciniz geldiiiiii :kk77: malum juruydim en begendigim asure 2. Oldu ama olsun ben bir kase yedim .kahvalti haric tum gun meyve ve ekmek yemeyerek dengeledigimi dusunuyorum aksamadada salata yedim ALlah bereket versin tum yediklerim beni zayiflatsin ins. Birde bugun uzun zamandir gorusmedigim arkadaslar beni gorduler ve iltifat ettiler yuzun ,goguslerin sirtin ve popon kuculmus dediler cok mutlu oldum ...:KK71:yarindan itibaren diyetime dort dortluk devam

Herkes iltifat aldığına göre demek ki doğru yolda ilerliyoruz kızlar.
Daha bana iltifat eden olmadı. Günde 10 defa sorduğum kocamdan basak
canim o en guzeli bence benim esimde gecengun sarildi ve bende ona sarilabildim:rolleyes:Ana sarildim dedim bi saat gulduk goguslerden adama sarilamiyomusum meger:oops:

Sabah
2dilim k.ekmegi
1h.yumurta
4zeytin
1dilim tulum peyniri

Ara
Yeşil cay
10 kuru üzüm

Ogle
2kasik makarna
2parca tavuk
Salata

Ara
Bir fincan sutlu kahve (cay fincanı)

Aksam
5 kaşık 1t.k z.yagli yumurtali ciris otu kavurması
64gr. Ekmek
1kase yoğurt

moralim cokkk bozuk sinirimi tavana vurduran olaylar yaşadım bugun ve belkide bedeli agir laflar ettim birilerine.. amacim yaşadığım sikintiyi anlatip moralinizi bozmak degil söylemek istediğim eskiden olsa dünyaları yerdim. Buzdolabina siginirdim bu aksam zorla yemek yedim. Icimden yemek yemek gelmedi bunu farkettim. Artık yemekle çözmeye calismayacagim sorunlarimi.......

Back
X