- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
öğretmenler günün kutlu olsun nilüfercim ..branşın neydi ? iraden içinde tebrikler bende sınıf annesiyim kızımın ana sınıfı öğretmenine sürpriz yaptık herkes pastaydı börekti gönlünden geçeni yaptı ama ben senin kadar iradeleli olamadım ..hepsi bitsin bana kalmasında yiyemiyim diye servisi ben yaptım herşey bitti pastadan 4 dilim kaldı bende bir dilim yedim ama tüm gün meyve ve ekmek yemeyerek dengeleyeceğimsağol canım birlikte daha iyiyiz
yuppi salı benim tartı günümdü çoook sevindim çooooookkk teşekkürler miladımHerkesi kutluyorum. Ozellikle de dereceye giren arkadaşlarımi bu topikten kimse şişman cikamaz
Gelecek hafta Salı günü yapıyoruz bildirimleri hanimlar oy cokluguyla kararlaştırıldı:)
Konuyu kimlerin okuduğunu,ziyaretçileri göremiyor muyuz artıkBakıyorum bulamıyor muyum yoksa
herkes göremiyor canım neden öyle oldu anlamadım. milad sayfa sahibi ya belki o göre biliyordur.
@milad sen görebiliyor musun?
öğretmenler günün kutlu olsun nilüfercim ..branşın neydi ? iraden içinde tebrikler bende sınıf annesiyim kızımın ana sınıfı öğretmenine sürpriz yaptık herkes pastaydı börekti gönlünden geçeni yaptı ama ben senin kadar iradeleli olamadım ..hepsi bitsin bana kalmasında yiyemiyim diye servisi ben yaptım herşey bitti pastadan 4 dilim kaldı bende bir dilim yedim ama tüm gün meyve ve ekmek yemeyerek dengeleyeceğim
yuppi salı benim tartı günümdü çoook sevindim çooooookkk teşekkürler miladım
Çok şükür bu hafta 1600 gr gitti cok sevindim kızlar yaaa haftaya da 86.5 hedef haftaya yani 1200 ama 1 kg versem de güzel yani... hedefime yani 67 ye 20.7 kilo kaldı. Ilk diyete başladığımda ise 25.5 idi. Yavaş yavaş gidiyor o bile güzel kızlar. .. Kilo veren herkesi tebrik ediyor. Kinanaları bende kınıyorum
gecen hafta ben de o liste de idim ama bu guzel oldu. Eminim sizin haftaya ki performans süper olacak
Yani 12 sarma 400 gr miydi?öğle yemeğim şimdi yiyebildim
6 adet konserve yaprak sarma
1 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt
(sarmanın 400 gramı 564 kaloriydi, 6 tanesini yedim 6 sını yan marketteki arkadaşıma verdim)
çok abartı olmamıştır umarım
Ara da da orta şekerli türk kahvesi içmiştim
ivett bunlar tombul tombul bizim ev sarmaları gibi değilYani 12 sarma 400 gr miydi?
1 çaybardağı bulgurda 320 kalori civarı bişey var geçen gün o hatayı ben yaptım bir tabak dolusu yiyerek dikkatli ol canımBende hepinizi tebrik ediyorum kendimide kınıyorum...
Simdi spordan geldim menumu yazayim
Sabah klasik kahvalti nescafe
Ara yesilcay muz
Ara sade turk kahvesi spor
Aksam mercimekli bulgur pilavi cacik yapicam ne kadar yiyebilirim
Ara yesilcay
Bir öğretmenler günü sürprizi mağduru daha geldi. Sanırım şu ana kadarki diyetimin en büyük kaçamaklarını yaptım.
Pişman değilim, bölümün öğrencileri o kadar özenmiş yemezsem ayıp olurdu :)
Pasta mi yedin Nehir çok sevindim. Nehirde kaçamak yapmış yehuuu diyesim var. A dedim mi ben
Bir çikolata yicem simdi bugun kaçamak gunumyesem mi cok istiyor canim ya fikir verin nolurrr on dk icinde yicem kızlar ona göre
Dünyaları yedim milad' ım yazayım mı yine de menümü
Kaçamak gününse ve bir daha yapmayacağına inanıyorsan ye ama kendini durduramayacaksan vücuduna şekeri hatırlatma canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?